Cele mai importante pași pentru prevenirea puricilor pe câini

Placăle nu sunt doar o neplăcere pentru câini și proprietarii lor, ei reprezintă, de asemenea, o problemă semnificativă de sănătate. Purții poartă o gamă largă de boli care sunt periculoase pentru câini și proprietarii lor, dintre care unele pot fi fatale! Învățând despre Prevenirea puricilor pe câini este necesar pentru fiecare proprietar de animale de companie.

Ia-o de la cineva cu experiență - este mult mai ușor împiedica purici de la a ajunge pe câinele dvs. decât este de a scăpa de micile buggers odată ce au infestat animalul dvs. de companie. O infestație de purici pe un câine poate duce la infecții secundare ale pielii, viermi, Dermatita alergiei de purici sau chiar anemie.

Fotografie a unui purici de câine
Acesta este suspectul în cauză.

Există multe tipuri diferite de preventivități de purici de a alege, inclusiv tratamente topice de purici, pastile de purici orală, spray-uri, Colari de purici de câine și tratamente cu pulbere. Înainte de a decide cu privire la o metodă de prevenire a puricilor pe câini, asigurați-vă că discutați cu medicul veterinar.

Nu toți preventivii de purici de câini sunt creați în mod egal, iar medicul veterinar va fi capabil să explice argumentele pro și contra ale fiecărei opțiuni.

Unele tratamente de purici nu sunt sigure, deși contrar credinței populare, tone de testare clinică au arătat că tratamentele de purici oral sunt cel mai sigur și mai eficient. Este important să găsiți o preventivă de purici care funcționează, dar nu doriți să sacrificați sănătatea câinelui dvs. și bunăstarea în acest proces, așa că amintiți-vă să faceți cercetarea și să alegeți opțiuni bune.

De asemenea, citiți: Cele 50 de tratamente cele mai bune de purici pentru câini (AS aleși de către proprietarii de animale de companie)

Pași importanți pentru prevenirea puricilor pe câini

Pentru mai multe informații despre preventivii obișnuiți de purici și cum să scape de purici pe câini, verificați Această scriere extinsă și ghidul video de mai jos pe care l-am creat.

Aplicarea medicamentelor preventive topice la câini

Aplicați o purocare topică și bifați prevenirea între lamelele de umăr a câinelui. Asigurați-vă că aplicați purici topici și bifați tratamente cu cel puțin 24 de ore înainte de a lua câinele într-o zonă în care poate intra în contact cu puricii.

Nu atingeți zona în care ați aplicat preventivul actual, deoarece va rămâne umed și "gras" pentru o perioadă destul de lungă de timp. Atingerea câinelui dvs. va transfera prevenirea mâinilor și este o substanță toxică.

Monitorizați câinele dvs. pentru orice semne de reacție alergică sau de primejdie care pot rezulta potențial din partea Multe medicamente de purici de câine, mai ales dacă aceasta este prima dată când a fost expus la ea. Simptomele unei reacții la medicamentele topice de purici pot include:

  • eczemăCele mai importante pași pentru prevenirea puricilor pe câini
  • mâncărime
  • Salivația excesivă
  • diaree
  • vărsături
  • Convulsii
  • Tremor
  • urticarie
  • letargie
  • depresie
  • umflătură
  • Refuzul alimentelor sau băuturilor

Reaplicați puricele topice și bifați preventiv pe un interval regulat - acest lucru este de obicei la fiecare 30 de zile, dar fiecare medicament preventiv este diferit. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile din pachet.

LEGATE DE: 15 moduri ieftine de a preveni cele mai frecvente probleme de sănătate la câini

Prevenirea puricilor pe câini

Utilizarea medicamentelor de prevenire orală pentru câini

Dacă alegeți să utilizați un medicament preventiv oral, cum ar fi Pills de purici de câine, Asigurați-vă că Consultați medicul veterinar sau obțineți o rețetă pentru aceia. Va trebui să oferiți animalului dvs. de companie doza corespunzătoare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Să-l monitorizeze pentru orice efecte secundare de la prevenirea orală dacă aceasta este prima dată când a luat-o. Simptomele unei reacții la medicamentele de purici oral pot include:

  • Salivația excesivă
  • vărsături
  • diaree
  • Convulsii
  • Tremor
  • depresie
  • letargie
  • Refuzul alimentelor și băuturilor

Re-administrarea medicamentelor orale conform instrucțiunilor de către câinele dvs. veterinar. Asigurați-vă că lucrați cu un profesionist atunci când utilizați acest tip de tratament pentru prevenirea puricilor pe câini. Dacă nu sunt date corect, aceste medicamente pot provoca probleme grave de sănătate. O supradoză ar putea duce chiar la moarte.

Opțiune naturală: Cum se face șampon de purici de casă pentru câini

Prevenirea puricilor pe câini

Șampon de prevenire a porcii de câini

Alege o Șampon de prevenire a purului PET Asta e mai bine pentru câinele tău. În funcție de nevoile sale, aceasta poate fi o soluție de șampon din plante și toate de șamponare sau poate fi un șampon medicat mai puternic.

Puneți câinele în cadă și umeziți bine blana cu apă caldă. Luați un dollop de șampon de prevenire a puriciului în palma mâinii dvs. și aplicați-o la haina câinelui vostru. Începeți pe spate și folosiți degetele pentru a lucra șamponul până la un spumă bun.

Continuați să lucrați Șamponul de prevenire a puriciului până la un spumă bun în timp ce îl răspândi prin haina câinelui. Lăsați șamponul să stea în haina lui atâta timp cât instrucțiunile de pe sticlă specifică. Acest lucru va permite șamponul să lucreze eficient la prevenirea puricilor pe câini.

Clătiți bine haina lui Fido cu apă caldă. Asigurați-vă că utilizați degetele pentru a curăța haina curată și îndepărtați orice șampon rămas. Folosește o prosop pentru a vă usca poochia. Odată ce câinele dvs. este uscat, asigurați-vă că puneți prosopul direct în spălătorie.

Să-l monitorizeze pentru orice semne de iritare. Iritarea de la șamponul de prevenire a purtătorului este, în general, limitat la iritarea pielii, cum ar fi mâncărime, roșeață, urticarie sau plâns. Repetați aplicarea șamponului de prevenire a puriciului ori de câte ori este indicat pe sticla specifică de brand. Multe șampoane necesită o aplicație la fiecare două săptămâni.

Ghid video asociat: Cum de a scălda un câine 101

Folosind gulere de prevenire a câinilor

Măsurați gâtul câinelui pentru a determina dimensiunea potrivită a gulerului de prevenire a purului. Achiziționați un guler de la magazinul local de alimentare cu animale de companie sau de la clinica dvs. veterinară. Doar asigurați-vă că faceți cercetările dvs. înainte de a selecta un guler.

Trebuie să alegeți un guler care va fi atât de sigur și eficient la prevenirea puricilor pe câini. Citiți pe ingredientele folosite pentru a face gulerul și examinați recenzii de la alți proprietari de animale de companie. Nu vrei Cumpărați un guler de purici care este cunoscută pentru a da erupții cutanate sau iritantă pielea lor.

Cum să puneți pe un guler de purici de câine
O potrivire perfectă a unui guler de furaje de câine.

Se potrivesc cu grijă gulerul din jurul gâtului câinelui, asigurându-vă că nu este prea strâns sau prea liber. Ar trebui să puteți aluneca două degete între guler și gâtul câinelui tău, așa cum vezi în imagine.

Asigurați-vă că vă spălați bine mâinile cu săpun și apă caldă după atingerea gulerului de prevenire a puriciilor. Aceste gulere conțin ingrediente concentrate care pot fi dăunătoare dacă sunt ingerate.

Monitorizați animalul dvs. de companie pentru orice reacție la gulerul său de prevenire a puriciului, dacă aceasta este prima dată când poartă una sau prima dată purtând un anumit brand. Reacțiile la colierele de prevenire a purtătorului sunt similare cu cele ale altor reacții de prevenire a puricilor, dar ca șampoanele, acestea tind să fie mai dermatologice.

Monitorizați gulerul pe măsură ce puștiul dvs. îl poartă pentru a se asigura că nu devine prea slăbit. Un guler liber poate fi pierdut sau poate fi mestecat de câine și poate duce la o boală severă. Nu uitați să schimbați gulerul de purici la fel de regulat, așa cum este sugerat de producător pentru a se asigura că continuă să lucreze la prevenirea puricilor pe câini.

Revizuirea aferentă: Amber Crown Natural Flea și Bifați Collars pentru câini

Prevenirea puricilor pe câini

Preventivii de purici de câine naturală și homeopatică

Vorbiți cu medicul veterinar despre siguranța și eficacitatea naturale sau homeopatice purici preventiv pe care îl aveți în vedere. Nu toate tratamentele naturale și homeopatice sunt la fel de inofensive, deoarece sunt pretinse să fie, deci este important să obțineți un medic veterinar instruit să cântărească.

Cu clearance-ul de la medicul veterinar, aplicați preventivul de purici natural sau homeopatic conform instrucțiunilor. Monitorizați-vă animalul pentru orice semne ale unei reacții alergice. Doar pentru că ceva este "natural" nu înseamnă că nu poate provoca o reacție alergică pentru câinele dvs. - gândiți-vă la oameni care au alergii alimentare!

Monitorizați câinele dvs. pentru orice dovezi de purici pe tot parcursul utilizării metodelor de prevenire a puriciilor naturale și homeopatice. Aceste tipuri de preventori tind să nu fie la fel de puternice ca și alte metode de prevenire, deci este important să urmăriți îndeaproape orice dovezi ale unei infestări de purici.

Prevenirea puricilor pe un câineReaplicați prevenirea de purici naturală și homeopatică conform instrucțiunilor. Acest lucru poate fi la fel de des ca zilnic sau la fel de rar ca lunar, chiar depinde de tipul de preventiv pe care îl utilizați.

Și nu uitați ..

Preventivii de purici de câine nu sunt 100% eșuat în siguranță.

Ce înseamnă asta pentru tine? Chiar dacă sunteți vigilent în aplicarea preventivilor de purici, câinele dvs. poate continua purici. Acest lucru nu se întâmplă adesea, dar dacă se întâmplă, este important să prindeți o infestație devreme, astfel încât să o puteți împiedica să devină prea multă problemă. Asigurați-vă că ați scăpat de orice purici din casa dvs., ceea ce se poate face cu ușurință Covoare de spray-uri de covoare sau Pulberi de purici.

Ar trebui să încercați să rulați un pieptene de purici peste câinele dvs. pentru a verifica periodic semne de purici sau murdărie de purici. Ar trebui să faceți acest lucru o dată pe săptămână, deoarece nu numai că va identifica purici, dar vă va ajuta, de asemenea, să identificați orice alți paraziți sau creșteri ale pielii câinelui dvs.

Citiți următorul: 9 Remedii naturale la domiciliu pentru puricii câinelui și căpușe

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai importante pași pentru prevenirea puricilor pe câini