Revizuire: arf animale de companie automatic pet

Alimentatoarele automate de companie sunt convenabile mod de a vă menține animalul pe un program strict de hrănire. Nu numai că vă dau posibilitatea de a vă hrăni câinele în același timp în fiecare zi, ele alimentează și aceleași porțiuni.  ARF PETS AUTOMATICE PET PET este una dintre opțiunile disponibile pe piață.

Alimentatoarele automate sunt ideale pentru proprietarii de animale de companie ocupați care lucrează ore lungi sau diferite. Ele sunt, de asemenea, o opțiune excelentă pentru proprietarii de animale de companie care încearcă să-i ajute pe Fido să piardă o mică greutate. Aceste tipuri de alimentatoare vă pot ajuta, de asemenea, să controlați dieta unui animal de companie cu probleme de sănătate. Știm cu toții cât de importantă poate fi o dietă adecvată și consecventă în tratamentul anumitor condiții de sănătate.

Există multe modele diferite de Alimentatoare automate de câine disponibile, și va trebui să decideți care este cel mai bun animal de companie și nevoile dvs. ca proprietar de animale de companie. Alegerea unui alimentator depinde de:

  • Dimensiunea câinelui tău;
  • cantitatea de alimente pe care o mănâncă pentru fiecare porție;
  • tipul de mâncare pe care îl hrăniți;
  • și de câte ori mănâncă în fiecare zi.

Alimentatorul pe care îl alegeți va trebui să dețină suficientă hrană pentru a vă alimenta câinele pentru mai multe zile. Întregul punct al unui alimentator este astfel încât să nu trebuie să umpleți castronul câinelui la fiecare masă, dreapta? Deci, de ce ați dori un alimentator care trebuie reumplut în fiecare zi?

Asigurați-vă că alimentatorul este ușor de curățat și ușor de utilizat. La urma urmei, chiar dacă funcționează bine pentru animalul dvs. de companie, nu sunteți capabil să păstrați un produs în jurul căruia este o povară de utilizat.

Am avut ocazia să folosesc alimentatorul automat de animale de companie ARF cu câinii mei pentru ultimele luni. Deși nu oferă cât mai multe caracteristici ca unele dintre celelalte alimentatoare de pe piață, are beneficiile sale. Să nu mai vorbim, acest model este mult mai accesibil decât multe dintre celelalte alimente automate disponibile.

Mai multe videoclipuri: Cele mai bune recenzii pentru câini

ARF Animale de companie Automate Feedder PET

ARF PETS AUTOMATICE PET PETSpre deosebire de alte alimentatoare, nu este nevoie să descărcați o aplicație pentru a rula aceasta. Asta este o veste bună dacă sunteți ca mine și nu sunteți foarte savvy de tehnologie! După cum demonstrează în revizuirea video de mai sus, ați stabilit orele de hrană pe ARF PETS AUTOMATORI cu butoanele ușor de accesat de pe partea superioară a alimentatorului.

Există un ecran LCD luminat care afișează în mod clar ceasul și toate informațiile pe care trebuie să le selectați timpurile de alimentare care sunt potrivite pentru animalul dvs. de companie. După cum am menționat, alimentatoarele automate de câine vă pot ajuta în pornirea corectă a alimentelor pentru animalele de companie, iar acest lucru face acest pas deasupra restului.

ARF PETS AUTOMATICE PET PETAlimentatorul automat de animale de companie ARF vă permite să controlați porțiunea un pic diferit decât alte produse similare. O porțiune este egală cu 1/10 de o ceașcă și puteți alege să distribuiți 1-10 porții pe masă. De asemenea, puteți să programați până la 4 mese pe zi.

Acest alimentator deține până la 18 cești de kible uscate, care nu va dura foarte mult timp dacă aveți un câine de rasă mare. De asemenea, mărimile de castron și porțiuni sunt prea mici pentru rasele mari și extra mari. Ceea ce spun este că aceasta nu este cea mai bună opțiune pentru câinii mari, dar ar funcționa bine pentru rasele mici și mijlocii.

Un alt beneficiu pentru acest alimentator este că vine cu un cablu de alimentare DC care se conectează în perete sau puteți alimenta dispozitivul cu 3 baterii Dimensiune D. Acest lucru este minunat dacă doriți să o luați cu dvs. când călătoriți sau camping. Doar amintiți-vă, bateriile vor alimenta dispozitivul doar pentru aproximativ o săptămână, deci nu este o opțiune economică pentru utilizarea pe termen lung.

ARF PETS AUTOMATICE PET PETÎn timp ce nu oferă toate caracteristicile tehnologice fanteziste ale altor produse - ca o cameră foto pentru a face fotografii și videoclipuri ale câinelui dvs., un microfon pentru a auzi ce se întâmplă în casa dvs. sau abilitatea de a controla alimentatorul cu telefonul smartphone - acesta oferă câteva caracteristici care au stat cu adevărat afară.

Pentru început, îmi place că partea de sus are o încuietoare de împingere. Acest lucru face practic imposibil ca câinele dvs. să scoată mâncarea din buncăr. Dacă aveți un câine de chow ca și cum aș face, aceasta este o caracteristică absolut necesară pentru a căuta pe orice alimentator pe care îl luați în considerare. Există, de asemenea, o alarmă de beep care vă reamintește când mâncarea din rezervor este scăzută.

Acest alimentator vă permite, de asemenea, să înregistrați un apel de masă pentru animalul dvs., care poate fi de 1-10 secunde. Am folosit această caracteristică pentru a-mi ajuta câinii să folosească alimentatorul și într-adevăr a ajutat. Îmi place, de asemenea, ideea câinilor mei au auzit un mesaj personal de la mine pe tot parcursul zilei.

Nu are cât mai multe caracteristici ca niște produse similare, dar compania constituie acest lucru cu prețul mai ieftin. Puteți cumpăra acest alimentator pe Amazon pentru aproximativ 100 de dolari, care se află pe capătul mai ieftin al spectrului de preț pentru aceste tipuri de produse. De fapt, multe alimente se desfășoară în sus de 200 de dolari. Pentru jumătate din preț, pot face fără unele dintre caracteristicile avansate.

Citiți următorul: Petreat PetPal Automatic Pet Food Dispenser Dispenser

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: arf animale de companie automatic pet