Revizuire: lesso lessa dog

Pentru cei care nu sunt conștienți, LASOU este o companie condusă de un frate și o echipă sora care creează gulere de frânghii realizate manual, hamuri și leagă pentru câini. Ei folosesc mai multe tipuri diferite de frânghii moi și fitinguri de alamă în fabricarea produselor lor. Pentru a afla mai multe despre companie, Citiți interviul Am făcut cu ei acum câteva săptămâni.

Oamenii de la Lasso mi-au trimis generos un guler de câine personalizat și un combo de câine de leash pentru boxerul meu Chloe. După cum puteți vedea în videoclipul de mai sus, se pare remarcabil pe ea!

Lasso Dog Leash Review

Lasso Leash

Colierele Lasso sunt personalizate făcute pentru dimensiunea specifică a gâtului câinelui. Ele nu sunt reglabile, deci va trebui să măsurați gâtul câinelui cu o bandă de țesături înainte de a comanda unul. Din moment ce frânghia este foarte moale și flexibilă, gulerul va aluneca cu ușurință capul animalului dvs. fără să-l zgârie. Ei oferă un stil, Stella, care se aprinde și dezactivează dacă preferați.

Fitingurile din alamă sunt rezistente corozive și ultra puternice. Puteți alege între .Frânghie de 25 inch, .Coardă de 5 inci și .75 inch. De asemenea, veți putea alege dintr-o serie de culori și stiluri diferite.

Lasso Leash

Puteți personaliza lesa, gulerul sau hamul pentru a vă exprima personalitatea unică a câinelui. Veți putea chiar să alegeți culoarea nodurilor de biciuire utilizate pentru a lega capetele coardei și păstrați-o de la frânare.

Deși aceste produse sunt mai scumpe decât gulerele tradiționale, leashes și harness veți găsi în magazinele de animale de companie, obțineți ceea ce plătiți pentru.

Lesa și gulerul pe care l-am primit cu amănuntul pentru 58 de dolari, dar știu că nu va trebui să cumpăr altul pentru o perioadă foarte lungă de timp. Să nu mai vorbim, este un produs unic pe care nimeni altcineva nu îl are. Lasso oferă transport gratuit la nivel mondial și o garanție de 1 an.

Aceasta este cea mai durabilă lesa pe care am folosit-o vreodată. Nu sacrifică nici confortul pentru putere. Coarda moale este foarte confortabilă în mâinile tale, iar lesa este ușoară, astfel încât mâna ta nu este obosită cu ușurință. Aș recomanda cu siguranță aceste leasfuri, gulere și hamuri pentru orice câine, indiferent de mărimea sau rasa lor.


Este rândul tău să revizuiți Lasso Dog Leash

Aveți vreo experiență Lessa de câine LassoCare sunt gândurile dvs. pe acest produs de câine? Simțiți-vă liber să vă lăsați propria recenzie și evaluarea pentru lesa de câine Lasso de mai jos și să ne anunțați ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: lesso lessa dog