Revizuire: dogit design fresh & clear bea fountain pentru câini mari

Hydrația este esențială pentru un câine Sănătate generală și bunăstare. Nu vă simțiți prost dacă ați uitat să vă umpleți castronul animalului o dată sau de două ori - am făcut-o cu toții. În schimb, faceți ceva pentru a împiedica să se întâmple din nou. Fântâni automate de apă de câine, cum ar fi Dogit Design Fountain Fresh & Clear Bea, poate avea o capacitate mare de apă și să o păstreze de la stagnare.

Această fântână a fost concepută special pentru câinii de rasă mare. Se așează de pe pământ, că câinii mai înalți nu trebuie să se îndoaie cât de departe pentru a obține o băutură. Am fost interesat să încerc cu Retrieverul meu labrador.

Nu numai că are un design unic, există câteva alte caracteristici care mi-au atras acest lucru Fântâna de apă de câine:

  • Capacitate mare
  • Filtru de purificare
  • Accesibilitate

În timp ce am fost intrigat, am fost, de asemenea, îngrijorat de faptul că aceasta nu ar fi o alegere bună pentru mixul nostru de beagle și pisicile. Chiar căutam o fântână de apă care să găzduiască toate animalele de companie. Totuși, am vrut să-i dau o încercare și să văd ce a oferit Fountain de mâncare proaspătă și clară.

Mai multe videoclipuri: Cele mai bune recenzii pentru câini

Dogit Design Fresh & Clear Drinking Fountain Review

Dogit Design Fountain Fresh & Clear Bea

Dacă aveți un câine mare sau mai multe rase mari, veți avea nevoie de o fântână care poate avea o mulțime de apă. Pentru proprietarii în această situație, aș recomanda cu siguranță designul Dogit Fresh & Clear Bea Fountain!

Deține o creștere de 355 uncii, care este de aproximativ 2.77 de galoane!

Am observat instantaneu Design unic din acest fântână de animale de companie. Se află pe un piedestal care ridică punctul de acces la apă până la aproximativ 14 inci de pe sol. Îmi place această caracteristică, pentru că este mai ușoară ca câini înalți și mai ales benefice pentru canini cu artrită și alte probleme comune, similare cu Câștiguri de câine ridicate.

Această fântână de apă de câine este, de asemenea, echipată cu a Filtru de apă înlocuibil, Dar, după cum veți vedea în revizuirea mea de mai sus, este nu la fel de ușor de curățat așa cum se pare. Designul Dogit Fountain Fresh & Clear Drinking are multe piese diferite, care nu numai că este mai dificil de curățat, este și mai mult dificil de completat cu apă.

Dogit Design Fountain Fresh & Clear BeaPentru a pune apa în: va trebui să luați bazinul de apă de pe bază, să-l rotiți cu susul în jos, deschideți supapa și apoi umpleți-o cu apă. Nu este la fel de ușor ca și alte modele cu un castron deschis pe care îl poți vărsa pur și simplu apă.

Când vine vorba de curățare, trebuie să luați toate piesele în afară pentru a vă asigura că eliminați toate resturi și bacterii. Mi se ia aproximativ 20 de minute pentru a curăța această fântână de apă, dar trebuie doar să se facă o dată pe săptămână.

Designul Dogit Fountain Fresh & Clear Drinking are, de asemenea, un motor mic, ceea ce înseamnă că este nevoie de energie electrică. Această fântână face o treabă bună de a mânca apa, dar este dificil să se deplaseze. Nu le puteți folosi în timp ce mergeți în mișcare și nu veți putea să luați această fântână cu dvs. în timp ce faceți camping sau aventura în cazul în care nu există energie electrică.

Puteți achiziționa fântâna de băut Dogit Fresh & Clear pentru câini mari pentru aproximativ 58 de dolari pe Amazon. Acest lucru este foarte accesibil pentru o fântână a acestei calități, care ma impresionat cu adevărat. Produse similare vinde pentru un punct de preț mult mai mare.

M-am așteptat ca această fântână să fie făcută cu materiale de calitate mai ieftine, dar am fost surprins să văd că este foarte bine făcut. Mă aștept ca acesta să dureze mulți ani.

Citiți următorul: Intoxicarea apei la câini - Prevenirea și tratamentele

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: dogit design fresh & clear bea fountain pentru câini mari