Revizuire: pet de câine petfusion & micro plush plantket

Nu vă place doar să vă târâți în pat la sfârșitul unei zile lungi? Nu este nimic mai relaxant decât alunecarea în oaza de culcare și obținerea unor odihnă bine meritată. Nu crezi că câinele tău merită prea mult? Oferind companionul dvs. canin cu un pat de înaltă calitate, cum ar fi Pantofi de câine de petfusion, este responsabilitatea dvs. ca proprietar de animale de companie.

Care poate suna extrem pentru tine, dar este opinia mea sinceră. Fiecare câine merită propriul pat. Nu există excepții de la această regulă. Indiferent dacă câinele dvs. este mare sau mic, trăiește în interior sau în afara sau este tânăr sau bătrân, are nevoie de a Pat de înaltă calitate a lui.

Când câinele are patul său propriu, îi dă un loc în casa ta care este totul lui. El nu are nevoie să împărtășească acel spațiu cu nimeni altcineva. Chiar dacă câinele dvs. nu-i place să fie de el însuși, va avea un loc confortabil, cald și sigur pentru a se odihni când o face.

Un pat ca Pantofi de câine de petfusion poate servi ca o limită pentru un timp necesar sau de a oferi câinelui tău senior scutirea că mușchii lui obosiți și răniți au nevoie de o zi lungă. Paturile de bolster, ca aceasta, sunt concepute pentru câinii care doresc să cuideze și să se strecoare în patul lor la sfârșitul unei zile lungi.

PetFusion Dog Bed & Micro Plush Blantket Review

Pantofi de câine de petfusion

Pantofi de câine de petfusion

Acest pat de câine este realizat cu un solid 4 & # 8243; Baza de spumă de memorie. Bolsterii sunt umplute cu reciclate și # 8220; verde și # 8221; Poly-umple. Capacul exterior detașabil este lavabil, care este a trebuie să aibă caracteristică după părerea mea. Este, de asemenea, rezistentă la apă și rezistența la lacrimă.

Patul are un a design pas cu pas cu șuruburi din spate și laterale. Câinii mei iubesc cu adevărat să se strecoare în bolstere și puteți vedea că Labradorul meu îi place să-și odihnească capul pe ele. Îmi place designul de bolter, pentru că îmi împiedică câinii mei să alunece pe partea laterală a patului când se întind.

Doi dintre câinii noștri le place și de a "cuibă" înainte de a se culca. Mi-a fost îngrijorat că pot rupe o gaură în coperta patului, dar până acum nu există semne de daune. Am avut patul timp de aproximativ 3 luni și o folosesc zilnic.

De asemenea, are o căptușeală interioară impermeabilă pentru a proteja baza de spumă de memorie de la orice accidente pe care le poate avea câinele tău. Patul de câine de companie este disponibil în 4 dimensiuni:

  • Small - 20 și # 8243; L x 5.5 H & # h
  • MARGE - 28 și # 8243; h x 9 & # 8243; h
  • S-a lungul mare - 34 și # 8243; w x 104 & h
  • Jumbo - 40 & # 8243; w x 13 & h

De asemenea, este disponibil în 3 culori:

  • Ardezie gri
  • ciocolată maro
  • Gresie

Dacă sperați să oferiți un pat mai bun pentru câinele dvs., nu va fi ieftin. Memoria de înaltă calitate Paturile câinilor spumă nu sunt accesibile la fiecare buget, iar aceasta nu este o excepție.

Pat de câine Petfusion este în prezent în vânzare pe Amazon pentru $ 69.95- $ 239.95 În funcție de dimensiunea pe care o alegeți. Dimensiunea extra mare este prezentată în revizuirea mea și puteți vedea că Labradorul meu are o mulțime de spațiu. În timp ce nu se potrivește în bugetul tuturor, acesta este un pat de înaltă calitate care va dura mulți ani.

Similar: 50 de paturi dure de câine (indestructibile sau non-aplatiere)

PetFusion Micro Plush Plush

PetFusion Micro Plush Plush

Câinii mei iubesc să se strecoare cu pături pe patul lor. Această opțiune super soft de la Petfusion este realizată din 100% poliester micro pluș. Este rezistent la vărsare (pilula). Este, de asemenea, creat cu o construcție cu straturi duble, deci este reversibilă.

Această pătură este, de asemenea, lavabilă la mașină. Îmi place să răspândesc o pătură peste paturile câinelui meu sau de mobilierul pe care le place să se afle, deoarece oferă un strat de protecție și o face mult mai ușor de curățat.

Ca și patul de câine, această pătură este disponibilă în 4 dimensiuni:

  • Small - 27 și # 8243; l
  • Mediu - 34 și # 8243; l
  • LARGE - 44 & # 8243; L x 53 & L
  • Extra-mare - 48 & # 8243; L x 6 - & # 81 l

Spre deosebire de patul de câine, această pătură este accesibilă la orice buget. În prezent, vânzarea pe Amazon pentru $ 15.95- $ 29.95. Dacă nu vă puteți permite un pat de înaltă calitate chiar acum, cel puțin puteți salva mobilierul dvs. aruncând o pătură ca aceasta peste el.

Citiți următorul: Cum să spălați un pat de câine (care este prea mare pentru mașina de spălat)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: pet de câine petfusion & micro plush plantket