Revizuire: petsafe drinkwell fountain pentru câini

Păstrarea câinelui hidratat este esențial pentru sănătatea sa generală și bunăstarea. Nu vă puteți simți rău dacă ați uitat să vă umpleți castronul animalului o dată sau de două ori - fiecare proprietar de companie a făcut-o. În schimb, faceți ceva pentru a împiedica să se întâmple din nou. Fântâni automate de apă de câine, cum ar fi Petsafe Bekwell Fountain, poate deține o mulțime de apă și să o păstreze de la stagnare.

Cele mai multe fântâni de apă de câine de înaltă calitate au filtre înlocuibile care elimină impuritățile din apa potabilă. Ei, de asemenea, aerate apa pentru a menține proaspăt în orice moment. Apa stagnantă este un teren de reproducere pentru bacterii, care vă expune animalul de companie la anumite riscuri pentru sănătate.

Petsafe Bekwell FountainLa fel ca noi, majoritatea greutății corporale a câinelui este apa. Din păcate, unii câini nu beau suficientă apă pe tot parcursul zilei. Acest lucru poate duce la deshidratare. Dar apa curgătoare proaspătă, care circulă în mod constant furnizată de o fântână de animale de companie îi va atrage FIDO să bea în fiecare zi apă suplimentară.

Majoritatea câinilor vor bea când sunt sete dacă există apă curată și proaspătă disponibilă. Cu toate acestea, puii nu beau la fel de mult ca ar trebui. Produsele precum Fântâna de la Petsafe Drinkwell le pot atrage în creșterea aportului zilnic de apă.

Regula generală a degetului mare este că fiecare câine ar trebui să bea aproximativ 1 uncie de apă pentru fiecare jumătate de kilogram de greutate corporală în fiecare zi.

Rețineți că există multe variabile care afectează acest lucru. Dacă câinele dvs. este extrem de activ, va trebui să bea mai multă apă. De asemenea, dacă vremea este fierbinte, companionul dvs. canine va avea nevoie de acces la mai multă apă. Asigurați-vă că ați verificat cu veterinarul dacă sunteți preocupat de aportul de apă al câinelui dvs. din orice motiv.

Petsafe Bekwell Fountain Review

Petsafe Bekwell FountainCâinii noștri iubesc băutul dintr-o fântână. Când călătorim și sunt forțați să folosească un castron de câine tradițional, toți beau mult mai puțină apă.

Fântâna Petsafe Drinkwell are un filtru de spumă care elimină impuritățile din apa potabilă. Este fabricat din plastic fără BPA, care este o caracteristică importantă pentru a căuta. Potrivit Clinicii Mayo, BPA reprezintă Bisphenol A. BPA este o chimică industrială care a fost utilizată pentru a face anumite materiale plastice și rășini din anii 1960. Unele cercetări au arătat acest lucru BPA poate intra în alimente sau băuturi din recipientele care sunt făcute cu BPA. Expunere la BPA este o preocupare din cauza posibilelor efecte asupra sănătății BPA pe creierul și glanda prostată de fetuși, sugari și copii. De asemenea, poate afecta comportamentul copiilor. Cercetarea suplimentară sugerează o posibilă legătură între BPA și creșterea tensiunii arteriale.& # 8221;

Petsafe Bekwell Fountain ReviewCirculația constantă a fântânii ajută la prevenirea creșterii bacteriilor. Mai întâi trebuie să curățați fântâna Drinkwell cel puțin o dată pe săptămână, dar compania a făcut cât mai ușor posibil.

Așa cum am demonstrat în revizuirea video de mai sus, fântâna se destramă pentru a face ușor curățarea. Această fântână de apă de câine este, de asemenea, proiectată fără a curăța nooks și crannies.

Fumatul reglabil de apă este caracteristica mea preferată a acestei fântâni. Există un ghid reglabil în partea de sus a fântânii. Puteți închide curgerea, încetiniți-o sau deschideți-o pentru a curge cât mai mult posibil. N-am văzut niciodată această caracteristică pe oricare alta Fântâna de apă de câine.

Fotografia de mai sus afișează dimensiunile acestei fântâni. Nu este foarte mare și cântărește doar aproximativ 4 kilograme. Ați putea să o luați cu ușurință cu dvs. în timp ce călătoriți, camping, etc & # 8230;

Fântâna de apă de câineÎmi place și capacitatea mare a fântânii lui Petsafe Drinkwell. Acesta deține 2 galoane de apă. Avem 3 câini și nu trebuie să vă îngrijorați să reintroduceți vasul de apă de mai multe ori în fiecare zi. Această fântână este o opțiune excelentă pentru gospodăriile cu mai multe animale de companie. Chiar și pisicile noastre se bucură de băut din ea!

Acest câine de băut fântâna vinde pentru 64 de dolari.95 pe Amazon în momentul acestei revizuiri. Comparativ cu mâncărurile tradiționale de apă de câine, sună ca o cheltuială imensă. Cu toate acestea, în comparație cu alte fântâni de băut de câine, acesta este un preț foarte rezonabil. Cele mai multe fântâni cu o capacitate similară vinde mai mult de 100 de dolari, făcând această opțiune o mare valoare pentru bani.

Citiți următorul: Cum să faci un câine să bea apă când nu vrea să

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: petsafe drinkwell fountain pentru câini