Revizuire: petsafe cordless yardmax în gardul câinilor de la sol

Gardurile de câine electronice oferă părinților de companie O modalitate ușoară de a-și păstra poochesul în siguranță în curte. Aceste tipuri de sisteme de reținere sunt foarte dezbătute în industria animalelor de companie, deci trebuie să faceți cu adevărat cercetările înainte de a decide dacă un sistem electronic este o opțiune bună pentru câinele dvs. Când este utilizat în mod corespunzător, fără fir Petsafe Yardmax în gardul câinilor de la sol este complet sigur și nu-i va face nicio rănire.

Ca și în cazul oricărui instrument de instruire a câinilor electronici, trebuie să fiți sigur că citiți cu atenție instrucțiunile înainte de a utiliza acest lucru în gardul de la sol cu ​​câinele dvs. Trebuie să înțelegeți cum funcționează, cum să vă antrenați animalul de companie pentru ao folosi corect și cum să testați sistemul pentru a vă asigura că funcționează corect înainte de ao folosi cu câinele dvs.

Am fost fericit folosind a Gardul de izolare a animalelor de companie wireless de la Petsafe de mai mulți ani, dar sistemele wireless sunt mult mai scumpe decât omologii lor la sol. Mi sa spus că Petsafe Yardmax în gardul de câine la sol este o opțiune excelentă prietenoasă pentru proprietarii de câini care caută un sistem electronic de reținere, dar am vrut să-l testez pentru mine înainte de a recomanda acest lucru.

A trăit până la standardele mele? Aș folosi cu câinii mei în mod regulat? Îl corectează în siguranță și în mod constant câinele? Voi răspunde la toate aceste întrebări și vă dau detaliile privind avantajele și dezavantajele acestui sistem de gard din această revizuire a produsului.

Cordless Petsafe Yardmax în revizuirea gardului câinelui

Petsafe Yardmax în gardul câinilor de la solTrebuie să încep prin a spune că acest model electronic de gard este la fel de fiabil ca cel wireless pe care l-am folosit în ultimii ani. Din păcate, are un fir fizic care trebuie să fie îngropat subteran. Prefer mult simplitatea versiunii wireless, dar aceasta are cu siguranță câteva avantaje față de această opțiune.

Cu versiunea wireless, puteți acoperi doar 3/4 dintr-un acru de teren. Pentru a acoperi mai mult, ar trebui să cumpărați mai multe Sisteme wireless și să le suprapune. Cel mai mare beneficiu al unui gard in-sol este că puteți cumpăra sârmă suplimentară pentru a acoperi un spațiu mult mai mare! În cazul lui Petsafe Cordless Yardmax în gardul de câine la sol, vine cu suficient cablu pentru a acoperi 1/3 dintr-un acru și puteți cumpăra un fir suplimentar pentru ao extinde până la 1.4 hectare!

Acum, vă puteți întreba de ce este menționat ca A & # 8220; Cordless & # 8221; in pamant. Nu este a fără fir gard. Încă mai trebuie să îngropați firul subteran, dar transmițătorul rulează pe baterii în loc să fie conectat la o priză electrică.

Petsafe Yardmax în gardul de la solCel mai mare dezavantaj la acest gard de câine electric este că transmițătorul necesită 10 baterii D-celule (nu sunt incluse).

Transmițătorul este 100% impermeabil, astfel încât să puteți plasa oriunde în curte. Am demonstrat cât de ușor este să configurați transmițătorul în revizuirea video de mai sus. Există lumini pe partea emițătorului care vă avertizează când există o problemă și butoanele ușor de utilizat o fac un cinch pentru a se configura.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale gardurilor de la sol este că puteți personaliza zona pe care doriți să o închideți. De exemplu, dacă aveți o grădină, iaz sau alt spațiu în curtea dvs., pe care nu doriți ca câinele dvs. să aibă acces, puteți configura un perimetru în jurul acestuia garduri subterane. Nu aveți această opțiune cu un sistem de gard wireless.

Acest sistem vă permite să nu vă conectați numai câinele în curtea dvs., ci și să îl țineți din zone nedorite. Este ideal pentru proprietarii de case cu pericole canine în curtea sau proprietarii de câini care doresc doar animalele de companie să aibă acces la o parte a curții.

Petsafe Yardmax în gardul câinilor de la solReceptorul gulerului reîncărcabil este impermeabil, ceea ce este minunat pentru zilele ploioase sau câinii care doresc să înoate. Bateria ar trebui să dureze aproximativ 2-3 luni, în funcție de utilizare și încărcare complet în mai puțin de 3 ore. Gulerul este, de asemenea, echipat cu un indicator de baterie scăzut.

Puteți achiziționa și sincroniza un număr nelimitat de gulere la Petsafe Yardmax în gardul câinilor de la sol. Colierele se potrivesc câinilor care cântăresc mai mult de 5 kilograme. Gulerul are, de asemenea, caracteristici 5 nivele de corecție statică și un mod de ton numai pentru instruire.

Cel mai mare dezavantaj la acest gard electronic de la Petsafe este că va trebui să îngropați firul care marchează limita. Este o sarcină plictisitoare, consumatoare de timp, mai ales dacă intenționați să acoperiți peste un acru de pământ. Și, odată ce obțineți gardul îngropat, există întotdeauna șansa de rupere a firului, ceea ce înseamnă că trebuie să o săpați din nou pentru a găsi pauza.

Cu toate acestea, dacă sunteți într-un buget, această opțiune este mult mai accesibilă decât sistemele wireless care pot costa oriunde de la 300 la 1.000 $ + în funcție de dimensiunea zonei pe care trebuie să o acoperiți. Puteți achiziționa Cordless Petsafe Yardmax în gard de câine la sol pe Amazon pentru $ 349.95 de coliere suplimentare pot fi achiziționate pentru aproximativ 75 USD.

Citiți următorul: Coliere electronice de formare a câinilor - cum să le folosiți în siguranță

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: petsafe cordless yardmax în gardul câinilor de la sol