3 Cele mai bune modalități de a ucide puricii pe câini

Fluxul de luptă este una dintre cele mai frustrante provocări ale proprietății animalelor de companie. Dacă nu le ucideți pe toate, casa dvs. va fi infestată din nou în cel mai scurt timp.  cele mai bune modalități de a ucide puricii pe câini Includeți și eradicarea paraziților de la casa dvs.

In conformitate cu Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor, Sunt Mai mult de 2.000 de specii de purici. Acești dăunători supraviețuiesc cel mai bine în climatul cald și umed. Ei sunt paraziți, ceea ce înseamnă că trebuie să se hrănească din sângele unui animal gazdă care să supraviețuiască.

Este important să înțelegeți cum trăiesc și reproduce purici pentru a scăpa efectiv de ele. În timpul ciclului său de viață, o purici se schimbă de la un ou, la larve, la pupa și în cele din urmă într-un purtător adult. Un purtător de sex feminin adult poate trăi mai mult de trei săptămâni și poate sta la 20-30 ouă în fiecare zi.

Plasele pot supraviețui, de asemenea, mai mult de 100 de zile fără o masă de sânge, ceea ce înseamnă că pot supraviețui cu ușurință pe mochetă, așternut, mobilier sau alte zone în care câinele tău își petrece timpul. A scăpa de o infestație de purici este mai mult decât să înveți cele mai bune modalități de a ucide purici pe câini - trebuie să le scoateți și de la casa ta.

3 cele mai bune modalități de a ucide puricii pe câini

cele mai bune modalități de a ucide puricii pe câiniDacă câinele dvs. a avut sau are purici, este aproape garantat că acești dăunători sunt și în jurul casei dvs. Chiar dacă sunteți în stare să scapi de purici pe câinele tău, este puțin probabil ca vei fi ID-ul micilor băieți pentru mult timp. Plăcile din covoare, lenjerie de pat și tapițerie se reproducă și caută o gazdă. Este doar o chestiune de timp înainte să se întoarcă pe pooch-ul tău.

Ar trebui să vă verificați câinele pentru purici cel puțin de două ori pe săptămână. Detectarea precoce este cheia pentru a scăpa de purici rapid și ușor. Cu cât știi mai devreme că sunt acolo, mai puțin timp va trebui să-ți dai mai multe și să-ți dau animalele de companie.

Cele mai bune modalități de a ucide purici pe câini sunt prin utilizarea preventivă tratamente de purici, care vă va păstra câinele de la contractarea acestor dăunători în primul rând. Cel mai frecvent preventiv Soluțiile de purici sunt gulere și pilule. Studiile au aratat că acestea sunt cele mai eficiente modalități de prevenire și ucidere a puricilor pe câini și pisici.

Există, de asemenea Remedii naturale pentru purici; Cu toate acestea, în timp ce acestea sunt mai puțin dăunătoare de utilizat, ele nu sunt la fel de eficiente ca și produsele comerciale. De asemenea, puteți cumpăra produse comerciale pentru a ucide puricile în și în jurul dvs. acasă. Bomboanele, spray-urile și pulberile de purici sunt disponibile pentru a trata mocheta și tapițeria.

Vacurul de aspirare

Cum să ucizi purici pe un câine

Trebuie să vă tratați câinele FO Fleas cât mai curând pe primul loc! Indiferent dacă găsiți o purici pe animalul dvs. de companie sau vedeți o săritură pe covorul camerei dvs. de zi, câinele dvs. are nevoie de o baie de purici cât mai curând posibil.

Ar trebui să aveți întotdeauna Șampon de fulgi în mână. Dați câinii dvs. o baie de purici și lăsați-vă șamponul să stea în haina timp de cel puțin 10 minute. Trebuie să dați șamponului suficient timp pentru a ucide toate puricile înainte de a le clăti.

Dacă nu vă puteți scălda câinele, puteți utiliza, de asemenea, un spray de fulgi de câine care se face pentru a fi utilizat pe animale de companie. Multe dintre aceste spray-uri pot fi de asemenea folosite în casa dvs. și pe mobila dvs.

Indiferent dacă alegeți un șampon de fulgi de câine sau spray, urmați instrucțiunile de pe ambalaj. Unele produse trebuie să stea în haina câinelui pentru o anumită perioadă de timp pentru a fi eficientă. Dacă le clătiți mai devreme, puricile sunt susceptibile de a supraviețui.

După ce v-ați scăldat / pulverizat câinele, utilizați a Placa de purici pentru a vă asigura că niciunul dintre dăunători nu a supraviețuit. Dacă găsiți purici, le înecați într-un castron mic de spray de purici sau o soluție de apă amestecată cu un șampon de purici.

Îndepărtați puricii din casa dvs

Când vine vorba de cele mai bune modalități de a ucide purici pe câini, ia în considerare mediul în care trăiește animalul dvs. de companie. Există multe modalități de a elimina puricii de la casa dvs., dar nici unul dintre ei nu este suficient de eficient pe cont propriu. Trebuie să vă tratați animalul de companie și mediul lor de origine.

Cea mai bună apărare împotriva puricilor din casă este a aspirator. Spre deosebire de unele tratamente de purici, un vid va scăpa de un puric în orice etapă a ciclului său de viață. După ce ați terminat aspirarea, aruncați conținutul (fie că este vorba de o pungă sau o cutie) într-un recipient de gunoi în aer liber imediat.

După ce ați aspirat fiecare cameră din casa dvs. (chiar și camerele pe care câinele dvs. nu frecventează), treceți prin fiecare cameră folosind a Spray de covoare sau Pulbere de purici. De asemenea, puteți utiliza o bombă de purici dacă alegeți, dar va trebui să obțineți toate lucrurile vii (inclusiv plantele) din casa dvs. înainte de a activa bomba. De asemenea, va trebui să stați departe de casa dvs. câteva ore și să faceți o curățare extinsă când vă întoarceți.

Citiți următorul: Ghidul ultimelor câine și căpușe de supraviețuire

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 3 Cele mai bune modalități de a ucide puricii pe câini