10 Jocuri distractive pentru a juca cu câinele dvs

Câine cu o jucărie în gură, jucând un joc de preluare

Jocurile cu câinele dvs. nu este doar o mare scuză pentru a petrece timp de calitate împreună. Jocul este foarte benefic pentru câinele dvs. în mai multe moduri, de la contribuirea la sănătatea lor fizică, la abordarea nevoilor lor sociale, la reducerea incidenței comportamentelor problematice.1 A fost, de asemenea, găsit că a contribuit la stabilirea legăturilor emoționale între câini și proprietarii lor.2

Se simt deja inspirat de ceas în unele jocuri cu pooch-ul tău? Înainte de a face, de ce să nu scuturați lucrurile? Iată 10 jocuri distractive pentru a juca cu câinele dvs. pe care îl puteți încerca astăzi!

1. Găsiți jucăria sau tratați

Câine joc Găsiți jocul de tratament găsește tratarea proprietarului său se ascundea

Photo Courtesy: Pixabay Domeniul public

Acest joc este la fel de ușor ca acesta! La fel ca și numele, implică ascunderea jucăriei preferate a câinelui sau tratați undeva pentru a găsi. Începeți să le arătați unde ascundeți jucăria sau tratați. Utilizați o expresie ca "Unde este tratamentul dvs?"Pentru a le spune că este timpul să mergeți. Odată ce au luat agățarea jocului, amplificați dificultatea ascunzând jucăria sau tratați fără să le arătați unde îl ascundeți.

2. Joc Shell

Jocul Shell este un joc distractiv, dar provocator pe care câinele dvs. este sigur de a iubi. Începeți prin plasarea a două cești opace sau a recipientelor de iaurt cu susul în jos pe podea. Plasați un mic tratament (traintele de formare sunt ideale!) sub una dintre cupe, asigurându-vă că câinele dvs. vede că faceți acest lucru. Apoi, invitați câinele dvs. să vină și să recupereze tratamentul. Repetați acest lucru de câteva ori până când înțeleg cum să joace. Odată ce au făcut, puteți comuta tratamentul la cealaltă ceașcă și apoi începeți alternând între cele două. Dacă câinele dvs. devine foarte bun la acest joc, puteți adăuga mai multe cupe și chiar să le mutați înainte ca câinele să înceapă să aleagă paharul care ascunde tratamentul.

3. Cursuri de obstacole

Câinele și proprietarul făcând salturi peste un fascicul în timp ce trece printr-un curs de obstacole

Photo Courtesy: Pixabay Domeniul public

Un curs de obstacole este o modalitate fantastică pentru câinele dvs. pentru a obține un exercițiu. Puteți cumpăra un curs de obstacole stabilit sau faceți un DIY One folosind obiecte cum ar fi conuri, cercuri, taitei de piscină, poli și tuneluri. Cum alegeți să îl configurați este de până la dvs. - posibilitățile sunt nesfârșite! Marele lucru despre cursurile de obstacole este că, cu câteva echipamente, puteți experimenta o varietate de configurații pentru a vă menține câinele distractiv.

4. Jocuri puzzle

Jocurile Puzzle sunt un tip de jucărie interactivă concepută pentru a încuraja stimularea mentală. În timp ce fiecare joc poate fi ușor diferit, jucăriile puzzle au de obicei compartimente diferite, unde puteți plasa tratamentele preferate ale câinelui. Odată ce închideți compartimentele, câinele dvs. va trebui să se bazeze pe inteligența lor pentru a afla cum să acceseze tratamentele.

5. Tug-al-război

Câine cu o jucărie de frânghie în gura lui jucând remorcher-de-război

Photo Courtesy: Pixabay Domeniul public

Vă amintiți cât de multă distracție ați jucat acest joc ca un copil? Câinele dvs. este obligat să se bucure și de ea, mai ales dacă au pachete de energie. Cel mai bine este să jucați remorcher-of-War cu o frânghie sau o jucărie inelată concepută pentru acest scop. Doar asigurați-vă că ați rămas la o anumită jucărie atunci când jucați ... În caz contrar, puteți găsi câinele dvs. începe să joace să joace remorcher-de-război cu totul în vedere! Cu toate acestea, o prudență. Războiul de război nu poate fi cel mai bun joc pentru câinii care devin supărați sau agresivi când alții își iau jucăriile. Învățați câinele dvs. pentru a "arunca" înainte de remorcher-război devine parte a timpului tău de joc.

6. V-ați ascunselea

Ascundeți și căutați este un joc mulți câini niciodată nu obosesc. Este mai ușor să joci cu doi oameni, astfel încât să vă puteți ascunde în timp ce cealaltă persoană îți ține câinele înapoi de la tine după tine imediat. Acest joc este foarte asemănător cu "Găsiți jucăria sau tratamentul" deasupra ... Numai că, în plus față de a ascunde o jucărie sau de a trata, veți fi, de asemenea, ascundeți! Dacă doriți să faceți jocul mai provocator, experimentați cu mai mulți oameni care se ascund.

7. Jocuri de înot

Câine în piscină, făcând o minge

Photo Courtesy: Pixabay Domeniul public

Dacă aveți o piscină și câinele dvs. este un înotător puternic, de ce nu încercați niște jocuri de înot? De exemplu, puteți să jucați Fetch (cu obiecte care plutesc și se scufundă) sau să-i învețe cum să sari printr-un hoop în piscină. Dacă sunteți dispus să urcați, un joc de "Prindeți-mă dacă puteți" este și o mulțime de distracție.

8. Robin rotund

Veți avea nevoie de doi sau mai mulți oameni pentru a juca acest joc. Dați fiecărei persoane câteva tratamente și cereți-le să formeze un cerc (sau să stea la o distanță de șase picioare sau așa că se joacă cu doar două persoane). Fiecare persoană ar trebui apoi să se întoarcă numirea câinelui tău. De fiecare dată când câinele dvs. vine la persoana care îi cheamă numele, ar trebui să le dea un tratament. Odată ce câinele dvs. intră în leagăn de lucruri, se separă mai departe unul de celălalt.

9. Fetch cu un lansator de bile

Câine cu o minge în gura lui jucând un joc de preluare

Photo Courtesy: Pixabay Domeniul public

Nici o listă de jocuri să se joace cu câinele dvs. ar fi completă fără a include un joc de preluare. Dar de ce nu face lucrurile chiar mai distractive cu o răsucire pe acest joc clasic? Încerca jucând preluarea cu un lansator de bile! Un launcher cu bile facilitează aruncarea distanțelor minore mai lungi (plus, vă va salva brațul de durere!). Dacă câinele dvs. a stăpânit deja preluarea, dar nu aduce întotdeauna jucăria înapoi, următorul pas este să le înveți cum să aducă și să recupereze. Îi poți antrena pentru a le recupera prin recompensarea lor cu laudă și tratează când aduc jucăria pe care o joci cu tine și o dau la picioarele tale.

10. Flirty distracție

Un pol de flirt, uneori numit un stick de flirt, este o jucărie simplă care poate oferi nenumărate ore de stimulare mentală și fizică pentru câinele dvs. Este practic un pol care are o frânghie atașată la sfârșitul acesteia. Unii poli de flirt au elemente atrăgătoare atașate la capătul frânghiei, cum ar fi o jucărie pufoasă sau benzi de pânză. Tot ce trebuie să faceți pentru a începe este să-l încurcați în fața câinelui dvs., astfel încât să poată urmări și să se joace cu el. Puteți cumpăra fie un pol de flirt, fie, dacă vă simțiți victime, faceți-vă propria dvs.

Bonus: 11. Trucuri și tratamente

Câine dându-și proprietarului un înalt cinci ca parte a antrenamentului lor de trucuri

Photo Courtesy: Pixabay Domeniul public

Cred că este prea târziu să-ți înveți câinele câteva trucuri? Vestea bună este că contrar adunării, puteți învăța un câine vechi noi trucuri noi. În timp ce este de obicei mai ușor să înveți trucuri de pui, este încă relativ simplă pentru a le învăța câini de orice vârstă, doar să-și păstreze nivelul de fitness și orice preocupare de sănătate pe care ar putea avea în minte. Tot ce aveți nevoie este răbdarea - și câteva tratamente - pentru a face acest lucru.

Iată câteva idei pentru trucuri distractive pe care le puteți învăța câinele:

  • Ședinței
  • Lătrat la comandă
  • Stând pe picioarele lor posterioare
  • Culcat
  • Rularea peste
  • A da mana
  • Pumn bumping
  • Veniți când este numit
  • Dans

Majoritatea câinilor vor dura ceva timp pentru a învăța un truc nou, așa că nu vă dezamăgiți dacă nu o primesc instantaneu. Doar continuați să încercați și cu toate trucurile și jocurile, asigurați-vă că întotdeauna încheiați o notă pozitivă, astfel încât câinele dvs. să vă aștepte cu nerăbdare următoarea sesiune de joc.

  1. Horwitz D, Landsberg G. Comportamentul câinilor și instruirea - jocul și exercițiul. Vcampitales.COM. Accesat la 5 februarie 2021.
  2. Bradshaw J, Pulnic A, Rooney N. De ce joacă câinii adulți "? Procesele comportamentale- 2015, 110, 82-87. DOI: 10.1016 / J.Beproc.2014.09.023
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Jocuri distractive pentru a juca cu câinele dvs