Revizuire: petsafe solvit pupstep plus pet scări

Există o serie de motive pentru tine poate găsi un set de scări de companie pentru a fi utile pentru pooch-ul tău. Dacă câinele dvs. are nevoie de un impuls, Petsafe Solvit Pupstep Plus scările de animale pot fi o opțiune bună. Aceste scări sunt ușor portabile și se îndoaie pentru depozitare atunci când nu sunt utilizate.

În afară de a fi ușor de transportat și de a stoca, există o serie de alte caracteristici pe care ar trebui să le căutați atunci când cumpărăm pentru scările de companie. Trebuie să vă asigurați că câinele dvs. îndeplinește restricțiile de greutate pentru scările pe care le considerați și că dimensiunea pasului este potrivită pentru câinele dvs.

Petsafe Solvit Pupstep PlusAu găsit studii că în cele din urmă sarind și alpinism pot duce la Probleme comune de sănătate și artrita la câini. În timp ce sărituri și alpinism pot fi greu pe oasele și articulațiile unui câine, setul greșit de scări de animale de companie vă poate răni, de asemenea, companionul canin.

Dacă scările sunt prea abrupte sau adâncimea scărilor nu este dimensiunea potrivită, câinele dvs. ar putea călători, aluneca sau cădea pe podea. Acest lucru poate duce la vătămări grave pentru animalul dvs. de companie, inclusiv oasele sparte sau rănile interne.

Petsafe Solvit Pupstep Plus scările sunt o opțiune bună pentru rasele medii și mari, dar dacă aveți un câine foarte mic, este posibil să aveți nevoie să găsiți o opțiune mai potrivită. Acestea sunt echipate cu câteva caracteristici de siguranță trebuie să aibă și sunt o opțiune excelentă dacă va trebui să mutați frecvent scările.

Clasat: Top 15 cele mai bune scări de câine pentru pat sau mașină

Petsafe Solvit Plestep Plus Revista scărilor pentru animale de companie

Petsafe Solvit Plestep Plus Revista scărilor pentru animale de companieCând sunt înființate în momentul în care sunt înființate; w x 18 & # 8243; h când sunt configurate. Dimensiunile pasului sunt de 15 ° C x 7 și x 6 6243; D x 6.25 de ore # 8243; h. Din acest motiv, dacă aveți a Repere foarte mici (ca un Chihuahua) care nu-și pot ridica piciorul 6.25 & # 8243; Înalt, acești pași nu vor fi o potrivire bună pentru câinele tău.

Aceste scări sunt făcute dintr-un material plastic ușor cu fâșii de covoare pe fiecare pas. M-am îndoit cât de durabil ar fi, dar am fost plăcut surprins să aflu asta ei pot deține câini care cântăresc până la 200 de lire sterline! Există, de asemenea, o dimensiune mai mică care poate deține animale de companie cântărind până la 120 de lire sterline.

Cântărind doar 9 kilograme, acestea sunt unele dintre cele mai bune scări pentru proprietarii care vor trebui să le mute frecvent. Ei se îndoaie pentru o depozitare ușoară și se măsoară doar 36.5 & ​​# 8243; X 17.75 & # 8243; X 6.25 & # 8243; când sunt pliate. Ele sunt perfecte pentru călătoriile sau depozitarea sub un pat atunci când nu sunt utilizate

Petsafe Solvit Plestep Plus Revista scărilor pentru animale de companieDacă intenționați să utilizați acești pași în mai multe camere ale casei dvs. sau doriți să aduceți aceste scări de companie împreună cu dvs. În timp ce călătoriți, Petsafe Solvit Plestep Plus Plus va fi una dintre cele mai bune opțiuni ale tale.

Așa cum am demonstrat în revizuirea mea video de mai sus, șinele laterale încorporate păstrează animalul dvs. de pasare accidentală pe marginea scărilor. Covoarele de pe fiecare pas oferă, de asemenea, tracțiune pentru a preveni alunecarea.

Poate dura ceva timp Antrenează-ți câinele pentru a urca un set de scări de animale de companie confortabil. Am fost bucuros să văd că Petsafe Solvit Pupstep Plus Scări sunt echipate cu picioare neaplicate. Dacă scările pe care le achiziționați de-a lungul podelei când câinele dvs. urcă pe ele, el va fi și mai înspăimântat și veți avea un timp foarte dificil să îl pregătiți să folosească pașii.

La momentul acestei revizuiri, puteți achiziționa Petsafe Solvit Pupstep Plus Scări pe Amazon pentru $ 57.95. Acesta este un preț foarte rezonabil pentru calitatea produsului, în special având în vedere că pot sprijini câinii care cântăresc până la 200 de lire sterline.

Citiți următorul: Cum să antrenezi câinii să folosească scări și rampe [infografice]

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: petsafe solvit pupstep plus pet scări