Giveaway: 8 kilograme de hrană de câine uscat weruva (valoare de 50 $ +)

Găsirea alimentelor drepte pentru câini Pentru companionul dvs. canin poate fi o provocare. Trebuie să găsiți o mâncare care să-și îndeplinească nevoile nutriționale, în timp ce se potrivește și cu bugetul. Nimic nu este mai rău decât cheltuielile de bani pe o nouă marcă de mâncare câine doar pentru a afla că fido dvs. nu o va mânca. Iată șansa dvs. de a câștiga 8 kilograme de Mâncare de câine sigură și sănătoasă pentru animalul dvs. de companie gratuit!

Când vine vorba de mâncare de câine, obținerea unui aviz expert este cel mai bun lucru pe care îl puteți face. Consultați medicul veterinar sau un nutriționist canin pentru a obține ajutor cu selectarea unei diete pentru animalul dvs. de companie. După examinarea multor variabile - inclusiv vârsta câinelui dvs., greutatea, rasa și sănătatea generală și bunăstarea dvs. - veterinarul dvs. vă poate spune ce dietă ar satisface cel mai bine cerințele nutriționale ale animalului dvs. de companie.

Uscat kibble este cu siguranță cea mai comună dietă hrănită la câini, dar nu este mai bună pentru fiecare câine. Dacă medicul veterinar oferă bine să hrănească o dietă uscată, veți fi în multe lucruri de lucru. Trebuie să cercetați cele mai bune mărci pentru a găsi una care oferă o opțiune sigură, sănătoasă și accesibilă.

Weruva dog dog heatwayDupă toate acestea, câinele dvs. nu poate chiar să-i placă mâncarea pe care o alegeți. Puteți face ore de cercetare pentru a găsi cele mai bune alimente pentru câinele dvs. și ar putea să-și întoarcă nasul când îl hrănești. Norocos pentru tine, vă oferim o șansă de a câștiga 8 kilograme de mâncare de câini uscați de la Weruva gratuit! O persoană norocoasă va câștiga (2) saci de 4 kilograme de mâncare de câini de la companie Armonie calorică linia.

Pentru a intra în Givedaway gratuit tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Acest lucru vă va introduce automat pentru a câștiga acest pachet de premii pentru câini și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 13 ianuarie!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Fără griji dacă nu câștigi de data asta; Vom anunța mai multe daways în curând! Puteți verifica anteriorul nostru Givediaways pentru proprietarii de câini Pentru a vedea ce alte produse pentru animale de companie au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Weruva dog dog heatway

Dispozitivele de câine gratuite pe care le veți primi

Câștigătorul acestui Giveaway va primi (1) sac de 4 lire de Heruva caloric Harmony cina de pui cu dovleac și (1) sac de 4 lire de heruva caloric armonie de venion și cină de masă de somon cu dovleac.

Weruva dog dog heatwayDupă cum puteți vedea din nume, ambele formule sunt făcute cu dovleac pentru sănătatea digestivă. Varietatea de cină de pui este cartoful și granulele libere, în timp ce vânzarea și versiunea de somon sunt libere de cartofi și făcute cu fulgi de ovăz și orz.

Proteina oferă majoritatea caloriilor din alimentele de câine de la Weruva. Ele sunt compuse din o proteină de 80% din surse de animale și sunt ridicate în aminoacizi pentru a ajuta la construirea și susținerea mușchiului slab. Ingredientele includ, de asemenea, alge marine super-prebiotice care au fost certificate organice.

Weruva dog dog heatwayWeruva nu folosește ingrediente provenite din China. Puiul vine din Statele Unite și din Canada, vânat de la U.S., Canada și Norvegia, și vânzarea din Australia și Noua Zeelandă. De asemenea, efectuează testarea peroxidului și toxinei pe toate ingredientele lor primite.

Nu există arome artificiale sau conservanți în acest hrană pentru câini și este fără GMO. Ambele formule de alimente Weruva pe care le oferim sunt potrivite pentru orice rasă și toate etapele de viață. Amândoi vin în saci reziduali pentru depozitare rapidă și ușoară, de asemenea.

Fiecare sac de alimente Weruva inclus în acest Giveaway Retails pentru aproximativ 25 de dolari, iar aceasta este șansa ta de a le câștiga gratuit!

Weruva dog dog heatway

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru, veți fi înscrieți automat în Giveaway. Vom contacta câștigătorul prin Facebook. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu uitați să ne urmați Stare de nervozitate și Google+ Pentru actualizări despre toate comentariile noastre video, modul de videoclipuri, viitoarele dayways și multe informații mai mari pentru proprietarii de animale de companie. Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 13 ianuarie 2016. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: 8 kilograme de hrană de câine uscat weruva (valoare de 50 $ +)