Giveaway: harna de câine rogz xl și lesa (valoare de 70 + $)

Având livrările potrivite merg pe jos Companionul tău canin mult mai plăcut. Un ham și o lesa sunt articole pentru cainele dvs. să-și facă exercițiile zilnice. Fiecare proprietar are nevoie de o lesa si un ham pentru cainele lor si este chiar mai bine sa ai mai mult de unul!

Dăm o singură persoană norocoasă o șansă de a câștiga un ham de câine și de leșie de la Rogz. Indiferent dacă adoptați un nou cățeluș sau câinele vechi are nevoie de unelte actualizate, intrați în acest Givedaway gratuit vă oferă o șansă de a câștiga!

Care nu-i plac lucrurile gratuite - mai ales lucruri pe care ar trebui să le cumperi oricum? Dacă câinele dvs. are nevoie de o nouă ham ​​și / sau lesa, aceasta este o mare oportunitate de a primi produse de calitate fără a fi nevoie să cheltuiți bani din propriul buzunar.

Cum să introduceți Giveaway

Rogz Leash DogPentru a introduce acest Giveway gratuit pentru a câștiga un ham și lesa de la ROGZ:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita acest GivEaway`s post și cum ar fi, lăsați un comentariu sau împărtășiți-l.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va intra automat pentru a câștiga acest pachet de premii și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 15 noiembrie, 2019!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA pe Youtube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru daways Pentru proprietarii de animale de companie pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

ROGZ Harna de câine și Giveaway Leash

Explorați hamul de câine

Aceasta este o ham padută bine căptușit. Există o umplutură pe placa de piept și din spate. Hamalul de câine Explorați, de asemenea, atașate de piept și spate. Partea din spate Rogz explorează hamul de câineatașamentul este atașamentul tradițional de mers pe jos, iar atașamentul în piept este excelent pentru antrenamentul de leșie și / sau mersul pe un câine care trage pe lesa.

Acest ham prezintă, de asemenea, un mâner de trafic neopren, precum și cusături reflectorizante și conducte. După cum demonstrează în revizuirea video de mai jos, există 4 puncte de ajustare ușor de utilizat.

Hamul inclus în acest Givedaway este un extra mare și vine în culoarea roz. Se potrivește câinilor cu o circumferință toracică de 26 "-37.5 ". Dacă aveți un câine mic, puteți intra în clasaway. Ați putea să dați întotdeauna acest ham unui prieten sau unui membru al familiei!

Lesa de câine multifuncțional

Rogz utilitarul multifuncțional Leash este un produs 6-in-1. Arată ca o lesa tradițională de câini de nylon, dar oferă câteva caracteristici pe care produsele tradiționale nu le fac.

Leșca are 2 cârlige de declanșare cromată lustruită, 2 inele D-ineluri din oțel inoxidabil și un inel Oțel inoxidabil. Tu cLesa de câine multifuncționalO utilizare a lesa multifuncțională a utilității în 6 moduri, inclusiv:

  • Lesa de 5 picioare
  • Plumb cu 4 picioare
  • Lesa de 3 picioare
  • plumb dublu
  • Plumb de umăr
  • Tietate temporară

Am demonstrat toate cele 6 dintre aceste utilizări în ghidul meu video în partea de sus a acestei revizuiri. După cum veți vedea, este extrem de ușor să transformați lesa de la o singură utilizare la alta. Într-o chestiune de secunde, puteți trece de la o lungă durată la un scurt de plumb. Acest lucru este minunat pentru mers pe jos În zonele cu trafic ridicat sau locuri unde este posibil să fie nevoie să vă apropiați de câinele dvs. de la timp la timp.

Revizuire completă: Rogz câine și revizuire leash

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Givedaway pentru acest cablu de câine și lesa. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: harna de câine rogz xl și lesa (valoare de 70 + $)