Dentadish - castronul care alimentează câini în timp ce își curăță dinții!

Denumit

Acest nou castron câine periază dinții și împiedică supraalimentarea în același timp. Dendadish este un nou castron Doggy pe piață, care nu numai că forțează câinele să mănânce încet, dar își curăță dinții în același timp!

Denumit, realizate de companie R2P PET, conține părul care funcționează nu numai să păstreze alimentele în castron, ci să curețe dinții câinelui în timp ce mănâncă. Părul reduc formarea plăcii și tăiați pe tartru și gingivită. Toate acestea servește la reducerea și prevenirea bolii gingiilor, care este cauza principală a respirației urâte la puii.

Părul moale se descompun, de asemenea, suprafața castronului, asigurând o masă lentă. Asigurați-vă că câinele dvs. mănâncă încet este, de asemenea, benefică, deoarece reduce aportul de aer, îmbunătățește digestia și împiedică umflarea. Aceasta este o veste deosebit de bună pentru câinii care tind să-și mănânce alimente prea repede și apoi vom vărsa totul înapoi.

Denumit

RECOMANDAT: Bătălia de masă - Bowl Regular câine vs. Bowl de câine crescut

Acest fel de mâncare de câine este proiectat cu siguranță în minte - se face cu materiale care sunt BPA și Fhtalat gratuit. De asemenea, are un fund de cauciuc non-skid, care împiedică alunecarea castronului (știri minunate pentru persoanele ale căror câini le place să-și împingă mâncarea și să joace jocuri cu ea, mai degrabă decât să o mănânce).

În interiorul castronului există linii de măsurare (în cupe și grame). Ei ajută proprietarii să măsoare rapid cantitatea corectă de alimente. Acest ajutor în eforturile de control al greutății.

Oricine a încercat periați dinții câinelui știe că nu este întotdeauna ușor sau eficient. Este, de asemenea, ușor să uitați să o faceți în fiecare zi. Acest castron pare ca un mod ingenios de a încorpora curățarea dinților în actul distractiv și plăcut de a mânca.

Denumit

Citirea suplimentară: Lista de verificare cu 6 pasi pentru periajul dinților de câini rapizi și eficienți

Canina igiena orală este o preocupare de sănătate foarte semnificativă, precum și gestionarea greutății. Orice proprietar poate face pentru a preveni problemele dentare sau digestive este un plus imens, iar acest castron nu numai că realizează ambele priorități creativ, dar convenabil și.

Dentadish este disponibil în prezent în două dimensiuni - mici și mari. Un mic fel de mâncare (recomandat pentru câini sub 40 de kilograme) poate conține 2 cani de alimente uscate și se vinde pe Amazon pentru 14 USD.99. Un castron mare (recomandat pentru câini peste 40 de kilograme) poate deține 4 cani de alimente uscate și costă aproximativ 20 de dolari pe Amazon.

Dacă câinele dvs. are dreptate în jur de 40 de kilograme, probabil că ar trebui să comandați castronul mai mare pentru a fi sigur că câinele dvs. primește suficientă mâncare. În timp ce acest produs este încă nou, recenzenții răspund foarte bine. Este în prezent deținerea unui 4.4 out of 5 stele!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dentadish - castronul care alimentează câini în timp ce își curăță dinții!