Revizuire: backseat barker dog bed pentru suv-uri

Big Barker este cunoscut pentru incredibil Paturi de câine ortopedic confortabile. Am anterior a revizuit patul lor mare de barcă. Acum, compania a lansat cel mai nou pat, și este făcut pentru SUV-uri! Există mai multe dimensiuni de pat de câine disponibile pentru a se potrivi în vehicule mici, medii și mari. Din păcate, ca și în cazul paturilor lor tradiționale, Barker Backseat vine cu un preț mare de preț.

Voi intra mai mult la detalii într-un minut. Chiar acum vreau să răspund la întrebarea pe care ați întrebat-o de când ați făcut clic pe linkul pentru această revizuire a câinelui:

& # 8220;Câinele meu are nevoie într-adevăr un pat ortopedic în suvul meu?& # 8221;

Backseat Barker Pat câineNevoie? Nu într-adevăr, dar ar putea ajuta cu adevărat sănătatea sa comună, dacă se găsește adesea în mașină. Motivul principal se datorează faptului că spuma de înaltă calitate utilizată în toate paturile de câine Backseat Barker acționează ca a amortizor.

Când vehiculul dvs. lovește umflături, corpul câinelui dvs. nu va trebui să absoarbă șocul de a fi în sus și în jos pe scaunul sau podeaua vehiculului. În schimb, Barkerul din spate va absorbi toată energia respectivă.

În opinia mea, unul dintre lucrurile care sunt cele mai importante pentru sănătatea generală a câinelui, bunăstarea și confortul este Sănătate comună. Din păcate, majoritatea proprietarilor de câini nu se gândesc la îngrijirea articulațiilor câinelui până când sunt prea târziu. Începem să ne gândim la sănătatea comună atunci când observăm semnele de artrită canină, displazie de șold și alte condiții comune grave.

Câinii noștri au pus mult de stres asupra articulațiilor lor în fiecare zi. Rularea, săriturile și alpinismul contribuie la picioarele debilitante, labele, șoldurile și umerii. Nu veți observa modificări bruște în mobilitatea animalului dvs. după ce ați petrecut după-amiaza în mașină împreună, dar în timp, stresul de a fi în jurul valorii de un vehicul poate lua o taxă pe corpul său.

Și de aceea am vrut să mă uit la Big Barker Barker Dogled Bed, Barker Backseat pentru SUV-uri. Este într-adevăr merită eticheta de preț Hefty? Oferă cu adevărat suficient sprijin comun? Aș recomanda-o altor proprietari de animale de companie?

Urmăriți videoclipul de mai sus și citiți revizuirea completă a Barker Backseat Backseat de mai jos.

Podcast: Beneficiile de sănătate ale paturilor de câini

Backseat Barker Dog Bed for Suvs Review

Backseet Barker Dog Review BedDacă ați citit recenzia mea despre Big Barker Big Barker mare, atunci știți deja că sunt un fan al acestei companii, și la fel sunt mii de clienți. Nu am fost plătit să fac această revizuire Big Barker, dar am primit acest pat de câine gratuit în schimbul opiniei mele cinstite despre produsul, despre care sunt pe cale să dau mai jos.

Big Barker Nu numai că utilizați materiale extrem de de înaltă calitate și tehnologia pentru a face spuma lor ortopedică, dar totul se face în SUA și vine cu o garanție de 10 ani și 100% garanție de returnare a banilor. Orice companie care stă în spatele produselor lor timp de 10 ani merită cu siguranță atenția mea.

Ți-am spus deja ce înseamnă acest produs - absorbirea loviturilor în drum, astfel încât corpul câinelui tău nu trebuie, ceea ce îl face una dintre cele mai multe Paturi dure de câine acolo. Dar, cum face asta?

Backseat Barker Straturi de spumăAșa cum veți vedea în videoclipul meu de revizuire Backseat Barker, acest pat de câine este proiectat cu aripi care îi permit să se potrivească în aproape orice SUV. Aripile au umplutură tradițională, dar patul ortoped însuși este făcut cu o bucată de spumă groasă de 3 inci. Topul 1.5 & ​​# 8243; este spumă de confort, în timp ce partea de jos 1.5 & ​​# 8243; este o spumă de sprijin.

Am folosit doar patul de câine Backseat Barker timp de aproximativ 2 luni, dar am avut una dintre paturile tradiționale mari de câine de câine pentru mai mult de un an. Sunt bucuros să raportez că, deși câinii noștri folosesc patul pentru mai multe ore în fiecare zi, patul se păstrează încă 100% din forma sa, ceea ce este neobișnuit pentru majoritatea celorlalte paturi pentru câini (în mod normal, aplatizează).

Big Barker garantează că spuma va reține cel puțin 90% din forma sa originală pentru Cel puțin 10 ani. Asta înseamnă că nu veți vedea o dentură de dimensiuni de câine în spumă după ce poochează-o pe acest pat pentru câteva luni.

Backseet Barker Dog Review Bed

După cum puteți vedea în fotografia de mai sus, capacul este fabricat din microfibră moale și durabilă. Dacă răsturnați patul de câine, veți găsi ascunse și # 8221; fermoare care vă permit să scoateți ușor capacul. Cea mai bună parte este că capacul este mașină de spălat.

Trebuie să menționez un lucru despre spălarea capacului. Se spală ușor și aerul se usucă repede. Cu toate acestea, primele câteva momente pe care le spălați, veți observa niște șiruri mici care coboară în jurul fermiștilor. Corzile trebuie să fie rămase din procesul de fabricație când au tăiat microfibrul, pentru că nu vin de la Backsaat Barker în sine.

Mă îngrijorează la început, dar după primele 3 sau 4 spălări se disting.

Backseat Barker Pat câine în SUVUn lucru pe care l-am observat este că acest capac de câine este într-adevăr durabil. Micul nostru beagle, Molly, săpături și săpături înainte de a se culca. Uneori se va sapă timp de 2-3 minute înainte de a găsi locul perfect.

Nu numai că acoperă patul nostru de câine de la Backseat Barker de susținut foarte bine până acum, dar coperta patului nostru tradițional mare de barker a rezistat pentru mai mult de un an - încă nu s-au rupt!

Cel mai vechi câine a fost o dată pe Barkerul nostru din spate, și am fost îngrijorat de mirosul de urină înmuierea în spumă. Ea peed în timpul călătoriei, așa că nu sunt sigur cât timp urina se înmoaie în copertă și spumă înainte de a găsi accidentul când am ajuns acasă.

Știam că capacul ar fi ușor de curățat, dar mi-a fost frică că spuma ar fi ruinată. Am folosit un pic de Remover de urină de câine enzimatic pentru a curăța mirosul de urină și pete și a funcționat. Am fost plăcut surprins de cât de ușor a ieșit. Cred că un covor de covoare de pulverizare ar lucra pentru a curăța și spuma.

În ansamblu, sunt foarte mulțumit de patul tradițional de câine Big Barker după mai mult de 1 an de utilizare, și același lucru merge pentru patul de câine Backseat Barker, pe care eu și câinii mei au testat timp de aproximativ 2 luni acum.

LEGATE DE: Bazele culturii de culcare - De ce FIDO are nevoie de un pat de câine

Aș recomanda Barker Backseat?

Recomandat Backseat Barker Pat câineDa, aș recomanda Backseat Barker, dar știu, de asemenea, că nu este pentru toată lumea.

Dacă luați animalul dvs. pentru călătorii frecvent în SUV-ul dvs., acesta este un pat minunat pentru a avea pentru mașina dvs. Oferă câinelui un loc confortabil pentru a se întinde, așa că nu se mișcă în jurul vehiculului și este ideal pentru a-și proteja articulațiile de la loviturile drumului.

Acest pat vine în trei dimensiuni:

  • Mediu - 55 & # 8243; X 25 & # 8243; X 3 & # 8243; (acesta este cel pe care îl am)
  • Mare - 58 și # 8243; X 35 & # 8243; X 3 & # 8243;
  • Extra mare - 61 & # 8243; X 35 & # 8243; X 3 & # 8243;

Puteți achiziționa aceste paturi pe Amazon pentru $ 179.95, 199 dolari.95 și $ 229.95, respectiv la dimensiunile lor. Asta este o mulțime de bani pentru un pat de câine care să se folosească numai în mașina ta.

Din punct de vedere tehnic, ați putea aduce patul de câine în casa dvs. și îl puteți folosi și acolo. Dar, ar fi incomod să o mutați tot timpul. Este o opțiune excelentă de a lua cu dvs. pentru camping, vizitarea prietenilor și a familiei și luarea de-a lungul picnicurilor la parc.

Tu nevoie acest pat de câine? Nu. Ar fi beneficiu animalul dvs. de companie dacă ați avut unul? da.

Dacă sunteți pe piață pentru un pat de câine pentru partea din spate a vehiculului dvs., aș recomanda cu siguranță barca din spate ca Absolut cea mai bună alegere. Dar nu este o necesitate și cu siguranță văd cum acest pat nu se poate potrivi bine în bugetul fiecărui câine.

Rezumatul lui Big Barker Backseat Barker Review

Pro:Backseat Barker Pat câine

  • Produs in SUA
  • Spuma este ușor de curățat
  • Disponibil în trei dimensiuni diferite
  • Capacul detașabil este lavabil cu mașina
  • Făcute cu 3 inci de spumă ortopedică
  • O mare absorbție a șocurilor
  • Aripile de pernă pe partea laterală a patului îl permit să se potrivească în spațiul de marfă de aproape orice SUV
  • Garantat de Companie de a păstra cel puțin 90% din forma originală este de cel puțin 10 ani sau banii înapoi

Contra:

  • Preț rezonabil pentru tehnologia de calitate și spumă ortopedică, dar prea scumpă pentru a se încadra în bugetul fiecărui câine
  • Stringurile mici vin din zona fermoarului pentru primele spălări, dar nu sunt atașate la pat și nu fac niciun fel de deteriorare a produsului

Acum este rândul tău să revizuiți patul de câine Backseat Barker SUV

Are lounge-ul tău pe Backseat Barker în timp ce călătoresc în vehiculul tău? Aveți un câine senior sau un pooch care suferă de probleme de șold și de probleme care beneficiază de călătoriile pe un Barker Backseat? Mi-ar plăcea să aud opinia ta cinstită. Simțiți-vă liber să vă împărtășiți revizuirea personală a Barker Backseat din comentariile de mai jos sau să ne lăsați o recenzie împreună cu o fotografie sau un videoclip al puilor dvs Pagina noastră de Facebook.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: backseat barker dog bed pentru suv-uri