Rețetă: cele mai sănătoase alimente pentru câini de casă cu carne de vită la sol

Carnea de vită la sol este adesea folosită ca sursă de proteine În rețetele de hrană pentru câini de casă. Este accesibil și foarte ușor de găsit în orice magazin alimentar. Este, de asemenea, simplu de pregătit, iar majoritatea câinilor găsesc apetisant. Acest cele mai sănătoase alimente pentru câini de casă cu carne de vită la sol Rețeta este formulată pentru câinii adulți.

Rețineți că majoritatea dietelor de hrană pentru câini de casă nu vor fi echilibrate din punct de vedere nutrițional pentru câinele dvs. Nevoile nutriționale ale câinelui sunt unice pentru el și vor varia în întreaga viață pe baza vârstei, greutății, nivelului de activitate și a stării generale de sănătate.

Numai medicul veterinar sau un nutriționist canin instruit vă poate spune dacă această mâncare sănătoasă de casă de casă cu carne de vită la sol va face un Dieta corespunzătoare pentru câinele dvs. Acestea vor recomanda probabil adăugarea de suplimente suplimentare la rețetă pentru a se asigura că îndeplinește toate nevoile dvs. nutriționale ale puilor.

Nu este nevoie să utilizați această rețetă ca principala sursă principală de nutrienți. Ați putea să o utilizați ca un topper de mâncare pentru a atrage un eater preluat sau pentru a adăuga mai mulți nutrienți la Kibble comerciale pentru animalele de companie.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Cel mai sănătos hrană pentru câini de casă cu rețetă de carne de vită la sol

Cele mai sănătoase alimente pentru câini de casă cu carne de vită la sol

Ingrediente

  • 8-uncie carne de vită
  • 3-uncii ficat (tocat)
  • 4 cesti de orez brun (neputincios)
  • 2 ouă (bătut)
  • 1/2 canal de morcovi
  • 1/2 ceașcă de fasole verde
  • 1 cană de mazăre
  • 9 cani de apă
  • 1/2 ceasuri laminate
  • 2 linguri. patrunjel uscat
  • 1/2 cupă de lapte
  • 3 lingurite. ulei de masline

Directii

Cele mai sănătoase alimente pentru câini de casă cu carne de vită la solȘtiu că arată ca o mulțime de ingrediente, dar această rețetă este de fapt foarte ușor de pregătit. Primul pas este să puneți apa într-o oală mare și să o puneți pe sobă pe căldură medie. Adăugați orezul și ovăzul și aduceți la fierbere.

Amestecați în toate celelalte ingrediente și reduceți căldura la scăzut. Am folosit morcovi, fasole verde și mazăre în această rețetă, dar puteți înlocui orice altceva Dog-Friendly Legume din alegerea ta. De asemenea, puteți înlocui 2 linguri de patrunjel proaspăt dacă o aveți la îndemână.

Permiteți acestei alimente sănătoase de casă de casă cu carne de vită la sol pentru a fierbe timp de aproximativ 20 de minute. Va trebui să o amestecați ocazional. Veți ști când este terminat, deoarece toată apa va fi absorbită.

Cele mai sănătoase alimente pentru câini de casă cu carne de vită la solCând alimentele s-au răcit, îl puteți hrăni cu animalul dvs. de companie.  Dimensiunea recomandată de servire este 1/2 cană pentru fiecare 20-25 de kilograme de greutate corporală. Nu numai dacă verificați cu medicul veterinar sau un nutriționist canin cu privire la posibilele suplimente la AD la această mâncare, trebuie, de asemenea, să le întrebi despre dimensiunea de servire corespunzătoare pentru companionul dvs. canin.

Stocați resturile în frigider într-un recipient etanș pentru 5-7 zile. De asemenea, puteți face această rețetă în vrac și puteți stoca rămășițele într-un recipient etanș în congelator timp de până la 3 luni.

Citiți următorul: 5 Rețete alimentare hrăniți de casă

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cel mai sănătos hrană pentru câini de casă cu rețetă de carne de vită la sol

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: cele mai sănătoase alimente pentru câini de casă cu carne de vită la sol