Cum să păstrați câinele în curte fără un gard

Menținerea câinelui fără gard

Pentru proprietarii de câini fără un gard, menținând câinele de familie în siguranță în curtea lor este un vis. Nu ar însemna că nu mai devreme plimbări de dimineață sau nu ar fi în afara de fiecare dată când câinele tău are nevoie să tolleze sau să urmărească veverițele.

În plus, dacă vă puteți păstra câinele în siguranță în curte, îi dă mai multă libertate. Ea poate ieși ori de câte ori vrea și nu trebuie să-și facă griji că se bazează atât de mult pe tine.

Dacă doriți să vă păstrați câinele în curte, un gard este cel mai simplu și mai sigur mod de a face acest lucru. Cu toate acestea, există câteva alte alternative pentru cei care nu sunt capabili să instaleze un gard, indiferent de motiv.

Vom acoperi câteva dintre cele mai bune opțiuni de izolare a câinelui fără gard, și vom explica unele dintre motivele evidente și nu atât de evidente, este important să vă păstrați câinele în mod sigur limitat.

Păstrați câinele în curtea dvs. fără un gard: tay-uri cheie

  • Există o serie de alternative la garduri, inclusiv: & # 8220; INVISIBLE & # 8221; Garduri, cravată, stilouri de exerciții, muncitori lungi și formare de frontieră.
  • Cred că nu vă puteți permite un gard? Un gard DIY poate fi o opțiune mai prietenoasă cu bugetul. Sigur, s-ar putea să nu dureze mai mult de câteva sezoane, dar de obicei puteți construi unul pentru sub 300 de dolari.

6 moduri de a vă păstra câinele într-o curte fără un gard

După cum puteți vedea, pur și simplu trebuie să vă păstrați câinele în siguranță în limitele curții dvs. Este singura modalitate de a reduce pericolele prezentate de tratamentele discutate mai sus.

Din fericire, Există câteva modalități pe care le puteți face fără a instala un gard permanent:

1. Gard invizibil

Un gard invizibil este un dispozitiv electric care oferă un șoc static ușor câinelui dvs. ori de câte ori trece limita.

gard inviisbil

Aceasta este probabil prima soluție oameni care gândesc când vor să-și păstreze câinele în curtea lor fără un gard tradițional.

Aceste sisteme sunt mai ușor de întreținut decât gardurile fizice, câinele dvs. probabil nu se va sapă sub ele și sunt adesea mai puțin costisitoare decât gardurile fizice, de asemenea.

niste Garduri de câine invizibile cereți să îngropați un cablu în jurul perimetrului curții dvs., dar alții lucrează fără firuri. În schimb, se bazează pe un semnal GPS pentru a spune unde este câinele tău.

Nu lăsați noțiunea de șocuri electrice să vă descurajeze să folosiți aceste garduri; Șocul static pe care îl livrează este foarte minim. Este menită să-ți surprindă câinele și să o informeze că se apropie de o limită, mai degrabă decât să o rănească.

in orice caz, va trebui să vă antrenați câinele cu gardul. Cele mai proaste experiențe ale câinilor au cu garduri apar atunci când câinele nu este instruit în mod adecvat.

Trebuie remarcat faptul că unii formatori simt garduri invizibile ca acestea sunt inumane, ca orice instrument care folosește pedeapsa și teama de a-ți instrui câinele pune niște riscuri. Cu toate acestea, dacă este între un gard invizibil și bunăstarea câinelui, un gard electric poate fi singura opțiune.

2. Legați-vă, vături sau trollies

Sistemele de legătură implică un fel de frânghie sau lanț care ține câinele în cazul în care doriți să rămână.

Unii trebuie să fie așezați în pământ, în timp ce alții sunt mai temporari și proiectați să fie atașați la copaci și alte structuri stabile.

Unele ancora la un punct fix și oferă doar o cantitate modestă de cameră de alergare, în timp ce altele au alunecare, ancore mobile care dau în mod esențial accesul câinelui dvs. la întreaga curte.

câine cravată sau cărucior

Multe dintre acestea sunt destul de ușor de instalat și se pot potrivi perfect nevoilor dvs.

Discutăm câteva dintre argumentele pro și contra ale diferitelor sisteme "# 8212; și vă ajută să alegeți cea potrivită pentru situația dvs. "# 8212; în a noastră câine cravată și cărucior articol.

Este important să rețineți că Testele și cărucioarele sunt inadecvate pentru timpul de curte nesupravegheat & # 8212; Câinii se pot încurca în frânghii sau lanțuri. Deci, vrei doar să le folosești atunci când poți ține ochii pe animalele de companie.

3. Formarea limită

Formarea limită este una dintre cele mai consumatoare de timp, dar este, de asemenea, una dintre cele mai ieftine alternative de gard. Pur și simplu instruiți câinele dvs. să nu ieșiți din curte.

Sună un pic nebun dacă nu ați mai văzut-o niciodată înainte, dar asta este posibil.

Există multe modalități diferite de a lucra la formarea limită.

Unii proprietari au limite naturale existente în jurul curții lor, oricum (cum ar fi fâșiile lungi de pietriș sau mulci de-a lungul granițelor), ceea ce face ca și câinele dvs., limitele lui Yard este mai ușor.

Alții proprietari ar putea avea nevoie să adauge un fel de limită vizibilă, ca o frânghie sau steaguri, în timpul antrenamentului inițial.

Vei începe cu câinele tău pe o plumb și mergi în jurul curții. Recompensați câinele dvs. pentru a merge în jurul zonei de frontieră a câinelui. Când câinele dvs. merge peste limită, îi duce repede înapoi în zona corespunzătoare și îi recompensează.

Încet, vei începe să mergi în jurul marginilor limitei cu ei, recompensează-i că stau în interiorul perimetrului. În cele din urmă, veți merge pe partea exterioară a limitei, încurajați-vă câinele să rămână în interiorul limitei pe măsură ce aruncați tratați spre secțiunea interioară a curții dvs.

Este cu siguranță un proces lung, dar este ideal pentru cei care doresc o modalitate fără forță de a-și păstra câinii în curte.

În ciuda acestui, Nu vă recomandăm să se bazeze exclusiv pe această metodă. Câinii pot fi încă urmăriți de alți câini, distrați-vă de un animal sălbatic sau furat.

Este minunat pentru că ești afară cu canina ta, dar nu ar trebui să te bazezi pentru a părăsi câinele afară de ea însăși.

4. Linie lunga

O linie lungă este pur și simplu o leșie lungă, o frânghie sau o legare care permite câinelui dvs. mai multă libertate în curte, în timp ce sunteți acolo.

Este ca tehnicele sau legăturile discutate mai sus, cu excepția faptului că este de obicei atașat tu, mai degrabă decât o ancoră permanentă.

Folosind unul, puii dvs. are șansa de a explora o mulțime de terenuri, în timp ce rămâne în siguranță în interiorul limitelor proprietății dvs.

Aceasta nu este neapărat o soluție pe termen lung și, evident, trebuie să fiți în aer liber cu animalul dvs. de companie în timp ce îl utilizați. Dar o linie lungă poate fi utilă pe termen scurt sau ori de câte ori vă petreceți în curte cu animalul dvs. de companie.

5. Construiți-vă gardul propriu

Dacă doriți un gard, dar nu doriți să cheltuiți o tona de bani pe o versiune tradițională, A DIY gard poate fi o idee bună. Nu numai că un gard DIY va fi mai blând pe soldul bancar, dar îl puteți personaliza, de asemenea, pentru a vă satisface nevoile specifice.

Există o varietate de opțiuni de gard DIY de luat în considerare, dar asigurați-vă că sunteți realist cu privire la bugetul dvs., capacitatea câinelui dvs. de a scăpa și de propriile dvs. abilități de construcție.

Diy gard de câine

6. Exercițiu pen

Un exercițiu pen este o opțiune rapidă care nu necesită instruire pentru Doggo.

In esenta, Un stilou de exerciții este o incintă mică împrejmuită, pe care o puteți pune în curtea din spate. Nu va da accesul câinului dvs. la întreaga dvs. curte, dar nu va necesita nici un angajament mult timp din partea dvs.

câine-xpen

Aceste stilouri de exerciții sunt deosebit de bune pentru puii, care nu au nevoie de mult cameră pentru a juca, dar au nevoie de o mulțime de timp pentru a juca. Multe stilouri de exerciții pot fi aduse, de asemenea, în interior pentru a limita un catelus neinstruit într-o anumită cameră sau zonă.

Aceste stilouri ar putea fi mai puțin utile pentru câinii mai mari, totuși.

Cu cât câinele este mai mare, cu atât este mai mare stiloul va trebui să fie. Cu cât stilul este mai mare, cu atât mai dificil va fi să-l muți în jur.

În astfel de cazuri, Poate doriți să optați pentru un canisa de câine în aer liber sau a câine alerga in schimb.

Motivele pentru care trebuie să vă păstrați câinele în curtea dvs

Din păcate, indiferent cât de prietenoasă sau bine comportă este ea, Lăsați câinele dvs. Free Free este o idee rea.

Există o serie de pericole potențiale pe care le-ar putea întâlni, inclusiv câțiva că proprietarii nu reușesc să ia în considerare.

Unele dintre motivele cele mai demn de remarcabile pentru a vă menține canina conținute includ:

Mașini

Mașinile sunt unul dintre motivele principale pe care câinele dvs. trebuie să rămână în curtea dvs.

Mașinile ucid nenumărate canini în fiecare an, și chiar și cei care supraviețuiesc vor fi adesea lăsați cu leziuni semnificative, potențial permanente.

mașinile sunt periculoase pentru câini

Fără un fel de reținere pentru a vă menține câinele în curte, există o probabilitate semnificativă ca ea să fie lovită de o mașină. Chiar dacă câinele dvs. a călătorit gratuit de ani de zile fără emisiune, este nevoie doar de o greșeală pentru a deveni grav rănită (sau mai rău).

Fugi departe

Șansele câinelui vostru fugind în mod intenționat sunt scăzute. Nici un câine nu înseamnă să se piardă, mai ales când casa ta este un loc de iubire (și mâncare).

in orice caz, Câinii se rătăcesc și se pierd tot timpul. Câinele tău ar putea observa ceva în depărtare care îi prinde atenția, iar până când ea se oprește să o urmărească, putea să uite drumul înapoi acasă. 

Acest lucru este valabil mai ales pentru rasele care iubesc să ruleze sau să exploreze. Câteva dintre rasele cel mai probabil să se rătăcească includ:

  • Basset Hounds
  • Beagles
  • Bloodhounds
  • Dalmații
  • Dachshunds
  • Mari Pyrenees
  • Greyhounds
  • Huskies
  • Malamutes
  • Indicatoare
  • Samoyeds
  • Vizslas
  • Weimaraners
Câinii care se rătăcesc

Chiar dacă câinele dvs. nu se stinge niciodată, alți factori pot contribui la pierderea ei. Un sunet surprinzător ar putea face ca ea să ia o întoarcere greșită, sau un alt câine ar putea să o alunge într-o zonă în care nu este familiarizat.

Punctul este: Chiar și câinii care nu tind să se rătăcească pot deveni dezorientați sau pierduți. Singura modalitate de a vă asigura că caninul rămâne acasă este să vă asigurați că rămâne în curtea dvs.

Mușcând copii și alte persoane

Majoritatea proprietarilor de câini nu cred că câinele lor va mușca pe altcineva. in orice caz, mușcăturile de câine se întâmplă - Și câinele care a aparținut, evident, cuiva.

În plus, chiar dacă puteți avea încredere în câinele dvs. pentru a juca frumos cu oamenii pe care îi întâlnește, nu puteți avea întotdeauna încredere în oamenii pe care câinele dvs. va interacționa cu când roaming. Cineva ar putea încerca să vă rănească caninul, ceea ce poate provoca un răspuns muscular de la câinele dvs.

Jucătorii de câine sunt o afacere serioasă. În multe zone, cei care sunt mușcați de câini pot da în judecată proprietarilor câinelui. În plus, controlul animalelor ar putea pretinde câinele dvs. este un "animal periculos", care poate duce la tot felul de probleme, inclusiv câinele dvs. de eutanasiat.

Este întotdeauna mai bine să Evitați șansa câinelui dvs. care mușcă pe cineva cu totul, păstrându-l în curtea ta restrânsă în curte.

Alți câini

Nu toți câinii se înțeleg.

Dacă pooch-ul tău se rătăcește, ea poate (și probabil va) să intre într-un alt câine la un moment dat. Uneori, câinele tău se poate înțelege cu celălalt patru subsol, dar acest lucru nu va fi întotdeauna cazul.

Gardurile protejează câinii de la alți câini

Luptele de câine poate fi severă și duce la vătămări grave. Celălalt câine ar putea, de asemenea, să-ți urmărească câinele, ceea ce poate face dificil ca câinele tău să-și găsească drumul spre casă.

Câinele dvs. ar putea, de asemenea, să rănească celălalt câine, ceea ce poate solicita un proces de către proprietarul celuilalt.

O altă problemă de câine de câine

Pe un subiect separat, dar conex, dacă câinele dvs. nu este spayed, ea poate rămâne gravidă, în timp ce explorarea (sau câinele de sex masculin poate impregna acel drăguț Chihuahua pe stradă).

Având în vedere că există mii de animale care așteaptă în adăposturi din întreaga țară, este adesea cel mai bine să evitați puiul accidental. Și acest lucru înseamnă păstrarea câinii dvs. în siguranță în curtea dvs.

"Gustări de stradă"

Nu aveți controlul asupra a ceea ce interacționează câinele dvs. când se roagă.

Ea se poate întâlni "gustoase" pe stradă care poate fi periculoasă. Hrană jumătate mâncată, Piese de plastic, și chiar medicamentele se pot găsi cu toții în stomacul câinelui vostru.

După cum vă puteți imagina, acest lucru poate provoca probleme grave. În plus, nu veți fi în jur când câinele tău mănâncă, așa că nu poate nici măcar să o facă înapoi în casa ta înainte de a se îmbolnăvi.

Chiar dacă o face acasă, Nu veți avea idee de ce acționează bolnav. Acest lucru nu numai că îl tratează mai dificil pentru medicul veterinar, dar va face și tratamentul mai scump pentru dvs.

Animale sălbatice

Când câinele dvs. se rostește, ea va interacționa cu viața sălbatică și asta poate scrie probleme.

Unii câini pot intra lupte cu coioții locali sau chiar lupi (În funcție de zona dvs). Chiar și animalele relativ mici, cum ar fi ratonii, pot fi periculoși și purtați rabie, in timp ce păsări răpitoare poate reprezenta chiar un pericol pentru mici pooches.

Coioții sunt periculoși pentru câini

Alternativ, câinele tău poate ucide deja sălbatic amenințat, cum ar fi păsările de cântări. De fapt, Pisicile în aer liber s-au dovedit a avea un efect dăunător asupra păsărilor sălbatice Populații.

Este legea

În multe locații, este ilegal să lăsați câinele dvs. să fie liber. S-ar putea să fiți amendat sau chiar să vă confiscați câinele pentru încălcarea acestei legi.

În plus, este posibil să trebuiască să treci printr-o încercare pentru a-i întoarce, dacă controlul animalelor o îmbrățișează în timp ce se rătăcește. Dacă câinele dvs. este prins, făcând altceva ilegal (cum ar fi oamenii de mușcătură), amenda poate fi și mai substanțială.

Câine-napping

În timp ce răpirea câinilor nu sunt teribil de comune, unii oameni do fura patru subsoluri.

Unii câini pot fi luați și vânduți, în special cei mai frecvenți și cei care sunt deosebit de "drăguți" sau valoros.

Acest lucru este suficient de rău, dar există o parte mai sinistră și mai sinistră la câine-napping: Unii oameni pot să-ți răpească câinele să o folosească ca "momeală" pentru luptele de câine.

Această situație teribilă poate fi prevenită prin păstrarea pur și simplu a câinelui în curtea ta.

Alternative la gardul de câine

***

Nu toată lumea are mijloacele de a instala un gard fizic în curtea lor.

Cu toate acestea, există încă o serie de modalități de a vă menține câinele. Gardurile invizibile, conductele și alte strategii pot fi foarte eficiente atunci când sunt utilizate în mod corespunzător.

Utilizați o soluție creativă pentru a vă menține canina în curtea dvs? Spuneți-ne totul în comentariile!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să păstrați câinele în curte fără un gard