Revizuire: petsafe bekwell fountain de animale de companie

Păstrarea cainei hidratate este esențială pentru sănătatea și bunăstarea sa generală. Nu vă simțiți prost dacă ați uitat să vă umpleți castronul animalului o dată sau de două ori - am făcut-o cu toții. În schimb, încercați să faceți ceva pentru a împiedica să se întâmple din nou. Fântâni automate de apă de câine, cum ar fi această opțiune de la Petsafe, oferă un flux constant de apă proaspătă și curată.

Petsafe Bekwell flutureCele mai multe fântâni de apă de câine de înaltă calitate, inclusiv Petsafe Bekwell fluture, au filtre înlocuibile care elimină impuritățile din apa potabilă. Ei, de asemenea, aerate apa pentru a menține proaspăt în orice moment. Apa stagnantă este un teren de reproducere pentru bacterii, care vă expune animalul de companie la anumite riscuri pentru sănătate.

La fel ca noi, majoritatea corpului unui câine este făcută din apă. Din păcate, unii câini nu beau suficientă apă pe tot parcursul zilei. Acest lucru poate duce rapid la deshidratare. Unul dintre beneficiile unei fântâni este că îi atrage ca câinele să bea mai multă apă decât ar fi de la un castron standard. Regula generală a degetului mare este că fiecare câine ar trebui să bea aproximativ 1 uncie de apă pentru fiecare jumătate de kilogram de greutate corporală în fiecare zi.

Rețineți că există multe variabile care afectează acest lucru. Dacă câinele dvs. este extrem de activ, va trebui să bea mai multă apă. De asemenea, dacă vremea este fierbinte, companionul dvs. canine va avea nevoie de acces la mai multă apă. Asigurați-vă că ați verificat cu veterinarul dacă sunteți preocupat de aportul de apă al câinelui dvs. din orice motiv.

Petsafe Bekwell Butterfly Pet Fountain Review

Petsafe Bekwell Butterfly Pet Fountain ReviewCâinii noștri iubesc băutul dintr-o fântână. Când călătorim și sunt forțați să folosească un castron de câine tradițional, toți beau mult mai puțină apă.

PetSafe Bekwell Fountain Butterfly are un filtru de carbon care elimină impuritățile și gusturile proaste din apă. Este, de asemenea, echipat cu un filtru de spumă care captează părul, resturile și murdăria pentru a menține apa cât mai curată posibil.

Este fabricat din plastic fără BPA, care este o caracteristică importantă pentru a căuta. Potrivit Clinicii Mayo, "BPA reprezintă Bisfenol A. BPA este o chimică industrială care a fost utilizată pentru a face anumite materiale plastice și rășini din anii 1960. Unele cercetări au arătat acest lucru BPA poate intra în alimente sau băuturi din recipientele care sunt făcute cu BPA. Expunere la BPA este o preocupare din cauza posibilelor efecte asupra sănătății BPA pe creierul și glanda prostată de fetuși, sugari și copii. De asemenea, poate afecta comportamentul copiilor. Cercetarea suplimentară sugerează o posibilă legătură între BPA și creșterea tensiunii arteriale."

Circulația constantă a fântânii ajută la prevenirea creșterii bacteriilor. Mai întâi trebuie să curățați fântâna Drinkwell cel puțin o dată pe săptămână, dar compania a făcut cât mai ușor posibil.

DE ASEMENEA: Top 10 cele mai bune fântâni de apă pentru câini pentru interior și în aer liber

În interiorul Fântâni Petsafe

Fântâna se destramă pentru a face ușor curățarea. Această fântână de apă de câine este, de asemenea, proiectată fără a curăța nooks și crannies. De asemenea, puteți cumpăra filtre de înlocuire pentru a vă asigura că câinele dvs. are întotdeauna apă curată.

Dezavantajul acestei fântâni este dimensiunea. Ea deține doar 50 de uncii de apă. Este proiectat cu siguranță pentru rasele mici / medii, după cum puteți vedea în revizuirea mea de mai sus. Dacă sunteți în căutarea unei fântâni de apă pentru un câine mai mare sau o gospodărie multi-companie, verificați revizuirea mea Petsafe Drinkwell Fântâna de câini cu 2 galoane.

Acest fântână de pettesafe vinde pentru 29 de dolari.99 pe Amazon. Acesta este un preț foarte rezonabil pentru mărimea fântânii. Dacă aveți o rasă mică sau medie, această fântână ar fi o valoare bună pentru costuri.

Citiți următorul: Cum să faci un câine să bea apă când nu vrea să

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: petsafe bekwell fountain de animale de companie