Tick ​​repellent pentru câini: natural vs chemical și orice altceva ar trebui să știți

Ticks suge! Literalmente. Din păcate, câinele dvs. este lipsit de apărare împotriva acestor paraziți, lăsându-vă ca singura lor protecție împotriva căpușelor și a diferitelor boli suportate. Acesta este motivul pentru care proprietarii de câini ar trebui să aibă întotdeauna bifați repellent pentru câini în mână. Dar cât de mult știi despre un camion de câine repellent?

Înainte de a ne uita la avantajele și dezavantajele produselor chimice față de bifarea naturală a căpușelor pentru câini, să inspectăm lucrările căștilor puțin mai aproape. Știați că fiecare dintre cele opt picioare sunt acoperite pe fire de păr scurte, spinoase și au o gheară mică la sfârșit? Acest lucru ajută la bifarea lamelor de prindere a ierbii, frunzelor, ramurilor și a altor vegetație.

Aceasta este ce camioane arata ca in apropierea:

Bifați fotografia

Acele picioare spinoase ale căpușelor îi ajută să se fixeze pe animalul gazdă care nu se întreabă (în acest caz, este câinele dvs.) înainte de a-și folosi gura lor de a străpunge pielea și suge sângele câinelui. Unele căpușe, în special femele, devin complet încurcate când sunt pline de sânge.

O metodă de hrănire a căpușelor le face vectorii de boală perfectă. Căpușele sunt responsabile pentru mai mult de 10 tipuri diferite de boli cunoscute din SUA, inclusiv:

  • Babesiseoza
  • Tularemia
  • Virusul bourbon
  • boala Lyme

Partea înfricoșătoare este că nu există vaccinuri disponibile pentru toată boala purtătoare de tipărire pe care o poate obține animalul dvs., și de aceea este important să utilizați cel mai bun bifați repellent pentru câini. Majoritatea proprietarilor de animale de companie nu doresc să folosească nimic pe animalul lor de companie. Ei doresc să fie siguri că și-au făcut cercetările înainte de a se angaja într-un produs sigur și eficient.

Evident, dacă citiți acest articol, sunteți unul dintre acei proprietari de animale de companie - și asta este un lucru bun! Ar trebui să fiți atenți la orice câine care bifați repellent pe care îl utilizați cu animalul dvs. de companie. Să vedem dacă vă putem ajuta să vă luați decizia cu privire la alegerea celui mai bun capătător pentru câini puțin mai ușor.

LEGATE DE: Ghidul ultimelor câine și căpușe de supraviețuire

Bifați repellent pentru câini
Tot ce trebuie să știți despre aceste produse

Bifați repellent pentru câini

Siguranță În primul rând: chimice sau bifați natural pentru câini?

Datorită modului în care sunt căpușe periculoase atât pentru câini, cât și pentru oameni, bifați repellente pentru câini au fost studiate pe scară largă de mai multe decenii acum (Dryden 2009). Această cercetare a adus o perspectivă valoroasă asupra soluțiilor cele mai sigure și eficiente. Dar cât de sigure sunt aceste tratamente pentru animalele noastre de companie?

Un camion de camion Repellent poate preveni camioanele să intre în contact cu câinele dvs. sau în cazul în care se blochează, ar putea împiedica orice hrănire care are loc. Cele mai cunoscute căpușii de câine repetate vin cu o doză mare de substanțe chimice diferite. Deci, întrebarea de milioane de dolari este: toate aceste substanțe chimice (pe care majoritatea oamenilor nu le pot pronunța) în produsele recomandate de VET periculoase pentru câinele dvs?

Dacă ați făcut propria dvs. cercetare, atunci știți cum Google este un loc înfricoșător. Veți găsi munți de dovezi pe Internet, indicând substanțele chimice utilizate în cele mai populare bifați repellente pentru câini sunt aspru și va provoca cancer, eșec al sistemului nervos, toxicitate la ficat, tulburări de rinichi și chiar moartea la câini.

Lista este una lungă și alarmantă, iar orice reacție a genunchiului proprietarului câinelui va fi să aruncați orice de la repellente la șamponul de câine. Dar este cu adevărat periculos?

Conform studiilor mai recente (Halos și colab. 2012 și Abdel-Ghaffar și colab. 2015), există mulți factori care trebuie mențineți în minte atunci când luați în considerare ce tip de câine bifați repellent să utilizați pe canin. Produsele sunt defalcate în trei clase:

FDA - Câine înregistrată de câine Repellente - Siguranța și eficacitatea acestor medicamente au fost studiate îndeaproape și se calculează doze pentru a maximiza siguranța și a minimiza orice șansă de efecte secundare adverse pentru animalele noastre de companie.

Produse înregistrate la epa - Acestea sunt considerate "pesticide" și sunt disponibile supra-the-contor, fără o rețetă. Ele sunt, în general, sigure și eficiente atunci când sunt utilizate ca fiind sfătuite pe etichetă, dar nu neapărat atunci când sunt utilizate în scopuri diferite, de exemplu, pe o pisică în loc de un câine.

Produse neînregistrate - Biroul de bifare naturală pentru produsele câinilor se încadrează în general sub produse neînregistrate și conțin ingrediente care sunt considerate de EPA să fie de "risc minim" și, prin urmare, sunt nereglementate. Este important de menționat că preocuparea APE este în primul rând pentru siguranța umană, iar alte specii ar putea răspunde diferit. Aceste produse au fost, de asemenea, evaluate numai pentru siguranță și nu eficacitate.

Preocuparea aici, prin urmare, este de două ori:

1) În timp ce camionul natural ar putea să nu conțină unele substanțe chimice din branduri cunoscute, acesta nu a trecut, de asemenea, prin teste riguroase pentru a dovedi atât siguranța, cât și eficacitatea acestuia;

2) și vorbind despre eficacitate, deoarece nu există aproape niciun studiu care utilizează repellent natural pentru produsele câinilor, majoritatea afirmațiilor despre ele provin din dovezi anecdotice.

Cu produse FDA și EPA, am văzut tone de studii privind cât de eficiente și sigure sunt compușii din aceste produse. Unele dintre cele două tratamente cele mai populare, Fluranel de la Bravecto și FiPronil de către front, au fost testate, de asemenea, unul lângă altul într-un studiu de câmp randomizat, orb, controlat și multi-centrat (Rohdich și colab. 2014). Ambele au fost eficiente și sigure pentru câini, cu un avantaj pentru fluragur.

REVIZUIRE: Amber Crown Natural Flea și Tick Collars Recenzie

Eficacitatea: faceți repelnații naturali pentru lucrările câinilor?

Din păcate, nimeni nu poate spune sigur până când am avut dovezi bune pentru a dovedi un fel sau altul. După spălarea tonurilor de reviste, nu am putut găsi niciunul. Deci, atunci când vine vorba de bifarea naturală pentru câini, nu există atât de multe lucruri de altele decât opiniile altor proprietari de animale de companie și unele dovezi anecdotice. Să aruncăm o privire mai atentă la repellente de câine naturale și la ce sugerează niște proprietari de animale de companie și veterinari holistice.

Există cât mai multe remedii naturale pentru căpușe, deoarece există presupuse efecte secundare periculoase ale dog-urilor chimice. Dar sunt în siguranță? Unele surse enumeră următoarele uleiuri esențiale naturale și compuși înrudiți care ar putea funcționa ca fiind repellente, dar ar putea, de asemenea, să vă rănească câinele dvs. dacă nu este folosit corect:

Pyrethrins sunt un grup de Insecticide botanice care lucrează prin modificarea funcției nervoase în insecte, rezultând în cele din urmă la moartea parazitului.

Pyretroids sunt în siguranță pentru câini, dar foarte mult toxic pentru pisici.

Citronella este înregistrată de APE ca un respingător de insecte, dar are potențialul de a fi iritant de piele și ochi și poate fi ușor toxic dacă este ingerat sau inhalat. De asemenea, ar trebui să fie aplicat zilnic.

Usturoi poate avea un efect toxic asupra câinilor, dar dovezile anecdotice sugerează că nu mai mult de o cuișoară la 50 de kilograme de greutate corporală este sigură. Nu există nici o dovadă a acestui lucru. Utilizarea usturoiului ca bifați sau prevenirea puricii în pisici nu este recomandată.

Uleiuri naturale cum ar fi lavandă, mentă, citrice, trandafir, busuioc, scorțișoară și lemongrass se spune că sunt un baston bun repellent pentru câini. Este o idee bună să diluați aceste uleiuri în apă sau un ulei purtător ca uleiul de măsline înainte de a pulveriza pe câine. Diluați uleiurile în apă și pulverizați-le pe haina câinelui. Alternativ, puteți amesteca uleiurile cu apă potabilă a câinelui. Din nou, nu există nici o dovadă a acestui lucru.

Unele dintre produsele naturale de mai sus pot sau nu pot funcționa ca niște repellente de câine și pot sau nu să fie în siguranță. În general, produsele cele mai recomandate de veterinoase sunt cele mai sigure și cele mai eficiente dacă vă decideți să mergeți pe traseul de "Recomandarea" nr. 8221; și se amestecă de produsele înregistrate deja cunoscute de FDA sau EPA.

Linia de jos

Dacă sunteți unul dintre cei norocoși care au avut un mare succes cu utilizarea de remedii naturale pentru a combate căpușele, este o veste bună. Dacă nu, este o idee bună, cu îndrumarea veterinarului dvs., pentru a găsi un produs care poate fi sigur pentru câini.

Din cauza liniei subțiri, mergem aici, trebuie să cântăm riscurile și beneficiile și să o luăm de acolo. Linia de jos este că în acest moment în timp există nici o dovadă concretă că bifarea chimică respingere pentru câini provoacă cancer sau sunt altfel periculoase, Cu toate acestea, există dovezi că sunt în siguranță, deoarece studiile de mai sus indică. Cercetarea anterioară a confirmat, de asemenea, eficacitatea și siguranța acestora (Bonneau și colab. 2010).

Rezistența la bifați repellent pentru câini este, de asemenea, extrem de rară și este, de obicei, raportată incorect de către proprietarii de câini (Coles și colab. 2014). În plus, aceste produse nu apar și pe ASPCA Centrele de control al otrăvurilor animalelor Lista de substanțe otrăvitoare.

Este bine să rețineți că multe bifați pentru produsele câinilor nu ucid în general căpușe, ci protejează câinele tratat. Dacă locuiți într-o zonă depășită cu căpușe, este o idee bună să căutați un pesticid care este sigur pentru dvs. și câinele dvs. pentru a reduce populația de bifare din zona dvs.

Repellente de bifare topice nu sunt singurele alegere. De asemenea, puteți cumpăra gulere, spray-uri, pulberi și scufundări ca repellente (pentru căpușe și purici). Dezavantajul la acestea este că trebuie să fie reaplicate adesea.

LEGATE DE: 3 cele mai bune tratamente de purici și bifați comparate - Frontline vs. Sereseo vs. VET BEST

Bifați repellent pentru câini

Ce altceva poti face?

Folosind bifați repellent pentru câini nu este singurul lucru pe care îl puteți face pentru a reduce probabilitatea acestor mici buggers care se ocupă de o plimbare pe animalul dvs. de companie. Alte lucruri de luat în considerare includ:

  • Păstrați-vă casa uscată și curată
  • Îndepărtați iarba înaltă și curățați orice gunoi de frunze
  • Verificați-vă bine și animalul dvs. pentru orice căpușe după ce ați petrecut timpul în afara

Dacă câinele meu primește o bifă?

Bifați repellent pentru câiniDacă găsiți o bifă pe câine, nu vă panică. Prima dvs. prioritate este de a obține bifarea de pe câine. Dacă nu vă simțiți confortabil încercând să vă îndepărtați, luați câinele la veterinar. Pentru cei care trăiesc într-o zonă densă, grăbindu-se la veterinar de fiecare dată când câinele dvs. are o bifă va fi o afacere costisitoare.

Pentru a face-o singură, luați o pereche de pensete într-o mână de mâncare și luați bifați. Trageți înapoi, dar asigurați-vă că faceți-o încet și ușor. Dacă trageți prea tare, există posibilitatea ca capul bifați să se desprindă încă atașat câinele dvs. Acest lucru poate duce la infecție.

Dacă trageți încet înapoi, bifați va elibera în cele din urmă mușcătura. Un specializat Instrumentul de eliminare a căminului ar putea fi o investiție bună dacă nu sunteți sigur cum să eliminați o bifă.

Nu utilizați meciuri, benzină sau orice alt fel de felul de a încuraja că bifați să renunțe, deoarece acest lucru va determina probabil că bifarea pentru a regurgui în interiorul câinelui dvs., creșterea riscului de boală.

Amintiți-vă, boala provocată de bifați la câini nu poate apărea timp de până la 21 de zile sau mai mult după mușcătura inițială. Păstrați un ochi apropiat asupra câinelui dvs. și verificați modificările comportamentului sau pierderea apetitului timp de cel puțin 3 săptămâni. De asemenea, continuați să monitorizați site-ul mușcăturii bifați și să vă luați animalul spre veterinar dacă observați o roșeață extremă sau umflături.

În concluzie

Bifați repellent pentru câiniAșa cum arată dovezile de mai sus, bifarea chimică pentru produsele de câini sunt eficiente și sigure pentru canini. Ele nu cauzează cancer sau alte probleme de sănătate. Produsele și soluțiile de câine naturale pot sau nu pot funcționa, și încă nu vedem dovezi care ne influențează în orice mod.

Vorbiți cu medicul veterinar înainte de a utiliza orice bifați repellent, natural sau chimic. Ei sunt profesioniști instruiți, iar sfaturile lor vor merge mult. Un lucru pe care să-l rețineți, indiferent de eficacitatea produsului, PET poate avea o reacție alergică la chimică sau la capătul natural pentru câini. După ce ați aplicat păstrați un ochi pe animalul dvs. pentru a vedea dacă apar o iritare a pielii, vărsături, diaree sau convulsii. Câinii mici tind să fie cei mai sensibili la aceste tipuri de produse.

Rețineți că căpușele sunt tenace și mai grele pentru a preveni purici. Chiar dacă folosiți repellente și / sau pesticide de câine, puteți găsi încă o bifă pe animalul dvs. de companie, astfel încât întotdeauna să fie în căutarea, mai ales după ce merge în iarbă lungă sau în alte zone în care căpușele sunt cunoscute pentru a aștepta gazdele lor. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a elimina o bifă de la câine, citiți ghidul de mai jos și vizionați videoclipul nostru.

Citiți următorul: Cum să eliminați o bifă de la un câine - ghidul nostru pas cu pas

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tick ​​repellent pentru câini: natural vs chemical și orice altceva ar trebui să știți