Revizuire: pioneer pet big max dog dog fountain

Hidratarea corectă este esențială pentru un câine Sănătate generală și bunăstare. Toți am uitat să umplem castronul lui Fido la un moment dat sau altul, așa că nu te simți prea rău despre asta. În schimb, asigurați-vă că nu se întâmplă din nou prin investirea într-o fântână pentru câinele dvs.  Pioneer Pet Big Max Dog Bea Fountain este un exemplu excelent al uneia dintre aceste produse.

Aceasta este de fapt fântâna pe care o folosesc pentru câinii mei în fiecare zi. Am folosit-o mai mult de un an acum și nu știu ce am face fără ea. Nu trebuie să-i umpleți castronul cât de des obișnuiau, și toate animalele de companie bea mai multă apă acum decât au făcut vreodată din vasul lor tradițional de apă.

Au fost câteva caracteristici care mi-au condus să aleg această fântână pe celelalte opțiuni disponibile. Caracteristicile pe care le căutam într-o fântână au fost:

  • Capacitate mare
  • Usor de curatat
  • Acces ușor la apă pentru toate animalele de companie
  • Accesibilitate

Pioneer PET Big Max Dog Bea Fountain se potrivesc cu toate aceste criteriu. Cu toate acestea, nu este fără defecte. Să vorbim despre detalii.

Mai multe videoclipuri: Cele mai bune recenzii pentru câini

Pioneer Pet Big Max Dog Dog Bea Review Fountain

Pioneer Pet Big Max Dog Bea Fountain

Dacă sunteți cel responsabil de păstrarea casei dvs. curate, probabil că aveți același lucru Aprecierea pentru oțel inoxidabil pe care o fac. Fântâna de oțel inoxidabil Pion PE PET BIG MAX este una dintre singurele fântâni de apă pentru câinii care pot fi spălați în mașina de spălat vase. Inoxidabil, de asemenea, se potrivește cu orice decor de case.

Dacă vă întrebați cum funcționează fântâna, este de fapt destul de simplu. Există un motor mic care pompează apa prin fântână. În recenzia mea video veți vedea că fântâna se destramă în două bucăți. Motorul se află între piese și se atașează cu cupe mici de aspirație.

Pioneer Pet Big Max Dog Dog Bea Review FountainCând este timpul să curățați Pionierul PET Big Max Dog Bea Fountain, veți lua cele două bucăți în afară și aruncați-le în mașina de spălat vase sau spălați-le în apă fierbinte, cu un detergent slab. Casele motorului a Filtru de apă înlocuibil care elimină impuritățile din apă.

În timp ce fântâna însăși este ușor de curățat, motorul este fabricat din plastic și un pic mai greu de luat în afară și de a spăla. De asemenea, filtrul are un capac de plastic care îl face puțin dificil de clătit, iar înlocuirea filtrelor în loc de clătire la fiecare câteva zile ar deveni foarte scumpă.

Fântâna mare mare deține 1 galon de apă. Aceasta este 128 uncii, deci este bine pentru câinii de rasă mare. Cu toate acestea, dacă aveți o gospodărie multi-companie, va trebui să completați această fântână de câteva ori pe zi.

Umplerea acestei fântâni de două ori pe zi nu este un hassle pentru mine, în timp ce lucrez de acasă, dar dacă lucrați ore lungi în afara casei dvs., vă recomandăm să luați în considerare o fântână cu o capacitate mai mare dacă aveți mai mulți câini mari.

Pioneer Pet Big Max Dog Bea FountainAvem un Labrador de ciocolată și un amestec de beagle, și de obicei trebuie să o umplem o dată în fiecare zi. Pisicile noastre beau și din această fântână, pe care îmi place foarte mult. Este ușor accesibil câinele nostru mare și pisicile mici. Aceasta este o alegere excelentă pentru o gospodărie cu mai multe animale de companie.

Această fântână vinde aproximativ 63 dolari pe Amazon. Se cade în mijlocul gamei de preț pentru cele mai bune fântâni de apă de câine și cred că merită cu siguranță banii. Este durabil, ușor de curățat și majoritatea cumpărătorilor s-au străbat despre utilizarea acestei fântâni de mai mulți ani.

Citiți următorul: Intoxicarea apei la câini - Prevenirea și tratamentul

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: pioneer pet big max dog dog fountain