Revizuire: pupford freeze freeze dog dried tratarea tratamentelor

Recheme recente și boli canine legate la toxine în hrana pentru câini și tratează împinge proprietarii de animale de companie pentru a acorda mai multă atenție ceea ce își hrănesc puii. Aceste probleme de control al calității sunt proprietarii de stimulare pentru a căuta alimente naturale de înaltă calitate, realizate cu ingrediente sănătoase, sigure. Pupford Freeze Formarea câinilor uscate tratează sunt un singur ingredient tratat cu numai ingrediente de calitate superioara.

Freeze uscate tratate sunt o opțiune excelentă, atâta timp cât știți ce să căutați. Cele mai multe dintre aceste tratamente sunt realizate cu un singur ingredient: sursa de proteine. Unii pot adăuga vitamine și minerale, făcându-le o opțiune benefică pentru sănătatea și bunăstarea generală a animalelor de companie.

Pupford Freeze Formarea câinilor uscate trateazăVeți dori, de asemenea, să vă asigurați că sursa de proteine ​​este de cea mai bună calitate și că este provenit dintr-o țară care nu este cunoscută pentru carnea tăiată. Având în vedere rechemările recente, este mai bine să stați departe de produsele realizate cu ingrediente care au fost provenit în China.

Din fericire, nu veți avea nimic de îngrijorat cu acestea Pupford Freeze uscate tratate. Pupford folosește un proces de uscare a înghețului care păstrează toate beneficiile nutriționale ale întregului ingredient alimentar fără riscul de contaminare.

Pupford Freeze Formarea câinilor uscați tratează revizuirea

Pupford Freeze Formarea câinilor uscate trateazăAceste tratamente de câine sunt disponibile în 2 arome - ficat de carne de vită și cartofi dulci. Soiul de ficat de carne de vită este prezentat în revizuirea video de mai sus. Ele sunt făcute doar cu ficatul de carne de vită și proteina de mazare. Proteina de mazare este bogată în antioxidanți și este utilizată pentru a ține tratatele împreună.

Câinele dulce de cartofi sunt făcute cu un singur ingredient - cartof dulce, desigur. Ambele soiuri de formare a câinilor înghețați Pupford congelate conțin mai puțin de 2 kcals pe tratament. Acesta este motivul pentru care acestea sunt o opțiune atât de bună de utilizat în timpul antrenamentului.

În timp ce vă antrenezi animalul de companie, va trebui să-l răsplătiți frecvent. Dacă îl recompensezi cu tratate de calorii ridicate, el va începe să obțineți o greutate inutilă. Tratează calorii scăzute ar trebui să fie utilizate pentru orice tip de antrenament, de la ascultare la agilitate.

Ingrediente: 95% ficat de carne de vită pură înghețată, proteine ​​de 5%
Analiza garantată: CProteină brută (min): 61%, grăsime brută (min): 5%, fibră brută (max): 5%, umiditate (max): 6% și mai puțin de 2 kcal pe tratat

Pupford Freeze Formarea câinilor uscate trateazăPupford Freeze Formarea Dog Dried Tratamente vin într-o pungă de 4 uncii. Există mai mult de 450 de tratamente în fiecare pungă! Am observat că există o mulțime de prăjini în partea de jos a sacului. În timp ce unii oameni pot fi dezamăgiți de acest lucru, îmi place. Folosesc prăjiturile ca un topper delicios de mâncare pentru câinii noștri.

Puteți folosi cu siguranță aceste tratamente pentru orice scop, dar aroma puternică a ficatului de vită și / sau cartoful dulce atrage cu ușurință atenția câinelui. Își atrage câinele și își țin atenția, ceea ce este exact ceea ce vrei când ești pregătire.

Puteți achiziționa un sac de 4 uncii din ficatul de vită tratați pentru 15 USD.99 pe Amazon chiar acum, iar aroma dulce de cartofi este de 16 USD.99 pentru o pungă de 4 uncii. În timp ce acest lucru pare scump pentru o mică pungă de câini tratează, trebuie să luați în considerare calitatea și numărul de tratamente. Având în vedere că acestea sunt de înaltă calitate și există mai mult de 450 de tratamente în sac, acestea reprezintă o valoare bună pentru bani.

Citiți următorul: Cele mai eficiente formare de câini tratează în conformitate cu știința

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: pupford freeze freeze dog dried tratarea tratamentelor