Revizuire: buddyrest memorie spumă pat de câine (2018)

Fiecare câine are nevoie de un pat de calitate. Nu există excepții de la această regulă. Ratele mari și mici au nevoie de pat de calitate. Câinii tineri și animalele de companie superioare au nevoie de un pat de calitate. Paturile de spumă de memorie oferă suport și confort pentru câinii de fiecare dimensiune.  Buddyrest memorie spumă pat de câine Oferă beneficiile pentru sănătate ale unei calități, un pat de susținere asociat cu tehnologie durabilă pentru a preveni mestecarea și distrugerea.

De ce are nevoie de câine un pat? Sunt multe motive. În primul rând, un pat de calitate superioară oferă izolație pentru câinele dvs. pe tot parcursul anului. Îi va ține departe de pardoseala rece în timpul iernii și o insultă să-l ajute să-l răcească în lunile de vară.

De asemenea, paturile de câine cu spumă de memorie pot preveni potențiale probleme de artrită canină sau atenuează durerea dacă câinele dvs. are deja artrită. Studii au arătat, de asemenea că câinii iau repede plăcerea la paturi confortabile și preferă patul lor propriu pentru a dormi peste cutii de câine, covorașe sau alte produse.

Buddyrest memorie spumă pat de câineChiar dacă permiteți pooch-ului să se culce în pat cu tine noaptea, este încă benefic pentru el să aibă un pat de la propria lui. Un pat de câine oferă Fido un loc de odihnă care este al lui. Cei mai mulți dintre noi văd paturile noastre ca o oază confortabilă pe care o dorim să ne întoarcem în fiecare noapte. Nu vrei ca prietenul tău blând să aibă același lux?

Există multe diferite Tipuri de pat de pat disponibil și un pat de câine ortoped este realizat cu spumă de memorie sau un material similar. Scopul acestor tipuri de paturi este de a retrăi stresul asupra punctelor de presiune atunci când câinele dvs. se află în jos.

Am avut paturi ortopedice pentru câinii noștri de mai mulți ani și am găsit o problemă cu fiecare pe care am încercat-o. Câinii noștri le place să zgârie și să cuibe înainte de a se culca. Adesea, capacele unui pat de câine nu rezistă la zgârieturi pentru mai mult de un an sau două.

Majoritatea paturilor de câine de memorie sunt garantate timp de 5-10 ani. Dacă capacul se rupe după primul an sau două, puteți să-l înlocuiți de mai multe ori în timpul duratei de viață a patului. A Buddyrest memorie spumă pat de câine este construit pentru a fi extrem de dur. Cât de greu sunt ei? Să aruncăm o privire!

Buddyrest memorie spumă câine revizuire pat

Buddyrest Confort Deluxe Memory Spum Dog BedPaturile câinilor Buddyrest vin în două modele - Crypton paturi și Titan Beds. Ambele sunt construite dure, dar paturile Titan sunt denumite AS & # 8220; Chew Drot, & # 8221; deoarece sunt făcute cu un capac de nailon balistic și este întărită cu Kevlar. Da, Kevlar. Aceste capace de pat de câine sunt făcute cu materiale militare!

Desigur, nu există garanție că orice este 100% de mestecat. Unii câini sunt incredibil de distructiv și pot mesteca chiar și prin cel mai durabil material. Cu toate acestea, paturile Titan de la Buddyrest sunt una dintre cele mai dificile opțiuni de pat de câine de pe piață.

Cu acea fiind spus, câinii noștri nu sunt paturi distructive Chewers, așa că am ales să obțin Pat de cripton de la Buddyrest. Este încă făcut pentru a fi extrem de durabil, dar nu este la fel de greu ca modelul Titan.

Ambele stiluri din Buddyrest Memory Dog Dog sunt disponibile în 4 dimensiuni:

  • Mediu - 24 & # 8243; X 33 & # 8243; X 4 & # 8243;
  • Mare - 30 și # 8243; X 40 & # 8243; X 4 & # 8243; (Aceasta este dimensiunea prezentată în revizuirea mea)
  • Extra larg - 32 & # 8243; X 48 & # 8243; X 5 & # 8243;

Paturile criptonului sunt, de asemenea, disponibile într-o Super XL dimensiune care măsoară 55 și # 8243; X 37 & # 8243; X 5 & # 8243; și este disponibil numai pe site-ul companiei. Din păcate, nu puteți obține un pat de câine de memorie Buddyrest într-o dimensiune mică pentru câinii mici.

MAI MULT: Cum să alegeți un pat de câine perfect pentru FIDO

Buddyrest memorie spumă pat de câineCrypton Buddyrest Memory Bed Dog are un capac de piele moale, care este 100% impermeabil. Capacul este realizat din țesătură inteligentă Crypton, care rămâne curată și nu absoarbe mirosurile. Capacul este, de asemenea, lavabil la mașină, care este o caracteristică pe care aș recomanda foarte mult să căutați atunci când cumpărăm un pat de câine.

Buddyrest Confort Deluxe Memory Spum Dog BedCapacul patului de câine Crypton a întărit, mestecați cusături rezistente care sunt cusute cu firul Kevlar. În revizuirea mea video, demonstrează, de asemenea, că există buzunare mici care cuprind fermoarul (afișat în fotografie din stânga) pentru a împiedica ca câinele să fie capabil să-l mestece.

Acum că ți-am spus totul despre copertă, să vorbim despre ceea ce este în interiorul acestui pat care o face atât de mare. Stratul superior de spumă este adevăratul spumă de memorie de ameliorare a presiunii. Această spumă elimină retenția de căldură pentru a menține temperatura corpului câinelui reglementat în fiecare sezon.

Buddyrest Confort Deluxe Memory Spum Dog BedStratul inferior de spumă este o spumă de suport de bază pură, care este o spumă de înaltă densitate care susține greutatea celor mai mari rase. Spuma folosită în fabricarea unui pat de câine cu memorie Buddyrest este calibrată științific pentru a promova articulațiile sănătoase la câinii tineri și pentru a ajuta la ameliorarea durerii de artrită la animalele de companie mai vechi.

Am fost fericit să aflu că aceste paturi sunt realizate manual în Statele Unite. Cu toate acestea, nu am putut găsi informații despre locul în care provin materialele, astfel încât acestea nu pot fi toate de la u.S. Aceste paturi vin, de asemenea, cu o garanție de 10 ani.

Buddyrest Memory Memory Bed Dog este disponibil în patru culori. Mina este Grey Gray, și puteți obține și șampanie bej, ciocolată neagră sau gheață mocha.

Buddyrest memorie spumă pat de câineÎn timp ce paturile ortopedice sunt mai benefice pentru animalele de companie de la fiecare vârstă, sunt, de asemenea, mai scumpe. Un pat mediu poate fi achiziționat pe Amazon de la 162 USD.52 La momentul acestei revizuiri. Dimensiunile mari și extra-mari sunt de 190 USD.96 și 309 de dolari.38 respectiv. Paturile sunt puțin mai scumpe pe site-ul companiei.

În comparație cu alte paturi de aceeași calitate, Buddyrest memorie spumă câine pat nu mai este costisitor. Cu toate acestea, comparativ cu paturile de calitate inferioară umplute cu poli-fil, ele sunt mult mai scumpe.

Știu că aceste paturi nu se vor încadra în bugetul fiecărui proprietar, dar având în vedere că sunt de așteptat să dureze zece ani, cred că sunt foarte accesibile. My Buddyrest Bed Retails pentru aproximativ 200 de dolari. A face matematica, asta doar 20 de dolari pe an, dacă patul durează atâta timp cât compania spune că va.

Veți plăti cel puțin 40 de dolari pentru un pat poli-filal de aceeași dimensiune și va fi aplatizat într-un an (dacă chiar durează atât de mult timp). Pe o perioadă de 10 ani, ați investi mai mult decât să dublați banii în paturi pentru animalul dvs. de companie decât dacă ați cumpăra un pat de înaltă calitate în primul rând.

Citiți următorul: Cum de a alege patul de câine perfect și de ce este important

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: buddyrest memorie spumă pat de câine (2018)