Revizuire: pat de câine kess inhouse

Toți câinii au nevoie de un pat. Nu există excepții. Indiferent dacă câinele dvs. este mare sau mic, trăiește în interior sau în afara sau este tânăr sau bătrân, are nevoie de un pat. Chiar dacă pooch-ul tău doarme în patul tău cu tine noaptea, el ar trebui să aibă încă un pat al lui. Dacă sunteți în căutarea unui design unic și o calitate excelentă, a Kess inhouse câine pat este o alegere excelentă.

Când câinele tău are propriul pat de câine, asta îi dă un loc în casa ta care este tot. El nu are nevoie să-și împărtășească spațiul cu altcineva din pachetul dvs. Poate că câinele tău nu-i place să fie el însuși foarte des, dar când el va avea un loc confortabil, cald și sigur pentru odihnă.

Kess Inhouse Dog Review BedUn pat de câine poate servi ca o limită pentru un timp de catelus sau de a da câinelui tău senior scutirea că mușchii și oasele sale obosite și dureroase au nevoie de o zi lungă. Există multe tipuri diferite de paturi de câine disponibile și puteți afla despre ele pe toate în articolul nostru despre diferitele tipuri de paturi de câine.

Dacă sunteți interesat să găsiți un pat unic de câine, care este diferit de orice, prietenii și familia dvs. au mai văzut vreodată, un pat de câine Kess Inhouse este cea mai bună alegere absolută. Compania este specializată în toate tipurile de decor de acasă și mobilier și are o mare varietate de opțiuni pentru un preț decent.

N-am văzut niciodată câteva modele diferite de paturi de câine oferite de un distribuitor de un comerciant. Ei au opțiuni pentru fiecare decor de acasă și stil există. Singurul dezavantaj la aceste paturi de calitate superioară este prețul lor.

Kess Inhouse Dog Review Bed

Kess Inhouse Dog Review Bed

Nu există nici o îndoială, aceste paturi de câine sunt frumoase. Cunoașteți ce este stilul dvs., sunteți sigur că veți găsi a Kess inhouse câine pe care îi place. Există sute de opțiuni din bold și luminoase la modele subtile, neutre. Ei au chiar paturi de câine cu imagini și peisaje.

LEGATE DE: Top 5 cel mai bun câine ieftin cel mai bun Paturi ieftine de câine sub 20 de dolari

Acestea sunt paturi tradiționale de câine cu un interior de pluș și un capac cald, microfibră moale. Capacul are și un fund de poliester durabil și poate fi spălat mașina pe ciclul blând. Pur și simplu dezarhivați-o, așa cum am arătat în videoclipul meu și aruncându-l în spălare. Va trebui să-l uscați, deși.

Am avut patul nostru de câine Kess de aproximativ 6 săptămâni și am spălat coperta de o dată pe săptămână - este încă în stare perfectă!

Puteți vedea în videoclipul meu că acest pat este suprasolicitat, ceea ce permite ca câinele dvs. să se scufunde în timp ce doarme. Acest lucru îi dă sentimentul confortabil de a avea patul din jurul lui și este, de asemenea, un mare succes cu cei doi necesionari. Se bucură să se înfurie în acest pat și Capacul a ținut bine împotriva tuturor zgârieturilor lor.

Am plasat acest pat în biroul nostru de acasă. Din moment ce sunt un freelancer, îmi petrec cea mai mare parte a timpului în acea cameră, iar câinii doresc întotdeauna să fie acolo cu mine. Boxerul nostru, Chloe, petrece ore în acest pat în fiecare zi și este încă pluș.

Kess Inhouse Dog Review Bed

După cum puteți vedea, fermoarul este camuflat bine. Arată ca o cusătură când este închisă. Cusatura pe acest pat de câine este puternică și, fără îndoială, cel mai bun pat de câine pe care l-am folosit vreodată. Am fost extrem de impresionat de pat, iar numărul desenelor disponibile este de necrezut.

LEGATE DE: Bazele de bază: De ce FIDO are nevoie de un pat de câine

Aveți capacitatea de a comanda un pat care să se potrivească decorului dvs. de acasă sau un pat luminos care va adăuga un pop de culoare la casa dvs. Paturile vin în trei dimensiuni, inclusiv:

  • MICI - 18 & # 8243; X 28 & # 8243;
  • Mediu - 30 și # 8243; X 40 & # 8243;
  • Mare - 40 și # 8243; X 50 & # 8243;

Kess Inhouse Dog Review Bedam primit dimensiunea mare, și funcționează bine pentru boxerul nostru de 60 de lire sau laboratorul nostru de ciocolată de 75 de lire. Puppicul nostru de 10 kilograme se pot potrivi, de asemenea, pe pat cu oricare dintre rasele noastre mari. Opțiunile sunt uimitoare, calitatea este imbatabilă și câinele dvs. va fi foarte confortabil.

Deci, ce este dezavantajul?

Ca orice alt produs de înaltă calitate, acesta vine cu o etichetă de preț mai mare. Prețul va depinde de dimensiunea și proiectarea pe care o alegeți, dar de obicei variază de la aproximativ 80 de dolari la peste 200 de dolari. Dacă trebuia să cumpăr acest pat pentru câinii noștri, mi-ar fi costat peste 200 de dolari cu transportul maritim, care nu este fezabil pentru familia noastră.

LEGATE DE: Tipuri de paturi de câine - covoare, paturi, perne și canapele

După cum menționez în videoclipul meu, de obicei petrecem aproximativ 40 de dolari pe paturi de câine, iar majoritatea proprietarilor de animale de companie probabil că nici măcar nu cheltuiesc atât de mult. Dacă bugetul dvs. vă permite să achiziționați un pat de câini al lui Kess, nu veți regreta. 

Aceste paturi pentru câini sunt de mare calitate și toți cei trei câini iubesc acest pat. Va dura cu siguranță mulți ani, ceea ce este mult mai bun decât opțiunile mai ieftine care nu durează nici măcar 1 an.

Rezumatul revizuirii Bed Kess Inhouse Dog

Kess Inhouse Dog Review BedPro:

  • Calitate superioară
  • Confortabil
  • Sute de opțiuni de design diferite pentru a alege de la
  • Capacul detașabil care este lavabil cu mașina

Contra:

  • Mai scumpe decât cele mai multe paturi tradiționale de câine. Prețul unui kes în pat de câine este situat în par cu paturi ortopedice, paturi încălzite și paturi personalizate. Deși sunteți sigur că veți găsi un design care se va potrivi cu decorul casei dvs. și vă va exprima stilul, veți plăti un banț de bani pentru asta.

Acum este rândul tău să revizuiți paturile de câini Kess Inhouse

Aveți deja un pat de câini Kess Inhouse pentru animalele de companie? Câinele dvs. vă place sau ați avut probleme cu produsul? Simțiți-vă liber să vă lăsați propria recenzie, opinia și ratingul pentru paturile Kess inhouse de mai jos și să ne anunțați ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: pat de câine kess inhouse