Revizuire: petsafe spray bark guler pentru câini

Proprietarii de câini au încercat să se ocupe de lătratul excesiv, deoarece caninii au fost domesticiți. Uneori, indiferent cât de greu încercăm, formarea nu poate rezolva această problemă. Experții recomandă de multe ori gulere de coajă pentru a ajuta la oprirea neplăcerilor.  PetSafe Spray Bark Guler este o opțiune umană pe care o prefer să o folosesc peste gulere electronice de coajă.

Colierele de coajă de câine rămân un subiect controversat și un punct focal al multor dezbateri în rândul experților câinilor. Studiile au aratat că gulerele de șocuri provoacă multe efecte negative asupra câinilor atunci când sunt utilizate necorespunzător. Dacă căutați o opțiune mai sigură, care este la fel de eficientă, colierele de pulverizare pot fi alegerea potrivită.

PetSafe Spray Bark GulerUnul dintre cele mai noi modele de guler de corecție a câinelui este gulerul de pulverizare puțin cunoscut, care spulează un amestec lichid în direcția nasului și gurii câinelui. Câinii nu se bucură în mod deosebit de spray, deci este o modalitate excelentă de a impune o formă non-dureroasă de formare.

Petsafe este una dintre cele mai cunoscute companii de produse de companie și au lansat recent acest lucru Pulverizați guler de coajă. Am folosit multe dintre produsele lor în trecut și le-am găsit întotdeauna că sunt de bună calitate și accesibilă. Pot spune același lucru pentru acest guler de pulverizare? Să aflăm afară.

PetSafe Spray Bark Guler pentru câini Review

PetSafe Spray Bark GulerColiere de pulverizare Starea câinelui dvs. pentru a opri lătratul prin sprinzarea lor cu o ceață blândă. Există un microfon care vă preia Bătrânul câinelui și declanșează spray-ul. Deoarece spray-ul vă luminează animalul, îl va distrage de la lătratul său. Apoi, veți putea redirecționa pooch-ul.

Gulerul de coajă de pulverizare Petsafe vine cu 2 cartușe de pulverizare. După cum veți vedea în revizuirea mea video de mai sus, un cartuș are un miros de citronella, iar cealaltă este neschimbată. Ambele mirosuri sunt hipoalergenice și fără pată.

Cartușele conțin suficientă soluție pentru aproximativ 35 de spray-uri.

Aceste gulere de coaja sunt sigure pentru toți câinii, inclusiv cățeluși și câini de toate dimensiunile. Cu toate acestea, gulerul în sine este conceput pentru câinii care cântăresc mai mult de 8 kilograme cu o dimensiune a gâtului de până la 27 de centimetri.

PetSafe Spray Bark GulerUnitatea gulerului este rezistentă la apă, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji dacă este ploua în afara sau câinele dvs. în iarba umedă. De asemenea, îmi place faptul că unitatea gulerului este ușoară, deci este potrivită pentru toți câinii de dimensiuni.

Gulerul de coajă de pulverizare Petsafe este cu 1 guler și unitate de pulverizare, 1 cablu de încărcare USB (inclusiv adaptor), un manual de proprietar ușor de urmat și 2 cartușe de pulverizare (1 Citronella și 1 neschimbate). Gulerul este reîncărcabil, ceea ce economisește bani pe bateriile de înlocuire.

Petsafe spune că o încărcare completă ar trebui să dureze aproximativ 40 de ore. În primele câteva săptămâni de antrenament, câinele dvs. va fi probabil scoarță o mulțime, care va reduce durata de viață a bateriei. Gulerul are, de asemenea, butonul ON / OFF și, dacă îl opriți când nu este utilizat, acesta va extinde durata de viață a bateriei.

În recenzia mea video vă arăt lumina LED-urilor pe partea din față a gulerului. Se transformă verde când gulerul este alimentat și roșu când gulerul este oprit. De asemenea, clipește roșu când bateria este scăzută și clipește galben atunci când sprayul este scăzut.

PetSafe Spray Bark GulerAm folosit câteva gulere de pulverizare diferite pentru câini în trecut și acesta este cel mai consistent guler pe care l-am incercat. Mi-a fost îngrijorat că celălalt câine poate porni gulerul cu zgomotele ei sau zgomotele puternice din jurul casei noastre pot să o dezactiveze.

După cum demonstrează în revizuirea mea video, îmi pot ridica vocea chiar lângă unitatea de pulverizare și nu-mi înșeală vocea pentru lătrat. Am folosit gulerul timp de aproximativ 6 săptămâni și nu a fost niciodată pulverizat când nu ar trebui să aibă. De asemenea, a fost pulverizat întotdeauna când a obținut-o.

Consistența este esențială atunci când instruiți un câine, iar gulerul de coajă de pulverizare Petsafe este un instrument foarte consistent. De asemenea, după cum puteți vedea în videoclipul meu, câinele nostru nu are aversiune la guler. În timp ce o distrage de la lătrat, nu o dăunează în nici un fel. Ea nu are nici o teamă de guler deloc.

Puteți achiziționa gulerul de coajă Petsafe Spray pentru 79 USD.99 pe Amazon chiar acum. Puteți găsi alte produse similare pentru un preț mai ieftin, dar în experiența mea nu sunt la fel de consecvente. Cred că acest ajutor de formare este o mare valoare pentru bani.

Citiți următorul: 5 moduri de a rezolva problema de lătrat de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: petsafe spray bark guler pentru câini