Revizuire: produse majestic pet scări pet

Dacă câinele dvs. are picioare scurte, vă puteți gândi despre achiziționarea unui set de scări pentru al ajuta să acceseze locuri mai mari. Scările de animale pot veni, de asemenea, la îndemână dacă câinele dvs. se recuperează de la un prejudiciu sau se întâmplă de ani de zile. Cele mai multe produse, cum ar fi Majestic Pet Produse Pet Scari, sunt proiectate cu mici rase în minte.

Mulți proprietari de animale de companie nu se gândesc să achiziționeze un set de scări de animale de companie până la câinele lor într-adevăr are nevoie lor. Indiferent dacă este datorată vârstei înaintate, artritei sau unei vătămări, este probabil ca majoritatea câinilor să aibă nevoie de asistența scărilor PET la un moment dat în viața lor.

Majestic Pet Produse Pet ScariDar, știi că un set de scări de câini poate fi benefic pentru toți canini? Jumping în sus și în jos de la așternut, mobilier și vehicule vor face o mulțime de deteriorări ale oaselor și articulațiilor câinelui dvs. în timp. Din păcate, studii au descoperit că vor duce la sărituri și să alungi Sănătate comună probleme și artrită la câini în timp.

Din acest motiv, este foarte important să cumpărați un set de scări pentru câinele dvs. atunci când îl adoptați mai întâi. Dacă aveți o rasă mică, aceasta va fi o sarcină destul de simplă. Există multe produse, cum ar fi acestea Majestic Pet Produse Pet Scari care sunt concepute special pentru câinii mici.

Când faceți cumpărături pentru scări pentru animalul dvs. de companie, există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare. Va trebui să selectați scările care sunt o dimensiune adecvată pentru câinele dvs. și suficient de puternică pentru a-și susține greutatea. De asemenea, va trebui să luați în considerare adâncimea scărilor și caracteristicile de siguranță ale produsului pe care îl gândiți.

Majestic Pet Produse Pet Scari Revizuire

Majestic Pet Produse Pet Scari RevizuireProdusele pentru animalele de companie maiestuoase sunt disponibile în modele 3 și 4-etape. După cum puteți vedea, am testat opțiunea 3-pas. Ei măsoară 18 și # 8243; H x 16 & #. Modelul cu 4 etape are dimensiuni de 24 ° C x 20 & # 8243; w. Dimensiunile pasului pentru ambele dimensiuni sunt 16 și # 8243; W x 6.5 "D.

După cum puteți vedea, aceste scări sunt făcute pentru câini foarte mici. În fotografia de mai sus puteți vedea că beagle-ul nostru de 28 de lire, Molly, este aproape prea mare pentru acești pași.

Aceste scări cântăresc doar 7.4 kilograme, ceea ce înseamnă că sunt ușor să se deplaseze de la cameră la cameră sau să se ia de-a lungul în timpul călătoriei. Interiorul este făcut din spumă robustă. Compania nu oferă o limită de greutate sau o recomandare pentru aceste scări de câine, dar aș spune că un câine mai mare de 45-50 de kilograme ar fi prea mare pentru a le urca.

Majestic Pet Produse Pet Scari RevizuireÎn fotografia din stânga puteți vedea că atunci când labele din față ale lui Molly sunt pe scări, ei împing puțin puțin. Când toată greutatea ei se află pe scări, se îndoaie destul de puțin sub greutatea ei.

Atâta timp cât puii dvs. nu cântărește mai mult de 30-40 de lire sterline, aceste scări ar funcționa bine. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. cântărește mai mult de 40 de kilograme, aș recomanda găsirea unui set de scări de animale de companie care sunt realizate dintr-un material mai robust, cum ar fi plastic sau lemn.

Capacul detașabil al produselor de companie maiestuoase PET Scări este mașina lavabilă pentru curățarea ușoară. Aceste scări sunt proiectate și asamblate în Statele Unite, dar folosesc materiale importate.

Produsele pentru animale de companie maiestuoase sunt disponibile în catifea neagră, ciocolată maro, catifea gri, marină albastră, rugină, stela verde și piatră. Puteți achiziționa modelul 3-scări pe Amazon pentru $ 46.99- $ 73.71 sau modelul 4-scări pentru $ 57.46- $ 91.84.

Pentru calitatea produsului, cred că aceste scări sunt puțin peste prețuri. Ele sunt moi și bine căptușite, ceea ce ar fi bine pentru câinii cu artrită sau animale de companie care se recuperează de la un prejudiciu. All-In-All, există multe scări pentru animale de companie fabricate din materiale de calitate superioară pe care le puteți găsi pentru un preț similar.

Citiți următorul: Cum să antrenezi un câine să folosească scări

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: produse majestic pet scări pet