Giveaway: consumabile unice de baie ($ 40 + valoare)

Dă-ți câinele o baie la domiciliu nu este cea mai ușoară sarcină. Unii câini se comportă mai bine decât alții, în timp ce în cadă, dar nu este încă un loc de muncă pe care părinții de companie așteaptă cu nerăbdare. Există produse disponibile pentru a ajuta la facilitarea procesului de scăldat canin și oferim două dintre aceste produse la un câștigător norocos.

Având un set de unelte de îngrijire a câinelui este o necesitate pentru fiecare proprietar. Indiferent dacă vă spălați animalul lunar sau doar de câteva ori pe an, există o serie de consumabile pe care trebuie să le aveți la îndemână.

Acest Giveway include 2 produse foarte unice de scăldat de câine, care vor fi de ajutor atunci când spălați orice pooch. De la rasele mici la mari, tampoanele Aquapaw și Lick Lick vor fi completări excelente la instrumentul dvs. de îngrijire la domiciliu.

Cum să introduceți Giveaway

Aquapaw Doging Tool de baiePentru a introduce acest Giveway gratuit pentru a câștiga aceste livrări unice de scăldat de câine, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita acest Giveway`s post și cum ar fi, lăsați un comentariu sau împărtășiți-l.

Amintiți-vă că trebuie să vă placă pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va intra automat pentru a câștiga acest pachet de premii și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 1 februarie 2020!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - Abonați-vă pe YouTube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru daways Pentru proprietarii de animale de companie pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

Lick Lick Pad

Lick Lick Pad

Lick Lick Pad oferă un design extrem de simplu. Este o bucată foarte subțire de silicon de calitate alimentară 100% în formă de os. În centrul padului sunt o grămadă de umflături. Când vă răspândiți untul de arahide pe aceste umflături, Lick Lick Pad devine o provocare gustoasă pentru puii voștri.

PAD este plumb, BPA, DBP și BPS gratuit. Nu are ftalați. În termenii lui Layman, este complet sigur pentru toți câinii. Nu va trebui să vă faceți griji că substanțele chimice dăunătoare din silicon se scurge în alimentele câinelui tău.

Lick Lick PadCel mai bun lucru despre Lick Lick Pad este că este proiectat să rămână la orice suprafață plată și netedă. După cum demonstrează în revizuirea mea video de mai jos, este perfect pentru a lipi pe partea laterală a cada de baie pentru a ocupa poochia ta În timp ce îl bătești.

PAD-ul se poate lipi de perete, o masă de îngrijire sau chiar o podea tare. Dacă câinele dvs. se mișcă în timp ce îl băteați, spălați haina, tăiați cuiele sau faceți orice altă sarcină îngrijită necesară, Lick Lick Pad îl va distrage și îl va ține în continuare. Acest produs poate fi curățat în mașina de spălat vase.

Revizuire completă: Lick Lick Pad pentru câini Review

Aquapaw Doging Tool de baie

Aquapaw

Puteți atașa acest dispozitiv la un robinet de duș (sau chiuvetă dacă aveți o rasă mică) sau la cârligul furtunului. Aquapaw-ul este în esență un cap de duș din cauciuc suportabil, care este un pulverizator combinat și scruber. Dispune de un design ergonomic care este o singură dimensiune.

Aquapaw

De asemenea, are o curea reglabilă care se împrăștie în jurul mâinii și se blochează pentru a menține scruberul să alunece în timp ce vă masați pupa. După cum demonstrează în revizuirea mea video de mai jos, puteți activa și opri fluxul de apă, făcând un pumn și apăsând butonul aflat în centrul palmei.

Puteți vedea butonul de alimentare din fotografia mare de mai sus. Utilizarea Aquapaw vă permite să aveți ambele mâini libere pentru a vă controla câinele. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a umbla printr-o haină densă rapid și de a clăti șamponul mult mai ușor.

Cel mai bun lucru despre Aquapaw este că are nuburi de cauciuc care lucrează în haina câinelui pentru a răspândi șamponul în mod egal și-l masați în același timp. Acțiune de masaj Poate chiar și câinii de confort cu anxietate la timpul de baie.

REVIZUIRE: Aquapaw câine de baie Revizuirea instrumentului

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita acest Giveway`s post și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Giveaway pentru acest pachet de premii. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: consumabile unice de baie ($ 40 + valoare)