Rețetă: alimente de casă pentru câini diabetici

Va trebui să verificați mai întâi cu medicul veterinar, dar acest hrană pentru câinii diabetici poate fi o dietă potrivită pentru animalul dvs. de companie. De asemenea, puteți face înlocuiri la această rețetă alimentară pentru câini, după cum este necesar pentru animalul dvs. sau recomandat de VET dvs.

Cea mai bună modalitate de a vă educa este că aveți o conversație cu medicul veterinar. Ei vă pot începe să începeți pe noua călătorie pe care o veți îmbina. Tratarea diabetului nu este doar despre schimbarea dietei - este o schimbare a stilului de viață pentru dvs. și câinele dvs.

Nutriția corectă joacă a imens parte în tratament și control din această boală. Lucrul cu un nutriționist canin este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru câinele dvs. după diagnosticarea sa. Un expert instruit în nutriția caninei va evalua sănătatea și starea corpului câinelui. Acestea vă vor ajuta să creați un plan de dietă care să-și îndeplinească nevoile și să ofere o nutriție echilibrată.

Alimente de casă pentru rețetă de câini diabetic

Alimente de casă pentru rețetă de câini diabetic

Dacă câinele dvs. a fost diagnosticat cu diabet, probabil că vă simțiți copleșiți. Poate fi extrem de descurajator să se întâlnească cu această boală, dar trebuie să vă educați rapid despre tratamentele disponibile și cele mai bune diete pentru puii dvs.

Alimente de casă pentru câini diabetici

Acest aliment de casă pentru câinii diabetici vă poate ajuta pe pooch-ul dvs., dar este cel mai bine să vă consultați medicul veterinar cu privire la dimensiunea de servire corespunzătoare pentru câinele dvs. Ele vă vor ajuta, de asemenea, să evaluați această rețetă de alimente diabetice pentru a vă asigura că vă va satisface nevoile nutriționale unice pentru animalele de companie. Dacă este necesar, vă vor ajuta să alegeți cele mai bune suplimente și / sau multivitamine pentru a adăuga.

  • Autor: Samantha Randall
  • Timp de pregatire: 10 minute
  • Timp de gătit: 25 de minute
  • Timpul total: 35 de minute
  • Categorie: Pentru câinii diabetici
  • Metodă: Fierbere
  • Bucătăria: Mâncare pentru câini

Ingrediente

Scară
  • 1/2 cana de pui la sol
  • 1 cană de orez brun uscat
  • 1/2 ceasca morcate tocate
  • 1/2 ceașcă de fasole verde tocată
  • 1/2 lingurita. ulei de cocos
  • 1/4 lingurita. sare
  • 1 lingurita. masă de oase

Instrucțiuni

Fierbeți apă pentru orez conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Adăugați uleiul de nucă de cocos și sarea în apă. Adăugați orezul și gătiți timp de aproximativ 10 minute sau până când se face orezul.

Adăugați morcovi, fasole verde și făină osoasă la orez și amestecați. Acoperiți și permiteți alimentelor să se fierbe timp de încă 10 minute. Odată terminat gătitul, se amestecă până se amestecă bine și permiteți mâncarea să se răcească.

Vă recomandăm să hrăniți aproximativ 1/2 ceasca de alimente pentru fiecare 20-25 de kilograme de greutate corporală. Aceasta este doar o orientare. Unii câini, cum ar fi câinii de lucru și rasele foarte active, vor avea nevoie de mai multe calorii decât asta. Lazier animale de companie și Câini de rang înalt poate să nu aibă nevoie de cât mai multe.

Ați făcut această rețetă?

Distribuiți o fotografie și etichetați-ne - nu putem aștepta să vedem ce ați făcut!

Puteți stoca resturile într-un recipient etanș în frigider timp de până la 5 zile. De asemenea, puteți pregăti acest produs alimentar în vrac și depozitați resturile într-un recipient etanș în congelator timp de până la 3 luni.

Citiți următorul: 15 sfaturi despre alimentele cu dog diabetic și cum să hrănească câinii cu diabet zaharat

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: alimente de casă pentru câini diabetici