Revizuire: dr. Dogul premium al lui dalton

Cu mii de câini tratează produse pe piață, Este extrem de provocator pentru ca proprietarul mediu să știe care dintre tratamentele de câine va fi cea mai sigură și mai sănătoasă alegere pentru poochia lor. Dar, este sigur să spunem că fiecare proprietar înțelege nevoia unui tratat de câine care se face cu ingrediente de calitate într-o unitate viitoare. În această recenzie, o să mă uit mai atent la Dr. Dogul premium Dalton tratează Pentru a vă ajuta să decideți dacă sunt sau nu o opțiune bună pentru companionul dvs. canin.

Deci, ce ar trebui să căutați atunci când cumpărături pentru câini tratează?

Aceasta este o întrebare încărcată, deoarece fiecare câine este diferit și are nevoi individuale nutriționale. Primul lucru pe care trebuie să-l gândești este Tipul de tratament pe care doriți să îl achiziționați. Căutați tratamente pentru a vă antrena catelul? Un tratat zilnic pentru a vă strica prietenul tău blană cu? Faceți cumpărături pentru un tratat de câine care va adăuga o nutriție de înaltă calitate la dieta Fido?

Diferitele tipuri de tratamente de câini oferă beneficii diferite. De exemplu, câinele tratează făcute în mod specific pentru instruire sunt de obicei mai mici și au mai puține calorii decât tratamentele utilizate pentru a adăuga alimentația la dieta caninei. Acest lucru se datorează faptului că câinele dvs. va mânca mai multe tratamente trated de zi cu zi și nu îl doriți să câștige excesul de greutate.

Dr. Dogul premium Dalton este sigur și sănătos. Puteți chiar să le ordonați cu confortul unui plan de abonament dacă nu doriți să mergeți la magazinul de animale de companie pentru a achiziționa tratamente în mod regulat. Din păcate, datorită calității ridicate a ingredientelor, sunt, de asemenea, mai scumpe decât cele mai multe câini comerciali tratează. Permiteți-mi să vă completez pe detalii!

Vedeți mai multe recenzii video: Cele mai bune consumabile de câine Recenzii și videoclipuri

Dr. Dogul Premium Dalton tratează revizuirea

Dr. DaltonAceste tratamente de câine sunt provenite, produse și ambalate în Statele Unite. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la ingredientele din țări cu reglementări libere privind ingredientele alimentare pentru animale de companie, cum ar fi China.

Ele sunt fabricate din carne de înaltă calitate, cu conținut scăzut de grăsimi și că este singurul ingredient. Acest lucru este drept - acestea sunt un singur ingredient tratate. Ele sunt ideale pentru Câini cu alergii alimentare și sensibilități digestive. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că acestea nu conțin aditivi, zahăr, sare, colorare, aromă, îndulcitori, gluten, cereale, substanțe chimice sau conservanți.

Deoarece acestea sunt fabricate din carne 100%, ei sunt extrem de atrăgătoare pentru câini. După cum puteți vedea în revizuirea mea video, amândoi câinii noștri iubesc dr. Dogul premium al lui Dalton. Labradorul nostru va mânca orice, așa că nu am fost surprins când a smuls unul din mâna mea. Dar, Beagle-ul nostru este un pic de mâncător pretențios, așa că am fost fericit să văd că se bucura cu adevărat de aceste tratamente.

Dr. DaltonAcestea sunt disponibile în trei arome:

  • Pur și simplu carne de vită
  • Pur și simplu pui
  • Carne Medley (făcută cu pui, carne de vită și carne de porc)

Am primit carnea de carne tratată. Analiza garantată afirmă că acestea conțin un minim de proteine ​​de 80% și 10% grăsime. Există aproximativ 2.8 calorii în fiecare piesă. Bineînțeles, toate piesele sunt dimensiuni diferite, așa că unii pot avea un pic mai mult, în timp ce alții au un pic mai puțin, dar nu sunt inutile să spun că aceasta este o gustare scăzută de calorii.

Rețineți că nu sunt recomandate pentru puii care cântăresc mai puțin de 15 lire sterline.

În recenzia mea video, am întrerupt și pentru o clipă pentru a vă lăsa să auziți câinii mei crunching pe dr. Dogul premium al lui Dalton. Le pot rupe pe jumătate cu degetele, dar ele sunt destul de crocante. Dacă câinele dvs. are dinți lipsiți de dinți sau probleme dentare, ar fi mai bine să-i hrăniți o gustare mai ușoară.

Acestea sunt absolut unele dintre cele mai sănătoase câine tratează pe piață. Cu toate acestea, din acest motiv sunt, de asemenea, destul de scumpe. Un pachet de 3 uncii costă 14 $.99. Ei nu sunt disponibili pe Amazon, dar le puteți ordona Site-ul companiei.

Cu toate acestea, aveți posibilitatea să vă înscrieți pentru un serviciu de abonament pentru a primi un pachet de tratamente livrate automat la ușă o dată pe lună. Există multe opțiuni diferite pentru pachetele de abonament variind de la 6 la 24 de luni. Dacă vă decideți să vă abonați, prețul pachetului de 3 uncii scade la 11 USD.99.

Citiți următorul: Top 9 cel mai bun câine sănătos tratează

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: dr. Dogul premium al lui dalton