Revizuire: baydog harnesses, leashes și accesorii pentru câini

Cumpărăturile pentru consumabilele de câine pot fi extrem de frustrante. Există atât de multe opțiuni de alegere. Cum alegeți cea mai bună opțiune? Va ține în timp? Va fi confortabil pentru animalul dvs. de companie și ușor de utilizat? Suntem cu toții pe un buget, iar ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să cumpărați ceva pentru câinele dvs. care se termină fiind o valoare slabă pentru bani.

La fel ca mulți proprietari de animale de companie de pe tot parcursul vieții, am fost cumpărături pentru consumabile de câini de zeci de ani. De la gulere la hamuri și câine leashes la jucării, am cumpărat sute de produse de-a lungul anilor. Unii au ținut bine, în timp ce alții au fost distruși după doar câteva utilizări.

Baydog Harnesse, Leashes și Accesorii pentru câiniCa proprietar de animale de companie, nimic nu este mai enervant decât cheltuirea banilor pe consumabile doar pentru a fi lăsate în jos de calitatea și durabilitatea acestuia.

Acest lucru este valabil mai ales atunci când comandați produse online. Indiferent de cât de multe recenzii ați citit, există întotdeauna opinii conflictuale. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care am fost sceptic cu privire la calitatea produselor Baydog, dar odată am reușit să le încerc, am fost plăcut surprins!

LEGATE DE: Cele mai bune 50 de hamuri de câine

Baydog Dog Harnes, Leashes și Accesorii pentru Revizuirea câinilor

Baydog Harnesse, Leashes și Accesorii pentru câini

Haroane de câine

Compania Chsapeake Bay Dog oferă două hamuri - una pentru rasele mici și una pentru câini mijlocii și mari.  Chesapeake Harness se potrivește cu Labrador, Saddie, foarte bine și pare să fie confortabilă în mișcare cu ea. Cape Cod Bay Harness este ideal pentru amestecul nostru Beagle, Molly.

Ambele hamuri de câine au o placă de asamblare căptușită, mâner de trafic cu căptușeală și cusături reflectorizante. Cusatura reflectorizantă este a trebuie avut Funcția de siguranță pe care o recomand întotdeauna. Se asigură că câinele dvs. poate fi văzut în orice moment când mergeți mai devreme dimineața sau seara.

Baydog Harnesse, Leashes și Accesorii pentru câiniDe asemenea, cred că o placă toracică căptușită este a trebuie avut Caracteristică când vine vorba de hamuri de câini. Unele hamuri au curele simple de nailon care se înfășoară în jurul pieptului. În timp ce acest design funcționează pentru a vă menține câinele în siguranță, nu este foarte confortabil pentru Fido. O placă de piept cu căptușeală vă păstrează câinele confortabil, indiferent cât de departe veți merge pe jos.

Indiferent dacă vă plimbați câinele pe trasee de drumeții rurale sau prin străzile urbane ale orașului, într-adevăr ar trebui să cumpărați un ham de câine cu un mâner de trafic. În timp ce există multe lacuri disponibile cu mânerele de trafic, nu vă vor ajuta dacă câinele dvs. merge pe lesa. O hamul cu un mâner de trafic vă oferă o modalitate sigură de a prelua controlul asupra animalului dvs. de companie atunci când este necesar, trageți-l din afară apă când înotați, sau doar să-l ajute să urce un set dificil de scări.

Baydog Harnesse, Leashes și Accesorii pentru câiniDupă cum am menționat, cablajul Chesapeake este conceput pentru câini mijlocii și mari. Caracteristica mea preferată a acestui ham este cele 3 puncte de atașament. Așa cum am demonstrat în revizuirea mea video, există două d-inele situate pe spatele câinelui tău - unul între lamele umărului și unul mai departe în mijlocul spatelui. Celălalt este situat pe partea din față a plăcii pieptului.

Dacă câinele dvs. trage sau nu este încă 100% lesa construită, un cablu de clip frontal (cum ar fi hamul Chesapeake de la Baydog) este o necesitate. Majoritatea producătorilor vinde cabluri de clip sau spate din spate, deci este frumos să văd că hamul Baydog Chsapeake are ambele.

De asemenea, demonstrează cât de ușor este să ajustați acest ham în revizuirea videoclipului de mai sus. Harosul Chesapeake este echipat cu ajustare cu 4 căi. Există adjupe de alunecare din plastic pe fiecare parte a gâtului câinelui și de fiecare parte a pieptului său.

Sunt impresionat de adjuvanți din două motive - (1) stau în vigoare odată ajustate și (2) sunt foarte ușor de utilizat.

Compania Chesapeake Bay Dog este o afacere mică care se mândrește cu sprijinirea altor întreprinderi mici. Ei nu își vând produsele prin intermediul comercianților cu amănuntul în masă. Nu veți găsi produse Baydog pe Amazon sau pe Petsmart local.

Acest ham este disponibil în culori:

  • roșu
  • negruDiagrama de dimensiune chesapeake
  • albastru
  • verde
  • Violet
  • roz
  • camo

Puteți achiziționa hamul Chesapeake Pe site-ul companiei pentru $ 28.95- $ 31.95 în funcție de dimensiunea de care aveți nevoie. Este disponibil în 4 dimensiuni, iar instrucțiunile de măsurare pot fi văzute mai sus.

LEGATE DE: Cum de a pune pe un ham de câine (pas-cu-pas)

Baydog Harnesse, Leashes și Accesorii pentru câini

Capele Cod Bay Harness are multe caracteristici, dar este conceput special pentru rasele mici. Are doar un punct de atașare pe spatele hamului și are o ajustare cu 3 căi în schimb.

Baydog Harnesse, Leashes și Accesorii pentru câiniExistă un dispozitiv de reglare a plasticului glisant pe curea de nailon care merge în jurul pieptului. Există, de asemenea, două puncte de ajustare a velcro de pe ambele părți ale gâtului. Adjusterele Velcro vă permit să obțineți potrivirea perfectă, indiferent cât de mică este gâtul câinelui.

Acest ham este, de asemenea, făcut cu materiale mai ușoare pentru a fi mai confortabil pentru câinii mici. Este disponibilă și în culori mai moi, inclusiv:

  • violet
  • roșu
  • roz
  • teal
  • negru
  • albastru

Cape Cod Diagrama dimensiuniiAcest ham Baydog este disponibil în patru dimensiuni și puteți vedea liniile directoare de măsurare la dreapta. Puteți achiziționa hamul Cape Cod Bay pe site-ul companiei pentru 20 de dolari.95- $ 23.95, în funcție de dimensiunea de care aveți nevoie.

Baydog Harnesse, Leashes și Accesorii pentru câiniCâini leagă

Compania Chesapeake Bay Dog oferă două Leashes - Lesa Hudson Bay este făcută pentru rasele medii și mari, iar Lesaia Bay Pensacola este proiectată pentru câini mici. Așa cum ați fi putut ghici, Hudson Bay Leash se potrivește cu hamul Chesapeake, iar Leashul Bay Pensacola se potrivește cu hamul de cape Cod.

Baydog Harnesse, Leashes și Accesorii pentru câiniLeafurile sunt ambele proiectate cu construcții cu 2 straturi cu cusături armate. Ați văzut vreodată un câine prindeți o lesa trăgând pe ea? Probabil că nu, dar pariez că ați văzut unul Chew printr-o leșie. Spre deosebire de nailonii tradiționali, construcția de 2 paturi a acestor produse Baydog va împiedica să se întâmple.

Materialul folosit pentru a face Hudson Bay și Pensacola Bay Leasshes este nylon meteorologic și este proiectat să nu se frazee. Ambele leashes au, de asemenea, un mâner neopren căptușit. Garnitura mânerului este rezistentă la miros și moale pe mâini. Aceste leashes oferă, de asemenea, cusături reflectorizante.

Baydog Harnesse, Leashes și Accesorii pentru câiniÎmi place caracteristica de atașament rapid că aceste leashes au. După cum puteți vedea în fotografia din stânga, fiecare leșie vine cu un clip de carabină pe mâner. Există, de asemenea, un inel D 24 & # 8243; în jos pe lesa. În loc să trebuiască să-ți iau leșia de la câine și să-l înclinați prin ea înșiși să-ți conectați puii, poți să înfășurați lesa în jurul obiectului pe care doriți să-l conectați și să clipiți caribinerul la inelul D.

Desigur, nu condamnă legarea câinelui dvs. pentru perioade lungi de timp.

Cu toate acestea, dacă trebuie să vă asigurați animalul de companie în timp ce alergi înăuntru pentru a apuca ceva sau pentru a vă lega câinele într-un picior de scaun în timp ce tu ai cina la a Restaurant prietenos cu animalele, Această caracteristică este foarte convenabilă.

Baydog Harnesse, Leashes și Accesorii pentru câiniDupă cum am menționat, lesa Hudson este făcută pentru rasele medii și mari. Este 1 și # 8243; larg și disponibil în aceleași culori ca și hamul de chesake (cu excepția cameului CAMO). Lesa de la Pensacola Bay este proiectată pentru câini mai mici, deci este de numai 5/8 și # 8243; gros și mai ușoare decât lesa hudson Bay. Este disponibil în toate aceleași culori ca și hamul de cape cod.

Labelul Hudson Bay este disponibil cu lungimi de 4 metri și 6 metri. Puteți cumpăra pe site-ul Baydog pentru 19 dolari.95 și 21 de dolari.95 respectiv. Lesa de Bay Pensacola Retailiază pentru 19 dolari.95 pe site-ul companiei și este disponibil numai în lungimea de 6 metri.

Similar: Cum de a alege lesa de câine dreapta

Baydog Harnesse, Leashes și Accesorii pentru câini

Alte unelte Baydog pentru câini

Frisco Bay tratează punga nu este o necesitate, dar este destul de utilă. Îl puteți atașa direct la Baydog leash și îl puteți utiliza și cu orice alt standard. Nu este un element necesar, deci dacă sunteți într-un buget, puteți sări peste acest lucru.

Este destul de convenabil și cred că ar fi foarte util să aveți dacă sunteți pregătiți un câine sau trebuie să vă plimbați animalele de companie de mai multe ori pe zi. Ar fi, de asemenea, un cadou minunat pentru câinele Walker sau antrenorul de animale de companie din viața ta!

Baydog Harnesse, Leashes și Accesorii pentru câiniÎn recenzia mea video în partea de sus a acestui articol, demonstrează cât de ușor este punga Frisco Bay este de a atașa la o lesă. Sunt doar două clipuri simple.

Un clipă atașează în interiorul mânerului de leșie, în timp ce ceilalți se învârte în jurul leșiei în sine. Acest lucru asigură că punga rămâne în siguranță în poziție și nu se alunecă pe lesa în timp ce mergeți.

Există un buzunar pentru o rolă de pungi de câine, și obțineți o rolă gratuită inclusă cu achiziția. Pe de altă parte există un buzunar de plasă pentru a ține o minge de tenis sau o jucărie mică. De asemenea, puteți stoca chei de mașină, carduri de credit sau alte elemente în buzunarul Velcro mic. Buzunarul mijlociu mare are o fixare magnetică care păstrează câinele tratați în siguranță.

Punga de tratament vinde pentru 19 dolari.95 Pe site-ul Baydog.

Baydog Harnesse, Leashes și Accesorii pentru câini

În cele din urmă, am revizuit gulerul Tampa Bay. Prefer să folosesc un ham cu câinii mei în loc de un guler, dar asta este doar preferința mea personală.

Aceste gulere au o cataramă de plastic cu eliberare rapidă și atașamente separate pentru lesa și etichetele de identificare ale câinelui. Există, de asemenea, cusături reflectorizante și o căptușeală de plasă respirabilă pentru a vă asigura că Fido nu se încălzește sub guler.

Majoritatea gulerelor de nylon trebuie ajustate folosind adjupe de alunecare pe care gulerul se hrănește prin. În timp ce acest lucru nu este prea dificil, caracteristica de ajustare a Velcro găsită pe gulerul Baydog Tampa Bay este mult mai ușoară și mai rapidă. Așa cum veți vedea în revizuirea mea de mai sus, puteți obține potrivirea perfectă în doar câteva secunde!

Baydog Harnesse, Leashes și Accesorii pentru câiniDar, Caracteristica mea preferată este că acest guler poate fi personalizat!

În funcție de dimensiunea gulerului, câinele dvs. necesită, puteți avea 17-25 caractere brodate pe ea. Multe produse similare pot fi personalizate cu litere de vinil sau o placă metalică mică, care este atașată la guler.

Cred că broderia este o opțiune de calitate superioară decât oricare dintre acestea, pentru că nu există nici o șansă de a renunța la timp în timp sau de a ieși când spălați gulerul.

Gulerul Tampa Bay este disponibil în 5 dimensiuni pentru câini cu circumferința gâtului de 13-26 și # 8243;. Aceste gulere se potrivesc, de asemenea, lesa Hudson Bay în culori roșii, negru, albastru, verde, violet sau roz. Aceste gulere Vindem pentru $ 14.95- $ 18.95 În funcție de dimensiune.

Linia de jos

Dacă aveți nevoie de un ham sau un guler pentru animalul dvs., cred că produsele Baydog sunt o mare valoare pentru bani. Acestea oferă aceeași calitate premium ca și alte branduri populare, dar punctul de preț este de aproximativ 25% mai ieftin. Leashes oferă, de asemenea, o mare valoare pentru banii cheltuiți.

Punga de tratament nu este o necesitate, deci dacă sunteți într-un buget, puteți sări peste acest lucru. Este o valoare bună, dar nu o necesitate pentru fiecare proprietar de câine. De asemenea, cred că un guler Baydog / Leash / Trate Pouch sau Harness / Leash / Trate Pouch Combo ar face un cadou minunat pentru orice proprietar de câini.

Citiți următorul: Cum să antrenezi un câine la o lesa

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: baydog harnesses, leashes și accesorii pentru câini