Revizuire: hyper pet k9 kannon lansatorul cu bile de tenis

Dacă câinele dvs. îi place să joace Fetch, un lansator de bile este exact ceea ce aveți nevoie! Hyper Pet K9 Kannon Chucks o minge de tenis, așa că nu trebuie să! Chiar permite pickup-ul hands-free. Da! Asta e drept, nu mai luați minge de tenis acoperite de umed, drool.

Când faceți cumpărături pentru jucării pentru câini, este vorba despre siguranța și preferințele personale ale câinelui dvs. În timp ce unii câini vor juca cu aproape orice tip de jucărie, alții sunt foarte pretențioși. Dacă câinele dvs. iubește să fugă și să aducă, ca labradorul meu (Saddie), această jucărie vă va lua jocul.

Fetch este mult mai mult decât o modalitate de a vă distra câinele. Jocul de jocuri ca aducerea arde excesul de energie, care va duce în cele din urmă la un câine mai relaxat, mai bine comportat. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de relaxare, distracție și de a încuraja legătura dintre dvs. și companionul tău canin.

Saddie sa născut să iasă, literalmente. Ea este un retriever, așa că este în natura ei să se bucure de alergare și de recuperare. Uneori trebuie să-i forțez să ia o pauză de la a juca, când știu că este obosită. Se bucură atât de mult, nu se va opri decât dacă o fac!

Nu mă deranjează să arunc o minge de tenis pentru ea, dar există câteva dezavantaje. Pentru început, brațul și umărul meu se obosesc după câteva aruncări mari. De asemenea, urăsc luarea bilelor de tenis soggy înmuiate în Drool.  Kannon de la Hyper Pet remediază ambele probleme și am partajând toate detaliile din următoarea revizuire.

Hyper Pet K9 Kannon Lansatorul cu bile de tenis
Revizuire

Hyper Pet K9 KannonAți jucat vreodată cu un pistol pop ca un copil? Imaginați-vă doar un pistol pop care împușcă bile de tenis! Acest lansator de bile este atât de rece și de tone de distracție pentru întreaga dvs. familie, inclusiv membrii caninei.

Kannonul K9 poate trimite un standard 2.5 & ​​# 8243; mingea de tenis care zboară în curtea mea. Puteți vedea în recenzia mea video că această armă este destul de puternică și împușcă bilele cu un pic de forță. Trebuie să utilizați prudență, pentru că ar putea răni cu siguranță pe cineva dacă ați vizat mingea de tenis la ei.

Nu aș recomanda acest lansator de minge de tenis pentru copii mici, dar este perfect sigur când este folosit în mod corespunzător de adolescenți și adulți.

În revizuirea mea video, demonstrează, de asemenea, cât de ușor este să luăm o minge de tenis cu acest lansator fără să vă folosiți mâinile. Când câinele dvs scade mingea, Pur și simplu așezați capătul lansatorului peste minge și apăsați ușor până când mingea este blocată în poziție.

În fotografia de mai sus puteți vedea cele două locuri pentru depozitarea cu bile de tenis. Acest lucru este important pentru mine, pentru că am trei câini. Dacă un câine nu va da mingea înapoi sau nu se va stinge cu ea, avem o altă minge gata să plecăm.

Arma este doar 24 "lung și foarte ușoară. Este deasemenea o Mini opțiune care împușcă bile mini de tenis. Versiunea mini este de numai 16 ani.25 inci lungime. Este nevoie de un pic de putere pentru a trage mecanismul de eliberare înapoi, dar nu ar trebui să aveți probleme atâta timp cât nu aveți artrită sau mâini slabe.

Caracteristica mea preferată este puterea reglabilă. Îi demonstrez în recenzia mea video. Dacă trageți mecanismul de eliberare înapoi tot drumul, acesta lansează mingea cu putere completă. Cu toate acestea, dacă îl trageți înapoi la câțiva centimetri, nu va lansa mingea până acum. Acest lucru face ca Kannon să fie ideal pentru jocul de interior sau în aer liber.

Puteți achiziționa Kannon pe Amazon pentru 19 $.95 chiar acum. Prețul este accesibil la orice buget și este comparabil cu alte lansatoare de bile de pe piață. Am fost fericit să văd acest produs la un punct de preț accesibil și cred că este o valoare foarte mare pentru bani!

Citiți următorul: IFETCH prea interactivă lansator pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: hyper pet k9 kannon lansatorul cu bile de tenis