Revizuire: petcurean go! Soluții hrană pentru câini umede

Mulți experți ar fi de acord că o dietă umedă este mai bine pentru câini decât kibble uscat. În timp ce ambii pot oferi o dietă echilibrată în mod nutrițional, alimentele umede are un conținut mai mare de apă. Este de obicei mai densă de nutrienți, de asemenea. Petcurean Go! Soluții Luați jocul alimentar umed până la un nivel complet nou oferind o varietate de rețete pentru câini care au nevoie de o dietă specifică.

Kibble uscate este cea mai frecventă dietă hrănită pentru câinii domesticiți, deoarece este convenabil și ieftin. Alimentele umede oferă aceeași confort, dar este aproape întotdeauna mai scump decât omologul uscat. Cu toate acestea, alimentele umede sunt, de asemenea, mai ușor pe tractul digestiv al câinelui.

Dacă aveți în vedere o dietă alimentară umedă pentru a atrage un consumator pretențios sau pentru a adăuga o umiditate la cina uscată a câinelui, puteți folosi alimente umede ca un topper în loc de o masă completă. Acest lucru va reduce costurile și va adăuga un mic varietate de alimente pentru animalele de companie.

Petcurean Go! Soluții este realizată de o companie care să se specializeze în ceea ce privește alimentele de animale premium care sunt formulate de echipa lor de încredere de oameni de știință nutriție. Nu este o opțiune ieftină, dar nutriția ofertei lor de alimente este de cea mai bună calitate. De aceea am vrut să verific pe Petcurean! Soluții hrană pentru câini umede - pentru a vedea dacă calitatea merită cheltuieli adăugate.

Similar: Petcurean Go! Malaxoare de masă

Petcurean Go! Soluții Wet Dog Food Review

Petcurean Du-te! Soluții Review

Această linie de hrană pentru câini de la Petcurean este disponibilă atât în ​​formulele umede, cât și în formulele uscate. Acesta este conceput pentru a satisface nivelurile nutriționale stabilite de Asociația Oficialilor de Control American Feds Profiluri de nutrienți pentru câini pentru toate etapele de viață - inclusiv rase mari și cățeluși.

Acest hrană pentru câini este făcută cu ingrediente non-GMO. Toate rețetele includ mese de 0% din produs, au adăugat hormoni de creștere, conservanți artificiali, grâu, porumb sau soia. Am testat doar mâncarea umedă și, după cum puteți vedea în revizuirea mea video, câinii noștri au iubit toate rețetele!

MERGE! Soluții Mâncare pentru câini umede este disponibilă în 3 soiuri diferite:

  • Carrivore - bogat în proteine ​​și fără cereale
  • Sensibilități - Ingredient limitat
  • Piele și haina - realizate cu uleiuri omega pentru sănătatea pielii și a hainei

Puteți vedea o listă completă a ingredientelor pentru fiecare rețetă pe Site-ul companiei.

Lista completă a ingredientelor pentru Carnivor: Pui fără pui, curcan și tocană de rață este: Dpui de pui, bulion de pui, bulion de curcan, ficat de pui, cartofi, cartofi dulci, tapioca, debitat curcan, rață, mere, ulei de somon, fosfat tricalcic, semințe de in, sare, clorură de potasiu, vitamine (vitamina un supliment, vitamina Supliment D3, Supliment de vitamina E, niacina, pantotenatul de calciu, mononitara de tiamină, clorhidrat de piridoxină, acid folic, supliment de biotină, vitamina B12), minerale (proteine ​​de zinc, proteine ​​de fier, proteine ​​de cupru, proteine ​​de mangan, iod de calciu, seleniu drojdie), taurină și clorură de colină.

Înainte de a face afaceri cu o companie, îmi fac mereu cercetarea pentru a vă asigura că sunt reputate. Acest lucru este deosebit de important pentru mine când vine vorba de mâncarea pe care o hrănesc familia mea (inclusiv membrii blană).

Nu numai că se mândrește pe Petcurean pe oferirea de alimente de calitate superioară a animalelor de companie, ele au, de asemenea, un angajament față de durabilitate.

Produsele lor alimentare umede vin în cutiile Tetra Pak care sunt durabile și 100% reciclabile. De asemenea, îmi place faptul că recipientul este reclicabil, care este convenabil dacă intenționați doar să îl utilizați ca o gustare sau un topper alimentar.

Ca și în cazul unor alimente de câine de înaltă calitate realizate cu ingrediente de cea mai bună calitate, prețul de plecare! Soluții Foods nu se vor încadra în bugetul tuturor. Puteți achiziționa un pachet de 12 pachete pe Amazon pentru $ 51.99 ($ ​​4.33 pe container). Dacă faceți cumpărături online și / sau verificați magazinul local de animale de companie, este posibil să găsiți o afacere mai bună decât asta.

Indiferent unde îl achiziționați, acest hrană pentru câini nu este o opțiune ieftină. Cu toate acestea, este comparabilă în prețul produselor de o calitate similară. Dacă nu vă puteți permite să treceți la o mâncare de câine de înaltă calitate, cum ar fi aceasta, ați putea să o utilizați ca un topper de mâncare pentru a vă oferi câinelui un impuls în nutriție fără a vă rupe bugetul.

Citiți următorul: 13 sfaturi de nutriție de câine care sunt de fapt bazate pe știință

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: petcurean go! Soluții hrană pentru câini umede