Revizuire: petsafe stay & play wireless pet gard

Garduri de câine electronice pentru câini sunt un produs foarte dezbătut. Unii proprietari de câini jură de ei, în timp ce alții spun că sunt inumane și cruzi. M-am întors și înapoi pe această problemă, dar folosindu-l Petsafe Stay & Play Wireless Pet Gard ma ajutat să mă gândesc la acest ajutor controversat de formare a câinilor.

Am folosit altele Sisteme electronice de izolare pentru câini în trecut și am fost din păcate dezamăgit. Ei nu au fost consecvenți și ar trimite un semnal corectiv atunci când câinele meu nu era în apropierea liniei de frontieră. Uneori, câinele ar trece linia de graniță și nu va primi deloc corecție.

Când eram la capătul frânghiei mele cu aceste produse și intenționez să construim un gard mare, inestetic, vizibil, o familie a recomandat gardul de animale de companie wireless Petsafe & Play. Am fost la început sceptic, dar veți vedea în curând de ce acest produs mi-a schimbat complet opinia de garduri electronice pentru câini.

Mai multe videoclipuri: Cele mai bune recenzii pentru câini

Petsafe Stay & Play Wireless Pet Find Review

Petsafe Stay & Play Wireless Pet Gard

Trebuie să încep această recenzie, spunându-vă că acesta este gardul wireless pe care l-am folosit cu câinii mei de mulți ani. Am avut câini mari (ca și labradorul nostru) și rasele mai mici (cum ar fi amestecul nostru Beagle), iar acest gard a funcționat bine pentru toți.

De asemenea, trebuie să încep prin a vă spune că ori de câte ori folosesc un dispozitiv electronic cu câinii mei, am citit întotdeauna instrucțiunile înainte de utilizare. Aceasta este EXTREM important! Trebuie să aveți o înțelegere completă a modului în care funcționează dispozitivul, cum să vă antrenați corect câinele pentru ao folosi și ce să faceți în cazul în care ceva nu merge bine.

Am încercat multe produse diferite de gard wireless înainte de a ne stabili pe Petsafe Stay & Play Gard wireless. După cum am menționat, am avut totul, dar am renunțat când mi-a fost recomandat acest produs. La început, am crezut că putem scăpa cu o versiune mai ieftină, deoarece câinii noștri au înțeles foarte bine formarea limită.

Luați-o de la cineva care a încercat deja mai multe sisteme electronice ieftine de izolare, sunteți mai bine să cumpărați doar un produs mai scump de la început. 

Sisteme ieftine (și vorbesc despre gardurile wireless care costă mai puțin de $ 100) Utilizați tehnologia mai simplă și materiale de calitate inferioară. Din acest motiv, ele nu sunt la fel de consistente și pot șoca câinele dvs. atunci când nu este chiar lângă limită. De asemenea, ei nu pot lucra întotdeauna când ai nevoie de ei, ceea ce ar putea duce la un câine pierdut.

LEGATE DE: Petsafe Basic in-sol

De asemenea, aceste produse ieftine realizate pot să vă avertizeze câinele cu o alarmă sonoră la intervale variate din limită. Acest lucru va face imposibil ca Fido să învețe unde sunt limitele reale.

PetSafe Stay & Play Gardul Wireless Pet este, de departe, cel mai consistent și cel mai bun gard de câine wireless pe care l-am folosit vreodată.

Petsafe Stay & Play Wireless Pet Gard

Lucrul meu preferat despre acest gard este că nu există fire pentru a îngropa! Majoritatea sistemelor electronice de gard funcționează cu un fir în pământ pe care trebuie să-l îngropați în jurul perimetrului curții dvs. Dar, cu acest model, pur și simplu conectați receptorul la o priză electrică și limita wireless este instantaneu.

Intervalul reglabil poate acoperi până la 3/4 dintr-un acru de teren. Puteți seta intervalul pentru a acoperi până la 105 picioare într-o direcție circulară în jurul receptorului. Când câinele dvs. se apropie de limită, el va fi avertizat cu un ton audibil. Dacă continuă să treacă limita, va fi semnalat o corecție electronică.

Petsafe Stay & Play Wireless Pet GardO altă trăsătură excelentă a acestui sistem de gard este că nu vă va corecta câinele când se întoarce peste limită. Să spunem că Fido părăsește curtea, dar îl urmăriți și îl sunați repede. Unele sisteme vor trimite un șoc electronic oricând receptorul gulerului traversează linia de frontieră. Aceasta înseamnă că câinele dvs. va fi corectat pentru întoarcerea acasă.

Crezi că va vrea să se întoarcă acasă dacă va fi întărită negativ atunci când face acest lucru? Desigur că nu! Cu gardul de animale de companie wireless Petsafe & Play, câinele dvs. poate să se întoarcă în siguranță în curte fără a fi corectată, ceea ce mă face o mamă de câine foarte fericită!

RECOMANDAT: Coliere electronice de formare a câinilor - cum să le folosiți în siguranță

Acest sistem este, de asemenea, ușor de luat cu dvs. în timp ce călătoriți (oferindu-vă undeva undeva electricitate). Dacă achiziționați un sistem de gard in-sol, nu puteți să vă sapați sârmă și să o îngropați în jurul site-ului dvs. de tabără sau la hotel. Puteți lua cu ușurință gardul de animale de companie wireless Petsafe & Play wireless cu dvs. în timp ce călătoriți sau vizitați familia și prietenii.

Acesta oferă o alarmă care va fi oprită dacă puterea este pierdută în sistem. Dacă receptorul devine deconectat din greșeală, veți auzi instantaneu alarma, astfel încât să nu aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la câinele dvs. care părăsește curtea. Este de asemenea utilă dacă puterea iese și nu vă cunoașteți.

De asemenea, am fost impresionat că acest sistem de la Petsafe vă permite să adăugați un număr nelimitat de animale de companie, atâta timp cât le cumpărați pe toate gulerul de receptor propriu. Multe dintre cele mai bune garduri de câine fără fir vă permit să adăugați 2-3 animale de companie pe același sistem. Personal, nu am nevoie să adaug o mulțime de câini, dar acesta ar fi sistemul ideal pentru proprietari cu un pachet mare.

Petsafe Stay & Play Wireless Pet GardColierele receptorului impermeabil sunt reîncărcabile și oferă 5 nivele de corecție. Primul este doar un ton sonor pentru instruire, iar apoi există 4 nivele de corectare statică.

Îmi place că există o opțiune de a emite doar un ton audibil! Câinii noștri sunt pregătiți acum 100% și am pus gulerul la primul nivel, astfel încât ei sunt amintiți când se apropie de limită.

Odată ce câinii noștri au fost instruiți în acest sistem, au respectat limitele și s-au întors înapoi în casă când au auzit tonul audibil. Acum, gulerele lor sunt setate doar pentru a face tonul fără șoc static. Nu trebuie să-mi fac griji pentru că le-au șocat accidental și asta îmi dă o mare pace a minții.

Doar pentru a clarifica, atunci când gulerul este setat pe corecția statică, aceasta face de asemenea un ton audibil înainte ca câinele să ajungă la linia de frontieră. Dacă se întoarce înainte de a ajunge la linie, nu va fi șocat. Dacă el continuă și traversează linia, șocul static se va activa pe scurt.

Am folosit acest sistem de ani de zile și a fost consistent pentru tot timpul. Sunt încrezător în a spune că cred că vom avea acest sistem wireless de gard de mai mulți ani.

Petsafe Stay & Play Sistem wireless PET Gard

Cu toate acestea, există un dezavantaj acestui sistem și vine sub forma prețului etichetei. Puteți cumpăra sistemul de ședere și redare care vine cu un guler de recepție pentru aproximativ 350 USD. Fiecare guler suplimentar va costa încă 140 $.

Familia noastră este pe un buget, așa că înțeleg total ceea ce gândești chiar acum. Asta este o mulțime de bani, mai ales dacă aveți mai mulți câini. Am primit-o, dar amintiți-vă ce am spus despre sistemele mai ieftine la începutul acestei revizuiri - primesti ceea ce platesti.

Cheltuirea banilor pe un sistem de calitate, cum ar fi Petsafe Stay & Play Wireless Pet, va plăti pe termen lung. Vă va ajuta să vă pregătiți în mod eficient și în mod consecvent câinele, oferindu-vă, de asemenea, liniștea minții în știind că câinele dvs. nu va fi corectat fără niciun motiv.

Citiți următorul: Programe de sisteme de izolare a câinilor fără fir


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: petsafe stay & play wireless pet gard