5 Sfaturi pentru a vă ajuta să vă păstrați câinele fericit și casa dvs. Curată

Weimaraner și catelus cuddling

Paws murdar. Mirosurile funky.Părul de animale de companie peste tot! Păstrarea unei case curate când aveți un câine poate fi o provocare. Dar nu este imposibil.

În partea de sus a curățării regulate, aceste soluții Surefire reduc în mod serios mizeria pe care o creează un copil de blană. Chiar mai bine, toate aceste sfaturi stau să facă viața acasă mai bine pentru întreaga familie.

Ia pupul tău

Dacă câinele dvs. devine un pic de salvare când este lăsat singur, un exercițiu suplimentar în fiecare zi pot face ca puștiul să vă facă mai puțin predispus la comportamentul interior distructiv în conformitate cu societatea umană.

Cât de mult exercițiu are nevoie de câine? Variază în funcție de dimensiunea catelului, de vârsta, rasa și personalitatea. Unii câini ar putea avea nevoie să se plimbe de trei până la patru ori pe zi sau să necesite o oră de timp dedicat de joc în câinele.

Ce trebuie să faceți dacă câinele dvs. are anxietate de separare

Curățați (și aruncați) de multe ori jucăriile de câine

Jucăriile de câine pot deveni rapid terenuri de reproducere pentru bacterii urâte care pot afecta sănătatea câinelui dvs. Spălarea lor, mai ales după ce ați folosit în afara, va elimina germenii nocivi în timp ce tăiați cantitatea de murdărie urmărită în jurul casei dvs.

Pentru a îndepărta murdăria pe jucăriile din plastic, le curățați cu apă caldă și săpun ușor de mâncare. După curățare, le puteți dezinfecta prin înmuierea jucăriilor într-o singură parte apă amestecată cu o oțet alb de o parte pentru o oră. După aceea, jucăriile de clătire cu apă proaspătă și se usucă.

Jucăriile de țesătură pot fi spălate într-o mașină de spălat utilizând o cantitate mică de detergent de rufe hipoalergenic. Apoi, aruncați în uscător pe o setare scăzută.

Verificați periodic jucăriile câinelui pentru semne de uzură. Jucării pe ultimele lor picioare nu numai că creează resturi - biți de țesătură și șir de plastic pe tot parcursul podelei - ele pot deveni, de asemenea, un pericol de sufocare pentru animalul dvs. de companie.

Groom-l în mod regulat

Un câine murdar și mirositor vă poate face acasă la fel de murdar și murdar. Regulat îngrijirea, cum ar fi scăldatul și periajul, vă va păstra locuința în timp ce împiedică problemele grave de sănătate canine asociate cu igiena săracilor.

Cât de des ar trebui scăldați câinele? Cel puțin o dată pe lună, dar înainte de a face acest lucru consultați-vă cu medicul veterinar.

Aici un alt sfat de îngrijire. Știți deja cât de murdar și Germi, parcul local, trotuarele și străzile sunt în zona dvs. Dar este posibil să nu fiți conștienți de faptul că atunci când vă plimbați câinele, labele lui vor urmări acele nestetice în aer liber peste tot în casa dvs. Mai rău, poluarea vă poate face ca câinele să fie bolnav dacă îl linge.

Ștergerea labei câinelui cu o cârpă umedă curată de îndată ce intri în casă ajută la domiciliu. Chiar mai bine, încercați să vă antrenați câinele pentru a sări în cadă după fiecare plimbare, astfel încât să puteți clăti labele cu un cap de duș handheld și să se usuce.

Cum să-ți dai câine o baie

Câine dovada spațiul tău

Dog-dovada Spațiul dvs. cu covoare lavabile și cârpe de pânză de bumbac va ajuta la păstrarea podelelor și a mobilierului curat.

Un covor ușor de curățat în intrare poate fi o zonă de cădere pentru lucrurile murdare care intră în casa dvs., inclusiv câinele. Păstrați prosoapele sau șervețele în apropiere, astfel încât să vă puteți șterge rapid .

Lăsați câinele dvs. pe mobilier? Păstrați canapeaua și patul acoperit cu cârpe de pânză lavabile. Sunt durabile și, de asemenea, mult mai ieftin decât capacele de animale de companie tradiționale. Aruncați-le în spălare la fiecare două săptămâni.

Investiți în îmbrăcămintea exterioară

Atunci când greva de vreme greșită, o haină de iarnă și o pâine impermeabilă, potrivită pentru animalul dvs. de companie, va ajuta la menținerea sare de rock și umezeală în aer liber din casa dvs. - Doar eliminați chiar înainte de a vă reintrați acasă.

Uita-te acum: 9 moduri simple de a-ți iubi animalul de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Sfaturi pentru a vă ajuta să vă păstrați câinele fericit și casa dvs. Curată