Revizuire: eluxurysupply câine ortopedic

Dacă faceți cumpărături pentru paturi ortopedice, Șansele sunt deja ați făcut deja câteva cercetări. Mulți proprietari de animale de companie cred că orice material moale va face un pat mare de câine, dar așternutul substandard poate face de fapt deteriorarea corpului câinelui în timp. Câteva paturi, cum ar fi eluxurysupply câine ortopedic, sunt concepute special pentru a susține corpul câinelui dvs. și pentru a oferi confort în timp ce doarme.

Un pat de câine ortoped este realizat cu spumă de memorie sau un material similar. Scopul acestor paturi este de a retrăi stresul asupra punctelor de presiune atunci când câinele dvs. se află în jos. Când dormiți pe podea tare, pături sau paturi subțiri, Fido poate simți fiecare punct de presiune.

Acest lucru îl determină să se schimbe mult în timp ce dormește. În timp ce îl puteți vedea pe el "Sleeping & # 8221; Pentru multe ore în fiecare zi, el este de fapt aruncarea și întoarcerea și nu obțineți o odihnă de calitate că are nevoie corpul său.

Paturile ortopedice iau asta stres de pe oase și articulații. Acest lucru nu numai că permite puii dvs. să doarmă mai bine, dar ajută și la șoldul, osul osului și sănătatea comună pe termen lung.

Deci, ce putem învăța din aceste informații?

Ei bine, majoritatea proprietarilor de câini nu încep să se gândească la paturile ortopedice până când animalele lor de companie vor începe să arate semne de îmbătrânire. După cum puteți vedea, ar trebui să vă gândiți la un pat de calitate superioară pentru câinele dvs. atunci când este un catelus. Cu cât îl oferi mai devreme un loc confortabil de a dormi, cu atât mai puține stres și presiune sunt puse pe oasele și articulațiile sale.

eluxurysupply ortopedice câine revizuire patDoar pentru că câinele dvs. tânăr nu prezintă semne de artrită sau displazie de șold acum, nu înseamnă că nu va fi în viitor. Este posibil să puteți prelungi probleme de sănătate ca acestea cu câțiva ani dacă câinele dvs. are un pat confortabil și moale pentru a dormi.

Am avut paturi ortopedice pentru câinii noștri pentru câțiva ani acum și un lucru pe care l-am învățat este că nu toți au fost făcuți la fel. Am fost încântat să testez calitatea eluxurysupply Pat de câine ortoped pentru a vedea cum ar fi ținut cu cele trei fete ale noastre și 4 luni mai târziu sunt încă mulțumit de acest pat.

Mai multe recenzii video: Cele mai bune recenzii pentru câini

Orthopedic Dog Bed Review: Eluxurysupply Gel Memorie Spumă Bed ortopedic

eluxurysupply ortopedice câine revizuire pat

În primul rând, permiteți-mi să vă explic că, dacă nu sunteți îndrăgostiți de designul patului de mai sus, fără griji. eluxurysupply oferă tone de desene mari. Ei au modele îndrăznețe și modele mai simple, și oferă coperți pentru pat de câini în aproape fiecare culoare.

Veți putea găsi cu siguranță una care se potrivește cu decorul dvs. și stilul dvs. Dacă vă place acest model, se numește săgeți de carbune.

Indiferent de eluxurysupply patul de câine ortopedic pe care îl alegeți, acesta va fi umplut cu o bucată de spumă de memorie cu gel de 5-inch. Spuma este Certificat Certificat, care, în principiu, spuma este sigură și făcută fără multe substanțe chimice comune găsite în alte materiale de spumă de memorie.

Aceste paturi sunt disponibile în 3 dimensiuni, inclusiv:

  • Mic - 22 și # 8243; X 27 & # 8243; X 5 & # 8243;
  • Mediu - 27 și # 8243; X 36 & # 8243; X 5 & # 8243;
  • LARGE - 36 & # 8243; X 45 & # 8243; X 5 & # 8243; (Aceasta este dimensiunea prezentată în revizuirea video de mai sus)

LEGATE DE: Bazele culturii de culcare - De ce FIDO are nevoie de un pat de câine

Capacele patului sunt realizate din bumbac 100% și sunt impermeabile. Acesta este un mare beneficiu pentru puii sau câinii mai în vârstă cu probleme de incontinență. Puteți, de asemenea, să comandați capace separat, astfel încât să le puteți schimba în timpul unor sezoane diferite sau să aveți o copie de rezervă gata atunci când este timpul să aruncați un capac de pat de câine în spălare.

eluxurysupply ortopedice câine revizuire pat

Așa cum veți vedea în revista mea video, capacele sunt echipate cu un fermoar puternic pentru o eliminare ușoară. Există, de asemenea, o tavă de protecție sub coperta care protejează umplutura de spumă de memorie din pete sau deteriorări.

De asemenea, puteți viziona să testați spuma de memorie în revizuirea mea video. Puteți vedea cât de repede se recuperează după ce îl împing. După cum am menționat, câinii mei au folosit acest pat timp de 4 luni și nu ați ști niciodată asta. Spuma de memorie este la fel de pluș, deoarece a fost ziua în care l-am primit.

Aș putea spune cu ușurință că spuma de memorie a fost de bună calitate, dar câinii mei întotdeauna ruinează acoperiri de pat. Am fost sceptic la cât de bine această copertă ar fi deținută la ei.

Doi dintre câinii noștri iubesc să cuibă. Atât boxerul, cât și amestecul nostru de beagle ne iubesc să sapă înainte de a se culca. Beagle-ul nostru este cel mai rău; Se va zgâria și zgâria în același loc timp de câteva minute înainte de a decide să se culce.

Sunt mulțumit de modul în care această acoperire se menține la toate săparea și cuibărirea. Până în prezent nu poți spune că l-au zgâriat zilnic pentru ultimele 4 luni. Este mașina lavabilă și de fiecare dată când o scot din șaibă, arată ca nou!

În ceea ce privește longevitatea, Va trebui să vă țin postat. Până acum, atât de bine, dar voi actualiza această revizuire dacă se schimbă ceva. Cele mai multe companii care fac paturi de memorie spumă vor oferi o estimare pentru viața spumei pe care o folosesc. Eluxurysupply nu, așa că am anticipat să primesc cel puțin 10 ani din acest pat, care este destul de standard pentru paturile de spumă de memorie de această calitate.

RECOMANDAT: Tipuri de paturi de câine - covoare, paturi, perne și canapele

eluxurysupply ortopedice câine revizuire pat

Spuma de memorie este de înaltă calitate, capacul este durabil și ușor de curățat - astfel încât acest pat este perfect, dreapta? Ei bine, în timp ce calitatea este minunată, este cu siguranță să vă costă.

Dacă ați făcut cercetări privind paturile de câine de înaltă calitate, în special paturile ortopedice, știți că acestea pot fi destul de scumpe. În funcție de dimensiunea de care aveți nevoie, aceste paturi variază în preț de la 75 USD.99- $ 140.99 pe Amazon.

În timp ce acest lucru poate părea o mulțime pentru un pat de câine, amintiți-vă că, spre deosebire de paturile mai ieftine, făcute cu poli-umple, câinele dvs. va fi în continuare folosind acest pat 10 ani de acum. Veți economisi bani pe termen lung pentru că nu va trebui să înlocuiți patul lui Fido în fiecare an sau două.

Compania oferă, de asemenea, un plan de plată pe site-ul lor și o politică de returnare gratuită de 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit de produs. În plus, oferă transport gratuit în u.S.

Rezumatul revizuirii patului de câine ortopedice eluxurysupply

Pro:

  • eluxurysupply câine ortopedicDisponibil în 3 dimensiuni și multe modele
  • Umplut cu spumă de memorie cu gel de 5-inch, care este certificată Certificat Certificat
  • Capacul este realizat din bumbac 100% și este impermeabil
  • Capacul este echipat cu un fermoar puternic pentru îndepărtarea ușoară și este lavabilă a mașinii
  • Capacul a stat până la 4 luni de câinii mei zgâriați și cuibăresc de mai multe ori în fiecare zi

Contra:

  • Mult mai scumpe decât paturile de câine tradiționale realizate cu poli-umplere

Acum este rândul tău să revizuiți patul de câine ortopedic eluxurysupply ortopedic

Ați achiziționat acest pat pentru câinele dvs? Ați comandat una și ați returnat-o pentru că nu ați fost mulțumit. Pozitiv sau negativ, ne-ar plăcea să auzim revizuirea acestui produs. Împărtășirea opiniei dvs. ar putea ajuta pe alți proprietari de câini care cumpără un pat de calitate superioară pentru câinele lor. Simțiți-vă liber să vă împărtășiți opinia bed-ului de câine eluxurysupply ortopedic în comentariile de mai jos sau lăsați o recenzie video Pagina noastră de Facebook.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: eluxurysupply câine ortopedic