Revizuire: solvit car cuddler pentru câini

Când călătoriți într-o mașină cu câinele dvs Trebuie să fii sigur că este în siguranță și confortabilă. Unii proprietari aduc paturi de câine de călătorie, în timp ce alții au scaune de pluș, căptușite pentru puii lor. Acum puteți combina ambele opțiuni cu SOLVIT Masina Cuddler pentru câini.

Oferindu-i câinelui propriul spațiu în mașină este o necesitate. Dacă puiul tău urcă de pe scaunul din față pe scaunul din spate sau de a privi în jurul vehiculului, ea va distrage atenția și ar putea provoca un accident. Să nu mai vorbim, în caz de accident, Fifi se transformă într-un proiectil periculos.

Solvit Car Cuddler ReviewEste, de asemenea, frumos să ai ceva Acoperirea scaunelor mașinii Pentru a păstra părul câinelui, murdăria și resturile de pe tapițerie. Capacele de scaune sunt o opțiune excelentă, dar paturile de călătorie și scaunele auto pot da aceleași rezultate.

Am vrut să testez mașina Solvit Cuddler deoarece abordează toate aceste probleme. Permite animalului dvs. de companie să aibă propriul spațiu în spate, vă protejează tapițeria și oferă pooch un loc moale și confortabil pentru a dormi când o plimbare lungă.

După cum știți, am trei câini, așa că am nevoie de mașina cuddler să fie durabilă. Beagle-ul nostru și boxerul nostru sunt neceptori, așa că fac o mulțime de zgârieturi înainte de a se culca. Am fost îngrijorat că țesătura mașinii Cuddler nu ar fi de suspendat bine la zgârieturi și spălări frecvente.

Mai multe recenzii video: Cele mai bune recenzii pentru câini

SOLVIT CAR CUDDLER pentru revizuirea câinilor

Solvit Car Cuddler Review

Am început recenzia mea video arătând cum să puneți împreună mașina cuddler. Este simplu și durează doar câteva minute. Odată ce ați pus produsul împreună, este, de asemenea, la fel de ușor de instalat în mașina dvs.

Există două curele care alunecă peste tetierele din spate ale mașinii. Puteți să le ajustați cu ușurință cu catarama glisantă. Un lucru de observat este că curelele nu sunt detașabile. Aceasta nu este o problemă majoră, dar produse similare au adesea catarame detașabile, astfel încât să nu trebuie să reluați curelele de fiecare dată pentru a pune capacul scaunului sau pentru a scoate.

CUDDLERUL SOLVIT CUDDLER este, de asemenea, echipat cu două ancore de scaun din plastic pe care le folosiți în fisură între partea superioară și inferioară a scaunului. Acestea sunt standard pe majoritatea scaunului auto acoperă și împiedică produsul să alunece pe scaun în timp ce conduceți sau câinele dvs. se mișcă în jur.

Am luat excursii lungi (până la cinci ore) cu câinii noștri în vehicul, iar mașina Cuddler a rămas în locul întregii timp.

Dimensiunile întregii mașini se îngroapă de 40 de centimetri lungime, 55 de centimetri lățime și 5 inci înălțime. Există o dimensiune mai mică disponibilă pentru scaunele cu găleată, dar aceasta este singura opțiune pentru scaunele de bancă. Se va potrivi cu o majoritate a scaunelor de bancă, dar asigurați-vă că măsurați backsaiatul înainte de a comanda, deoarece este posibil să nu acopere întregul scaun al unui pickup sau un SUV mai mare.

Bolsterul de 5 inci în jurul marginii mașinii SOLVIT CUDDLER este ceea ce îl face mai mult decât un capac de scaun auto sau un pat de câine de călătorie. Oferă animalului dvs. o margine strânsă pentru a vă îndoi sau a vă înghiți. Câinii noștri iubesc, după cum puteți vedea în recenzia mea video.

LEGATE DE: 15 sfaturi inteligente pentru a călători cu câini în mașini

Solvit Car Cuddler Review

După cum puteți vedea în revizuirea video de mai sus, capacul este realizat cu o fibră de micro-suede foarte durabilă. Puteți vedea de fapt micul nostru amestec Beagle, Molly, zgâriați capacul și cuib în el în videoclip. Câinii noștri zgâriați și cuiburi în Solvit Mașina cuddler de fiecare dată când se îndreaptă în mașină, iar materialul continuă să dețină puternic.

Partea de jos a patului este o țesătură de oaie Faux. Este moale la atingere și câinii noștri par să se bucure de ea. Umplerea este un material de poliester, iar întreaga mașină cuddler este lavabilă cu mașina. Acesta este un avantaj imens, deoarece face ca autovehiculul dvs. să fie curat atât de rapid și ușor.

Dacă aveți doar un câine mic / mediu, este posibil să preferați versiunea mai mică a mașinii SOLVIT CUDDLER. Se potrivește în scaunul din față al oricărui vehicul sau poate fi utilizat pe o parte a unui scaun de bancă. Dacă aveți o gospodărie multi-câine, ca a mea, atunci dimensiunea mai mare este ideală.

După cum explic în ghidul meu video, cei 3 câini se potrivesc în mașină cuddler cu cameră de rezervă. Toți se pot culca confortabil și se pot mișca fără să se îndrepte unul pe celălalt.

Există fante în partea inferioară a capacului pentru centurile de siguranță. Aceste fante nu pot fi închise cu Velcro sau cu fermoar, deci dacă aveți un câine care îi place să mestece cataramele centurii de siguranță, poate doriți să căutați o altă copertă care îi va împiedica ascunși.

Solvit Car Cuddler ReviewAceastă caracteristică este excelentă dacă utilizați un ham sau Siguranța auto În timp ce câinele dvs. este de echitatie. Aveți acces direct și ușor la cataramele, astfel încât să vă puteți asigura cu ușurință companionul canin.

Puteți cumpăra mașina Solvit Cuddler pe Amazon pentru $ 80.99. De asemenea, puteți achiziționa versiunea mai mică pentru 53 USD.99. Ele sunt mai scumpe decât o acoperire tradițională a scaunului auto pentru câini, dar obțineți un produs mult mai versatil. De asemenea, puteți achiziționa paturi de câine de călătorie pentru un preț mai ieftin, dar ele nu se asigură scaunului ca mașina Cuddler.

Este într-adevăr un produs unic, așa că știu că plătiți pentru asta, dar cred că este cu siguranță merită dacă călătoriți cu animalul de companie de multe ori. Luăm câinii noștri cu noi practic peste tot mergem, deci vom obține cu siguranță 81 de dolari. Cu toate acestea, dacă nu luați animalul dvs. cu dvs. frecvent, un capac de scaun de mașină mai ieftin sau un pat de călătorie poate fi o opțiune mai accesibilă.

Rezumatul lui SOLVIT CAR CUDDLER pentru revizuirea câinilor

Pro:

  • Solvit Car Cuddler ReviewDublează ca un pat de câine de călătorie și un capac de scaun auto
  • Bolsterul de 5 inci este ideal pentru câinii care doresc să cuibăresc sau să se strecoare
  • Fabricat din țesături micro-suede care este extrem de durabil
  • Partea de sus a lenjeriei este Faux Sheepskin - Soft la atingere și câinii mei găsesc confortabil
  • Stați în loc de 2 ancore de scaune și curele reglabile care merg în jurul tetierelor scaunului
  • Se potrivește majorității scaunelor de bancă și sunt disponibile într-o dimensiune mai mică pentru scaunele cu găleată sau rasele mici / medii
  • Echipat cu sloturi pentru cataramele centurii de siguranță, astfel încât să puteți utiliza în continuare centura de siguranță pentru a vă restrânge animalul în timpul conducerii
  • Mașină de spălat

Contra:

  • Disponibil numai într-o singură dimensiune pentru scaunele de bancă (lungime de 55 de centimetri), astfel încât să nu se potrivească scaunul unui pickup sau SUV mare
  • Curelele reglabile care fixează mașina cuddler la tetierele nu pot fi detașabile, ceea ce înseamnă că trebuie să le ajustați de fiecare dată când luați capacul sau puneți-l pe
  • Mai scumpe decât seturile tradiționale de scaune sau paturi de călătorie, dar obțineți un produs de două-in-one - nu este cea mai accesibilă opțiune dacă nu călătoriți frecvent cu animalul dvs. de companie

Acum este rândul tău să revizuiască mașina SOLVIT CUDDLER pentru câini

Aveți o mașină cuddler pentru animalul dvs. de companie? Ați folosit unul în trecut? Spuneți-ne la care este opinia dvs! Ar putea ajuta proprietarii să cumpere un capac de scaun auto sau un pat de călătorie pentru animalele de companie pentru animalele lor de companie. Câinele dvs. a găsit mașina Cuddler confortabilă? Este durabil? Spuneți-ne opinia dvs. în comentariile de mai jos sau împărtășiți propriile comentarii pe pagina noastră Facebook.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: solvit car cuddler pentru câini