Câinii primesc purici în timpul iernii?

Câinii primesc purici în timpul iernii?

Puricii sunt o neplăcere. Ele sunt mâncărime, neigienice și pot compromite sănătatea câinelui tău. Dar câinii pot obține purici în timpul iernii?

O mulțime de oameni cred că puricii sunt doar o problemă caldă, dar acest lucru nu este adevărat. Ei sunt cu siguranță mai puțin frecvenți în lunile de iarnă, dar puricii reprezintă o amenințare la adresa animalelor de companie pe tot parcursul anului.

Câinii primesc purici în timpul iernii?

Câinii pot obține purici pe tot parcursul anului. O mulțime de oameni cred că purici mor în frig, așa că ei își protejează doar câinii în timpul lunilor mai calde. Și în timp ce este adevărat că preferă căldura și nu pot supraviețui mult timp în temperaturi în jurul înghețului (32 ° F), nu toate iernile primesc acel frig.

Chiar și în cei care fac, puricii pot supraviețui Ascunderea în locuri calde Ca niște hambare, dens sălbatic și case. Ei se ascund mereu în jurul valorii de undeva, gata să sari la bord de blană de câine. Așa că este important să ne protejăm câinii de purici pe parcursul lunilor de iarnă.

Plasele afectează toate rasele de câine și de obicei infesta o dog`smidsectie și sfârșitul din spate.Ele sunt periculoase pentru că s-au confruntattrece pe boli, ca Bartonelotis, tapeworms, și ciumă. Ei pot provoca, de asemenea infecţie Dacă câinele dvs. zgâriește prea tare.

Semne că câinii au purici în timpul iernii

Există câteva semne că câinele dvs. a ajuns Fleas. Dacă câinele dvs. are oricare dintre aceste simptome, asigurați-vă că luați măsuri!

Zgârierea și lingerea

Flezele se hrănesc cu sânge prin mușcătura în piele. Dacă câinele tău le are, el va fi foarte durere și mâncărime și va încerca să amelioreze acest lucru prin lins și zgâriere. Acesta este cel mai evident semn al puricilor.

Patch-uri de piele roșie

Dacă vă vedeți zgârierea câinelui, Uită-te sub blana lui Pentru patch-uri roșii de piele. Se transformă în roșu de la mușcăturile de purici și este foarte dureros. Patch-uri roșii extreme, cunoscute sub numele de MOFT (Dermatita alergiei de purici), apar atunci când câinele dvs. este isallergic la purici sau are o piele foarte sensibilă. Este foarte incomod, dar nu e periculos.

Puncte negre

O mulțime de timp, puteți vedea purici. Ele sunt mici bug-uri maro închise care sari în jur. Dacă câinele dvs. are purici, puteți vedea, de asemenea, picturi negre mici pe pielea lor. Aceasta este Deșeuri de purici și seamănă cu specii de piper (grosolan!). Puteți vedea acest lucru prin rularea unui pieptene de dinți fine prin blana câinelui, împotriva direcției pe care o crește.

Pulverizarea părului potențial

Acesta este un simptom mai puțin comun, dar se poate întâmpla dacă câinele dvs. este sever alergic la purici. Dacă câinele dvs. este alergic la ei, în mod specific, saliva lor, el poate experimenta niște patch-uri de păr care a căzut în cazul în care el a fost deosebit de rău mușcat. Este foarte dureros, dar nu e periculos. Câțiva câini pot trageți propriul păr afară Pentru că sunt atât de mâncărime.

Gingii palide

În cele din urmă, un simptom mult mai rar, dar foarte serios al puricii este gingiile palide. Gingiile câinelui dvs. ar putea deveni palide dacă infestarea lor este severă și pierd o mulțime de globule rosii.

Acest lucru este cunoscut ca Anemia de purici și adesea afectează puii și câinii vârstnici care nu sunt suficient de puternici pentru a face față pierderii sângelui. Poate fi foarte gravă, chiar care pune viața în pericol în cazuri severe și necesită Tratamentul veterinar imediat. De obicei, medicamente, dar în cazuri severe, transfuzii de sânge. VET dvs. va lua o probă de sânge pentru a determina dacă au anemie de purici.

Cum tratez și împiedică câinele meu să obțină purici în timpul iernii?

Toate din după tratamente și produsele pot fi cumpărate peste tejghea de la magazinele de animale de companie sau online, și adesea din practica dvs. veterinară locală.

Tratamentul și prevenirea spot-on

Produsele de purici spot-on sunt aplicată direct pe piele. Ele vin într-o formă lichidă care este seringată drept pe piele pe scrufful gâtului. Acest lucru este garantat pentru a ucide toate puricii lor ouăle în termen de 24 de ore din aplicație și previne reinfestația timp de până la 8 săptămâni. Este o metodă foarte populară și accesibilă de protecție împotriva puricii.

Singura con la acest tratament este că nu vă puteți atinge câinele în jurul zonei respective până când lichidul sa uscat.

Este mult mai ușor să preveniți purici decât să scape de ei deoarece se reproducă asa de repede. Plasele pot sta la 10.000 de ouă într-o lună, deci ar trebui să utilizați o prevenire in mod regulat pentru a opri infestațiile de la întâmplare în primul rând.

Tratament oral

De asemenea, puteți cumpăra comprimate masticabile care ucid purici adulți în termen de 24 de ore. in orice caz, ei nu ucid ouăle sau împiedică infestațiile viitoare. O preventivă și tratament pentru ouă trebuie, de asemenea, luată împreună cu tratamentele orale.

Plăci de câine în timpul iernii
Există comprimate masticabile care pot ajuta la scăparea puricilor de câini!

Regulatori de creștere a insectelor

IGRS sunt comprimate care sunt imediat perturba ciclul de viață de purici prin circularea substanțelor chimice de reglementare a creșterii în sângele câinelui dvs. Când un purici le mușcă, el ingeră regulatorul și îl trece pe ouăle sale, oprindu-le de la incubație. Ei trebuie să fie amestecat cu alimente o dată pe lună.

Cu toate acestea, ei nu ucid purici adulți. Acestea sunt bine să fie luate singure ca o prevenire, dar dacă câinele dvs. este infestat, ar trebui să fie folosit alături de ceva care elimină și adulții. În caz contrar, va trebui să așteptați până la 3 luni pentru că puricii adulți să moară, iar câinele dvs. va fi încă mușcat între timp.

IGRS sunt considerate una dintre cel mai sigur Tratamente de purici pentru câini, totuși, ei poate sa taci scump comparativ cu alte tratamente.

Șampone de fulgi

De asemenea, puteți cumpăra Șampone de fulgi acea ucide purici adulți și ouăle lor la contact. Pur și simplu scăldați câinele și curățați-vă complet blana cu șamponul, spălându-l cu un pieptene dinții fine pentru a obține puricii morți după aceea.

in orice caz, Șampoanele de purici ucid numai infestarea actuală, ei nu protejează de cele viitoare. Această metodă este excelentă pentru o ușurare ieftină, instantanee pentru câinele dvs., dar trebuie să fie combinată cu un tratament preventiv. Acestea fiind spuse, unele ingrediente găsite în șampoanele de companie au fost legate direct de problemele de sănătate la câini. Când achiziționați șampon de purici pentru câinele dvs, Evitați șampoanele care conțin sulfați, parabeni, fosfați, dea, parfumuri sau coloranți sintetici.

Sunt cateva Remedii de șampoane naturale, Dar ei vizează doar puricile adulte, nu ouăle. Dar, dacă doriți să vă oferiți câinelui cu o ușurință în timp ce așteptați un alt tratament intern pentru a lucra, pentru a vă îmbogăți câinele ulei de cocos sau un amestec 50/50 de oțet de cidru de mere și apă va face cu siguranță asta. Uleiul de cocos poate fi o idee bună pentru câinii care se confruntă cu MOFT care au nevoie de o opțiune Gentler.

Colari de purici

Colari de purici sunt gulere care emit substanțe chimice pentru a ucide și a ține departe puricii. ei ucide toate puricii existenți în termen de 3 săptămâni. Deci, nu o fixare instantanee, dar ele sunt o metodă bună de prevenire și Protejați câinii de la infestații noi pentru între 5 - 8 luni.

Cu toate acestea, o experiență câinilor efecte secundare de la respirația constantă în substanțele chimice și având substanțe chimice împotriva pielii lor. Cel mai frecvent efect secundar este dermatita (inflamația pielii), în jurul gâtului. Un efect secundar mult mai rar este vărsături și convulsii. Un alt dezavantaj este că unii oameni susțin că aceste gulere pot produce o miros urât.

Recuperare

Deși aceste tratamente lucrează rapid și câinele dvs. ar trebui să înceapă să simtă o ușurare instantanee, este posibil să nu rezolve toate simptomele imediat. Câinele tău se va zgâria și linge pentru câteva zile, Pe măsură ce pielea îi vindecă din mușcături.

In casa

Uneori nu este suficient să eliminați puricii de pe animalul dvs. de companie. Ei pot sări de la câinele dvs. și vă pot infecta casa. Acest lucru nu este doar gros și prezintă un risc pentru tine, dar, de asemenea, lasă câinele tău frumos și curat vulnerabil la reinfestare.

Spălarea, aspirarea și / sau curățarea aburului toate paturile, covoarele și mobilierul moale, sunt toate modalitățile în care puteți elimina puricii din casa dvs. Este recomandabil să se spele și Vacuum în mod regulat patul câinelui.

Dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar, Utilizați un tratament chimic. Când casa este gol din toți oamenii și animalele de companie, folosiți o ceață, Pulbere de purici, sau pulverizare de aerosoli (în timp ce purtați mănuși și o mască) care conține pesticide de purici. Uciderea pesticidelor de purici ar trebui să conțină atât un adulticid, cum ar fi permetrinul sau lufeenuronul, care ucide puriciul adulților și un regulator de creștere a insectelor, cum ar fi piriproxifenul sau metopren, care ucide ouăle și tinerii. Nimeni nu ar trebui să se întoarcă la casă până când substanțele chimice s-au uscat.

Fleas în Wintertime - FAQ

Iată câteva întrebări frecvente despre câinii care primesc purici în timpul iernii au răspuns cât mai concis posibil.

Fleas mor în lunile de iarnă?

Puricii nu pot supraviețui pentru o perioadă lungă de timp în jurul înghețării, dar nu toate iernile primesc acel frig. Chiar și în ceea ce fac, ei pot găsi în continuare locuri calde, cum ar fi hambarele și casele supravieţui.

Ce luni fac câinii de purici?

Câinii pot obține purici pe tot parcursul anului. Deși este mai frecventă în lunile mai calde, ei reprezintă încă o amenințare când este rece. Asigurați-vă că câinele dvs. este întotdeauna protejat!

Ceea ce ucide purici pe câini instantaneu?

Șampoanele de câine ucide purici și ouăle lor La contact dar nu le împiedică să se întoarcă. Pentru a vă asigura că fiecare aspect al puricilor este îndepărtat în 24 de ore și că câinele dvs. este protejat de infestațiile viitoare, Utilizați un tratament la fața locului.

Sperăm că acum aveți toate informațiile de care aveți nevoie Păstrați câinele dvs. în siguranță de la purici în timpul iernii.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii primesc purici în timpul iernii?