Revizuire: lansatorul de bileți prea interactive pentru câini

Redarea Fetch este o modalitate excelentă de a obține exercițiul dvs. de câine și să vă distrați. Fetch îți angajează mintea și corpul câinelui tău. Unele rase, în principal de preluare și alți câini de vânătoare, se bucură să iau mai mult decât majoritatea. Acești câini ar putea juca toate zilele cu energie aparent nesfârșită.  Ifetch prea interactiv lansator cu bile a fost proiectat pentru aceste tipuri de câini.

Ifetch prea interactiv lansator cu bileAm urmărit videoclipurile și am citit recenziile, dar am fost încă sceptic că acest produs ar merita banii. Ar putea un câine să se distreze cu un lansator de bile automat?

De aceea a trebuit să încerc Ifetch prea lansator de bile pentru mine. Am fost surprins de ceea ce sa întâmplat când l-am introdus câinilor mei. Am fost, de asemenea, surprins de cât de bine este produsul acest produs este. IFETCH a fost proiectat de un adolescent, așa că nu eram sigur exact ce să mă aștept.

Majoritatea câinilor vor lua acest joc destul de natural, dar trebuie să vă antrenați câinele pentru a juca jocul cu dvs. înainte de a vă putea lua o crestătură și să le instruiți pentru a utiliza un lansator automat de bile. Dacă aveți probleme cu învățarea câinelui dvs. pentru a prelua, verificați Ghidul nostru video care împărtășește câteva indicatori pe această temă.

Vedeți mai multe recenzii video: Cele mai bune consumabile de câine Recenzii și videoclipuri

IFETCH prea interactivă lansator pentru câini

Ifetch prea interactiv lansator cu bileLauncherul de bileți prea interactive este realizat pentru rasele medii și mari. Acesta lansează bile de tenis de dimensiuni standard (2.5 & ​​# 8243; în diametru), în timp ce originalul iFetch lansează mini bile de tenis (1.6 & # 8243; în diametru). Așa cum veți vedea în recenzia mea video, aceasta primește cu siguranță treaba!

Puteți seta acest dispozitiv pentru a lansa mingea de tenis 10-, 25- sau 40 de picioare. După cum veți vedea în ghidul meu video de mai sus, există și o setare care va alege aleatoriu care dintre cele trei distanțe pentru a lansa mingea. De asemenea, puteți bloca și IFETCH pentru a lansa doar 10 picioare dacă doriți să o utilizați în interior sau într-o zonă mică împrejmuită în aer liber.

Ifetch prea interactiv lansator cu bileAcest produs este echipat cu o baterie reîncărcabilă care durează cel puțin 300 de lansări. Când este timpul să încărcați bateria, conectați încărcătorul inclus într-o priză electrică. Este nevoie de mai puțin de 3 ore pentru a încărca complet.

În revizuirea mea video, menționez Labrador, Saddie. Ea iubește să joace, dar ea este, de asemenea, un pic mai timid. Din păcate, ea a fost speriată de lansatorul de bile prea interactive, când am primit-o pentru prima dată. Ea în cele din urmă se apropie de ea acum, dar am folosit-o timp de aproximativ 3 luni cu amestecul nostru Beagle, Molly, pe care îl puteți vedea în fotografia de mai sus.

LEGATE DE: Cele mai eficiente modalități de a stimula mental un câine

Molly iubește IFETCH. Mi-a luat aproximativ o lună să o instruim pentru a renunța la ea însăși și încă nu-i place să o facă de fiecare dată. Dar, dacă aș lăsa mingea pentru ea, ea va juca atâta timp cât o voi face.

Din păcate, Nu pot recomanda acest produs pentru câinii timizi. În recenzia mea video puteți auzi sunetul pe care îl face atunci când lansează mingea. Nu este tare, dar este diferit, iar mulți câini sunt neliniștiți în jurul noilor dispozitive care fac zgomote ciudate.

Ifetch prea interactiv lansator cu bileDe asemenea, trebuie să știți asta va lua antrenament înainte ca câinele dvs. să se bucure de utilizarea lui Ifetch pe cont propriu. Nu puteți cumpăra acest produs și vă așteptați ca câinele să se învețe să o folosească. Dacă nu sunteți dispus să puneți efortul ca și cum aveți multe Alte jucării de câini interactive, Apoi, lansatorul de bile interactive IFETCH nu va merita investiția.

Caracteristica mea preferată a IFETCH este că lansează mingea imediat pentru a reduce șansa ca mingea să vă lovească câinele. Este important să vă învățați câinele să renunțați la minge din lateral sau în spatele IFETCH. Dacă stă în fața ei și nu se mișcă imediat, va fi lovit de minge.

Bilele de tenis murdare sau umede pot, de asemenea, să efectueze performanța IFETCH. Cu toate acestea, întotdeauna o folosim în aer liber și nu a existat niciodată o problemă cu lansatorul din cauza resturilor sau a umidității. Dacă mingea a fost lansată direct în noroi sau apă, este posibil să aveți o problemă, dar funcționează foarte bine pentru utilizarea în aer liber pe iarbă sau pe terenul ambalat.

Cu tehnologia adăugată vine un preț crescut de preț. Mă așteptam la acest produs să costă 250 USD sau 300 de dolari. Puteți achiziționa lansatorul de bile prea interactive pentru 199 de dolari.99 pe Amazon chiar acum. Este puțin mai puțin costisitor decât mă așteptam, dar încă din întrebarea pentru proprietarii de animale de companie pe un buget.

ifetch frenezieDesigur, IFetch nu este o necesitate. Dar, poate salva o mulțime de hassle și dureri de cap dacă animalul tău este în mod constant pe tine să te joci cu el. Dacă vă întrebați despre costul IFetch-ului original mai mic, puteți alege asta pe Amazon pentru $ 114.99.

Compania a venit, de asemenea, cu o opțiune mai accesibilă pentru proprietarii de animale de companie pe un buget strâns. Frenzy-ul IFETCH este un joc interactiv al creierului pentru câini care costă doar 49 de dolari.95. În loc să lansați mingea de tenis, câinele dvs. scade mingea într-o gaură în partea de sus și trebuie să o găsească așa cum se rostogolește în mod aleatoriu (6-12 picioare) din 1 din cele 3 jgheaburi de la baza jucăriei.

Citiți următorul: 12 sfaturi despre cum să stimuleze mental un câine (bazat pe știință)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: lansatorul de bileți prea interactive pentru câini