Revizuire: pat de câine ortopedic woofmat

Majoritatea proprietarilor de câini cred că orice moale Materialul va face un pat confortabil pentru companionul lor canin. Din păcate, materialul de așternut substandard poate face de fapt leziuni ale oaselor și articulațiilor câinelui în timp. Câteva paturi, cum ar fi Pat de câine ortopedic Woofmat, sunt concepute special pentru a susține corpul animalului dvs. și pentru a oferi confort în timp ce doarme.

Un pat de câine ortoped este realizat cu spumă de memorie sau un material similar. Scopul acestui tip de pat este de a ușura stresul asupra punctelor de presiune atunci când câinele dvs. se află în jos. Când dormiți pe podea tare, pături sau paturi subțiri, poochia dvs. poate simți fiecare punct de presiune.

WOOFMATAcest disconfort îl determină să se schimbe în jur în timpul somnului său. În timp ce vă puteți vedea animalul de companie "dormind" timp de mai multe ore în fiecare zi, el este de fapt aruncarea și întoarcerea și nu obțineți odihna de calitate că corpul său are nevoie.

Paturile ortopedice sunt concepute pentru a lua stresul de pe oase și articulații. Acest lucru nu numai că permite puii dvs. să doarmă mai bine, dar ajută și la șoldul, osul osului și sănătatea comună pe termen lung. Ca să nu mai vorbim, câinele dvs. va fi mai fericit și mai bine odihnit.

Din păcate, majoritatea proprietarilor de câini asociază nevoia unui pat de câine ortopedic cu animale de companie senior. Da, este adevărat că câinii mai în vârstă suferă de probleme de durere și mobilitate în comun, ceea ce înseamnă ei nevoie un pat de câine de înaltă calitate. Dar, de fapt, ar trebui să vă gândiți să oferiți un pat de calitate superioară, în timp ce poooch-ul dvs. este încă tânăr pentru a preveni aceste probleme comune cât mai mult posibil.

WOOFMAT BED OTTopedic

Pat de câine ortopedic WoofmatPatul de câine Woofmat este fabricat din materiale naturale, inclusiv Celliant. Cellianta este un material receptiv care sa dovedit a crea modificări pozitive în funcția corpului, cum ar fi fluxul de sânge și circulația crescută.

De fapt, cellianta este primul produs de acest fel care este declarat un dispozitiv medical și un produs de wellness general de către FDA.

Umplerea saltelei este realizată din spumă ortopedică care se formează în forme piramidale. Acest design permite salteaua să se adapteze la formele corpului tuturor animalelor, oferind, de asemenea, un efect de masaj.

După cum puteți vedea în recenzia mea video de mai sus, există, de asemenea, o acoperire de microfibră de înaltă calitate peste saltea. Acoperirea se oprește pentru curățarea ușoară, iar mașina este lavabilă și uscată! Capacul este, de asemenea, rezistent la apă și rezistent la apă.

WOOFMATCâinii noștri le place să cuibe înainte de a se culca. Am folosit woofmat de săptămâni și chiar dacă s-au zgâriat și zgâriat, nu prezintă semne de uzură sau deteriorare.

Partea inferioară a capacului este realizată dintr-o țesătură anti-alunecare, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la patul care alunecă de sub câine când se află în jos sau încearcă să se ridice. Câinii noștri par a fi foarte confortabil dormind pe Woofmat, după cum puteți vedea din fotografiile mele.

Acest pat de câine este disponibil numai în 2 dimensiuni:

  • 24 ° C x 16 & # 8243; h
  • 39 și # 8243; w x 2 & # 8243; h

Pat de câine ortopedic WoofmatDoresc să fie disponibil într-o dimensiune mai mare pentru gospodăriile cu mai multe animale și rase mari mari. În recenzia mea video puteți vedea că labradorul nostru doar se potrivește cu acest pat. Dacă se întinde, ea atârnă de pe laturi. În plus, avem 3 câini care iubesc confruntarea și dormind împreună.

Este disponibil și în 4 culori: violet, roșu, albastru și maro. Trebuie să achiziționați WOOFMAT prin Site-ul companiei. Prețurile sunt enumerate în euro, dar se vor converti la dolari SUA când faceți achiziția. Dimensiunea mai mică vinde pentru aproximativ 100 de dolari și cu atât mai mare pentru aproximativ 145 USD.

În timp ce acest lucru poate părea ca un pat de câine scump, este vorba despre un pat ortopedic de înaltă calitate. De asemenea, îmi place că această opțiune este de numai aproximativ 2 și # 8243; mare, deci este o opțiune excelentă de a folosi ca un pat de câine în interiorul unei cutii sau de a lua de-a lungul timpului în timp ce călătoriți cu puștiul.

Citiți următorul: Cum să-ți aduci câinele să doarmă pe un pat de câine

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Revizuirea patului de câine ortopedic Woofmat

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: pat de câine ortopedic woofmat