Revizuire: casele midwest pentru animalele skudo dog carrier (2018)

Când te gândești la transportatorii de câini, Probabil că vă gândiți la acele portofești drăguțe pe care femeile le poartă puținele lor Pouches în? Sau poate vă gândiți la un rucsac Doggy care vă permite să vă luați câinele mic pe o excursie lungă. Dar, ce zici de proprietarii de câini de rasă mare care au nevoie de un transportator atunci când călătoresc cu câinele lor mare? Sunt greu de găsit, dar au existat purtători pentru câini mari și Midwest Homes pentru Animalele Skudo Dog Carrier este unul dintre ei.

Călătorind cu un câine nu este ușor, mai ales un câine mare. Există mii de purtători făcuți pentru câini care cântăresc mai puțin de 40 de kilograme. Dar dacă câinele tău cântărește 100 de lire sterline? Este încă cel mai bine să-l păstrați într-un transportator securizat În timp ce călătoresc în mașină, și vi se va cere să-l păstrați într-un transportator dacă aveți nevoie să călătoriți cu avionul.

Skudo Dog Carrier ReviewDacă urmați scrisul meu, atunci știți că avem un Retriever Labrador. Am căutat transportatorul potrivit pentru ea de ceva timp. A fost dificil să găsești unul suficient de mare pentru ea și chiar mai greu de găsit un transportator de calitate.

Deci, a făcut-o Skudo Dog Carrier să-mi îndeplinesc așteptările? Ce sa gândit la Labrador? Este diferit de alți transportatori de dimensiuni similare și este o valoare bună pentru bani? Am toate aceste răspunsuri și mai mult, așa că trebuie să continuați să citiți pentru a afla!

Midwest Homes pentru Animale de companie Skudo Dog Carrier Review

Skudo Dog Carrier ReviewAceastă cutie este realizată din plastic durabil cu o ușă metalică. Așa cum veți vedea în revista mea video, partea de sus și de jos sunt atașate cu catarame de blocare. Cuiburile de sus din partea inferioară a cutiei pentru o depozitare mai ușoară. Cataramele de blocare Snap permit configurarea ușoară atunci când sunteți gata să puneți transportorul de câini Skudo împreună.

Compania are statul că această cutie poate fi utilizată pentru călătoriile companiilor aeriene. Cu toate acestea, fiecare companie aeriană are cerințe diferite pentru cutii de călătorie pentru animale de companie. Aș recomanda să sunați înainte sau să verificați site-ul web al companiilor aeriene pentru a vă asigura că transportatorul pe care îl aduceți va respecta liniile directoare.

Skudo Dog Carrier ReviewÎn revista mea video, demonstrează cât de ușor este să mutați acest transportator atunci când atașați roțile de ricin. Din păcate, aceste roți nu sunt incluse atunci când achiziționați transportatorul de câini SKUDO. Le puteți achiziționa separat pentru aproximativ 40 de dolari.

Există mânere pivotante pe partea de sus a transportatorilor mai mari, ceea ce îl fac ușor să se tragă când pe roți. Evident, dacă aveți un câine mare, nu veți putea să ridicați transportatorul atunci când este înăuntru. Dimensiunile mai mici au un mâner tradițional pe partea de sus pentru a purta ușor.

În revista mea video, demonstrează cât de ușor este pentru mine să trag labradorul nostru de 75 de kilograme în jurul transportatorului de câini Skudo.

Transportatorul de câine Skudo nu este doar pentru câinii mari. Este disponibil în 6 dimensiuni:

  • Skudo Dog Carrier Review19-inch
  • 22-inch
  • 24-inch
  • 27-inch
  • 32-inch (dimensiunea prezentată în comentariul meu)
  • 36-inch

Similar: Flying cu câini - Lăzi de câini aprobate de companie și transportatori

Există o mulțime de ventilație, după cum puteți vedea din fotografiile mele. Există, de asemenea, două compartimente mici în partea de sus pe care ați putea folosi pentru a stoca gulerul câinelui, lesa sau jucăriile.

Skudo Dog Carrier ReviewÎmi place mecanismul de blocare de pe ușă, dar unii oameni pot avea probleme cu el. După cum puteți vedea în fotografia de pe dreapta, mecanismul galben de pe ușă este o zăvor de siguranță care vă permite să blocați "ușă" # 8216;. Odată stabilit în poziția deblocată, veți mai fi nevoie să strângeți împreună pârghiile mici și să trageți pentru a deschide ușa.

Pentru oricine cu forță de mână slabă sau artrită, aceasta ar putea fi o problemă. Cu toate acestea, având o blocare sigură este evident o caracteristică foarte bună. Celălalt mecanism de blocare galben din fotografia de mai sus este o încuietoare pentru cataramă. Aceste catarame sunt plasate în jurul transportatorului pentru a atașa în siguranță partea superioară a transportatorului în jos.

Am făcut o mulțime de cercetări și am încercat o mulțime de transportatori diferiți. În opinia mea, acesta este cel mai bun purtător de câine pentru rasele mari. În ceea ce privește transportatorul pentru câinii mici, este destul de similar cu alte produse de pe piață. Indiferent de dimensiunea de care aveți nevoie, cred că transportatorul de câini Skudo este o valoare bună pentru banii pe care îi veți cheltui.

La momentul acestei revizuiri, transportatorul de câini Skudo vinde pentru 33 de dolari.19- $ 200 pe Amazon. Desigur, atunci când adăugați pe cheltuiala suplimentară a accesoriilor, acest transportator devine un pic mai mare.

Citiți următorul: Top 20 cele mai bune cutii de călătorie pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: casele midwest pentru animalele skudo dog carrier (2018)