Revizuire: doog câine de mers pe jos

Toți câinii trebuie să fie umbrite la un moment dat sau altul. Indiferent dacă trebuie să vă plimbați FIDO de mai multe ori pe zi sau chiar o dată într-un timp pentru a ajunge într-un exercițiu suplimentar suplimentar, având uneltele potrivite este o necesitate. Proprietarii câinilor Outdoor Gear (Doog) produce produse care se potrivesc cu numele lor. Aceste Doog câine de mers pe jos sunt făcute pentru proprietarii activi de animale de companie și pentru tovarășii lor canini.

Suntem cu toții pe un buget, iar crearea câinilor la un buget poate fi provocator uneori. Există atât de multe produse de companie pe piață și se pare că trebuie să le aveți pe toți ca fiind un proprietar bun.

Doog câine de mers pe josAdevărul este că nu.

Nu există într-adevăr că mulți trebuie să aibă bucăți de consumabile de câini care sunt necesare pentru ca toți proprietarii să cumpere. Desigur, veți avea nevoie de mâncăruri de câine, o leșie și un ham și jucării pentru câini.

Dar, cum rămâne cu toate celelalte gadget-uri tehnologice și produse convenabile pentru părinții de companie care lovesc piața? Multe dintre acestea nu sunt necesare decât dacă aveți un anumit tip de câine. De exemplu, nu aveți nevoie să pierdeți bani pe un cărucior câine dacă nu vă plimbați foarte des cu rasa ta mică.

M-am interesat Doog câine de mers pe jos când i-am văzut, dar eram curios că au meritat sau nu cheltuiala. Ca majoritatea proprietarilor de animale de companie, sunt întotdeauna îngrijorată că îmi voi cheltui banii câștigați greu pe un produs pe care nu îl voi termina sau nu voi mai plăcea.

Deci, aici m-am gândit la Doog câine de mers pe jos. Vă informez toate detaliile, discutați despre prețurile acestor produse și vă spun dacă le-aș recomanda prietenilor și familiei mele.

Similar: MIU PET HANDS System gratuit de mers pe jos și guler reglabil

Doog câine de mers pe jos

Doog câine de mers pe josDoog oferă lor Walkie Belt și Mini curea Pentru proprietarii de câini care doresc să aducă consumabile în timp ce mersul pe jos sau aventura cu animalul lor de companie. Pe măsură ce s-ar sugera numele, centura mini este un concept similar, dar mult mai mic decât centura de walkie.

Cureaua Doog Walkie este o centură de tip Finny cu o singură dimensiune pentru mersul pe jos. Se asigură cu o cataramă din plastic, iar cureaua de talie din Nylon poate fi ajustată pentru a se potrivi până la A 55 și # 8243; talie. Această bucată de bunuri de mers pe jos de câine este fabricată din materialul meteorologic, deci nu vă îngrijorează dacă se udă.

Doog Walkie CureaEste confortabil de purtat, iar centura de walkie este destul de convenabilă. Există buzunare pentru a ține tratamentele de câine și orice obiecte mici (cum ar fi telefonul, cartea dvs. de credit sau tastele mașinii). După cum puteți vedea în recenzia mea video, există și un buzunar mic pe o parte care poate ține Câine de pungi de câine. În plus, obțineți o rolă gratuită de pungi cu achiziție.

Caracteristica mea preferată a acestei centuri este banda mică de velcro de o parte care deține o minge de tenis. Am fost sceptic că ar fi suficient de puternic să dețină o minge, dar de fapt funcționează foarte bine. Nu este nimic mai gros decât trebuie să transportați o minge de tenis de slobat după ce câinele dvs. se face jucând. Dar, nu mai trebuie să fac asta, datorită centurii Walkie.

Acest produs este anunțat ca A & # 8220; Hands-free & # 8221; centura. Cred că este puțin înșelător. Alte centuri de mers pe jos de câine fără mâini vin cu o leșie care clips în lateral, astfel încât să puteți merge pe câinele dvs. complet mâini libere. Curea lui Doog Walkie nu vine cu o lesa!

Puteți achiziționa această bucată de doging câine de mers pe jos pentru 29 de dolari.99- $ 32.99 pe Amazon, în funcție de culoarea pe care o alegeți. Acest punct de preț este similar cu alte sisteme de mers pe jos pentru câini, dar nu primești o lesa cu acest produs. Din acest motiv, cred că este puțin supraevaluat.

RECOMANDAT: Cum de a alege lesa de câine dreapta

Doog câine de mers pe jos Doog Mini Curea este o mică centură de tip Fanny Pack care are doar două buzunare. Există una pentru lucrurile mici și cealaltă are pungi de poop. Această bucată de consumabile de mers pe jos de câini vine, de asemenea, cu pungi de poop dacă o achiziționați.

Cureaua de mini este mai confortabilă decât centura de walkie. Are o centură de talie elastică, iar punga este realizată dintr-un material de nailon moale. În timp ce este mai confortabil, aș alege centura de walkie peste asta dacă ar fi trebuit să fac o alegere.

Cureaua de mini poate fi achiziționată Site-ul companiei pentru 19 dolari.99. Numai 10 dolari mai puțin decât centura Walkie, dar centura de mers pe jos este o calitate mai bună și are mai multe caracteristici.

Dacă sunteți interesat de unul dintre acești consumabile de mers pe jos de câine, aș recomanda centura Walkie ca cea mai bună valoare pentru banii tăi.

Doog câine de mers pe jos Sticlă de apă Doog 3-în-1 este una dintre cele mai bune sticle de apă pentru câinii pe care i-am folosit vreodată. Sticla în sine nu este ceva special, dar mâneca neopren este ceea ce face acest produs într-adevăr uimitor.

Manșonul se înfășoară în jurul sticlei pentru ao izola și a menține apa rece. Dar, atunci când puiul tău este pregătit pentru o băutură, poți transforma cu ușurință maneca într-un castron de doggy convenabil.

După cum puteți vedea în recenzia mea video în partea de sus a acestui articol, este nevoie doar de câteva secunde pentru a transforma acest manșon de sticlă neopren într-un castron portabil de câine. Este foarte convenabil, în timp ce nu luați mult spațiu. Este, de asemenea, extrem de ușoară. Din acest motiv, sticla de apă Doog 3-In-1 este noua mea sticlă de apă Go-Dog pentru a aduce drumeții cu noi.

Acesta vine chiar cu un clip de caribiner care este ușor de clipit în pachetul dvs. de drumeții sau unul dintre cele mai deasupra câinelui Doog Walking Belts de mai sus. Puteți achiziționa această sticlă de apă pe Amazon pentru 14 USD.99. Acesta este un preț comparativ pentru alte sticle de apă de câine, iar acesta este un produs 3-în-1.

Doog câine de mers pe josPiesa mea preferată de Doog Dog Walking Supplies este Doog Walkie Bag. După cum menționez în revizuirea mea video, această pungă nu arată ca un produs pentru câinii de mers pe jos. Ai putea purta-o oriunde și mă îndoiesc că cineva ar observa că a fost o pungă concepută pentru proprietarii care merg pe câine.

Singura caracteristică care cu adevărat strigă & # 8220; acest produs este pentru câini, & # 8221; este buzunarul pungii pe față. Există o mică fantă pe care o puteți trage de la saci, iar sacul Doog Walkie vine cu 20 de pungi parfumate de câine cu cumpărare.

Doog Walkie BagExistă o pungă de plasă pe partea care poate conține o sticlă de apă sau o minge de tenis. Există, de asemenea, un buzunar interior mare care ar putea deține o lesa, jucării pentru câini, tratamente sau alte consumabile pe care doriți să le aduceți cu dvs. Această pungă are, de asemenea, un manșon impermeabil în interiorul care vă va proteja electronica de ploaie sau o sticlă de apă transpirat.

Îmi place reglabilul ar trebui să aibă curea. Vă permite să utilizați sacul peste un umăr sau ca o pungă încrucișată. Punga de walkie este de asemenea disponibilă în negru, albastru, verde, gri și marină cu puncte alb Polka. Dacă doriți să o utilizați ca pe un câine de mers pe jos / sac de zi ca mine, puteți găsi cu siguranță o culoare care se va potrivi cu stilul dvs.

Bagul Walke Bag este de 40 de dolari.63 pe Amazon. Este un pic mai scump pentru o pungă care ar trebui să fie folosită numai când mergeți câinele. Cu toate acestea, dacă ați fi folosit pentru ea ca o pungă de zi, cred că sacul Walkie este o valoare bună pentru bani. Este bine realizat cu materiale durabile, așa că eu îi frănesc de câțiva ani dacă ai grijă de asta.

Citiți următorul: Cum să antrenezi un câine să meargă pe o lesa - un ghid video

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: doog câine de mers pe jos