Revizuire: alimente de stimulare u-coacere câine tratați amestecurile

Toți proprietarii de animale de companie iubesc să-și dea câinele. Îți face ca pupul fericit, ceea ce te face fericit. Dar este important să se hrănească un tratament de înaltă calitate, care va aduce beneficii sănătății lor. Alimentele de stimulare au creat ușor U-coacere de câine tratați amestecurile Pentru a ajuta proprietarii de animale de companie să furnizeze gustări sănătoase pentru prietenii lor cu patru picioare.

Multe tratamente comerciale de companie sunt făcute cu Ingrediente de calitate scăzută care oferă o valoare nutritivă mică. Chiar dacă aceste tratamente vor face ca câinele să fie fericit, ei ar putea lua o taxă pe sănătatea sa de-a lungul timpului. Cel puțin, aceste tipuri de tratamente adaugă calorii inutile la dieta lui Fido și ar putea duce la obezitate.

Dogul prelucrat tratează sunt pline de ingrediente artificiale care pot provoca haos pe tractul digestiv al câinelui. Efectuarea de câini de casă este o opțiune mult mai sănătoasă, dar poate fi și consumatoare de timp. Cu amestecuri de câine u-coacere, tot ce trebuie să faceți este să adăugați apă și să coaceți tratamentele.

Stimularea alimentelor U-Bake Dog tratați revizuirea amestecurilor

Stimularea alimentelor Dog tratați amestecurileDupă cum sugerează și numele, acestea sunt amestecuri de tratament pentru câini. Toate ingredientele uscate sunt acolo, deci tot ce trebuie să faceți este să adăugați apă și / sau ulei de gătit. În revizuirea mea video de mai sus, demonstrează cât de ușor este să biciuiți un lot de aceste amestecuri de câini.

Alimentele de stimulare oferă în prezent 3 soiuri ale acestor amestecuri:

  • Arahide chia cu ovăz
  • Arahide chia (free free)
  • Dovleac

Stimularea alimentelor Dog tratați amestecurileChia de arahide cu ovăzul conține numai boabe # 8216, fără grâu sau umpluturi. Rețeta de dovleac include, de asemenea, aroproot pentru a ajuta Sprijină digestia.

Odată ce ați făcut aluatul, este sigur ca câinele dvs. să consume atâta timp cât îl refrigerați. Aluatul brut face un tratament ideal pentru câini cu probleme dentare. De asemenea, puteți forma aluatul în bile mici în jurul medicamentelor pentru a vă crea buzunarele proprii.

Așa cum am demonstrat în revizuirea mea video, îmi place să sub-coaceți ușor tratamentele. Acest lucru îi împiedică să devină prea crocant. Câinii noștri preferă un tratament mai moale, dar dacă le-ați subțire, trebuie să le răciți pentru a împiedica răsturnarea.

Stimularea alimentelor Dog tratați amestecurileAceste amestecuri de tratament de câine sunt ușor de făcut și accesibile la orice buget. În funcție de aromă, 1 pachet de mix vinde pentru $ 10- $ 12 pe Site-ul companiei. Un pachet face aproximativ 24 de tratamente, dacă le păstrați cu privire la dimensiunea unui dolar.

Puteți economisi un pic de bani dacă vă înscrieți pentru programul de abonament al stimulentelor. Făcând ca câini de casă să fie mai ieftin decât să cumpere aceste amestecuri de tratament de câine, dar nu este la fel de convenabil. All-in-all, cred că aceste amestecuri sunt o valoare bună pentru bani.

Citiți următorul: Dogul de dogac sănătos Dog tratați rețeta

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: alimente de stimulare u-coacere câine tratați amestecurile