Revizuire: șampon de câine vetrimax și loțiune pentru condiții de piele

Găsirea produselor potrivite pentru câini cu pielea sensibilă poate fi o provocare. Este deosebit de dificil dacă câinele dvs. suferă de dermatită sau alte condiții comune ale pielii. Vetrimax Șampon de câine și loțiunea este formulată în mod specific pentru a lupta împotriva infecțiilor și a trata bacteriile, drojdie, piodermia, pruritul și mirosul cronic.

De multe ori, proprietarii de animale de companie nu sunt educați cu privire la importanța alegerii produselor de îngrijire corectă pentru câinele lor. Folosind șamponul uman pe haina câinelui dvs. poate lăsa pielea plictisitoare și Fido este extrem de uscată. Șampone umane nu sunt formulate pentru pH-ul pielii unui câine.

Cele mai multe șampoane de câine comerciale sunt făcute cu substanțe chimice toxice, coloranți artificiali și parfumuri false care fac de fapt mai mult rău decât bine. Aceste produse nu vor usca doar pielea și haina, dar pot, de asemenea, să lege în corpul câinelui prin piele. În timp, aceste substanțe chimice pot duce la dezvoltarea multor condiții grave de sănătate, cum ar fi cancerul.

Vetrimax Șampon de câineCâinii cu piele sensibilă sunt deosebit de greu de cumpărat. Este dificil să găsești un șampon suficient de puternic pentru a trata Probleme de piele dure, dar suficient de blând pentru a fi în siguranță pentru utilizarea zilnică.

Găsirea unui șampon pentru câini medicinați poate fi și mai mult o provocare. Multe șampoane medicinale sunt vândute numai cu o rețetă și sunt foarte scumpe. Șampoanele medicamentoase peste contra-tind să folosească substanțe chimice dure pentru a usca pielea și pentru a elimina infecția. Acest lucru duce numai la mai multe probleme pe termen lung.

Șampon vetrimax este diferită de orice alt șampon medicat pe care l-am văzut vreodată pe piață. Când am aflat mai multe despre produs și cum este formulat, am presupus că trebuie să fie disponibil numai cu o rețetă. De fapt, este disponibil prin Amazon și alți comercianți cu amănuntul online!

LEGATE DE: 5 moduri de a ajuta câinii cu pielea mâncărime

Vetrimax Șampon de câine și loțiune pentru revizuirea condițiilor pielii

Vetrimax Șampon de câine

Vetrimax Command Shampoo pentru câini

Vetrimax spune că acesta este primul șampon veterinar formulat cu hipoclorit de sodiu (o înălbitor diluat) și acid salicilic. Acidul saliciclic este un compus care funcționează prin creșterea cantității de umiditate a pielii și dizolvarea substanței care determină ca celulele pielii să se fixeze împreună, "# 8221; Potrivit WebMD.

Studii a aratat că băile de albire diluate au fost eficiente la reducerea simptomelor dermeititei atopice. Au fost efectuate multe teste de clinică pe acest șampon de câine Vetrimax și au demonstrat că acest șampon este suficient de puternic pentru a lupta împotriva infecțiilor și suficient de blânde pentru a fi folosite ca șampon de întreținere zilnic.

Puteți găsi mai multe informații despre studiile clinice și citiți o mulțime de mărturii clienților Site-ul companiei.

Șamponul de câine Vetrimax a fost dovedit a fi eficient în tratarea:

  • drojdie
  • Infecții bacteriene
  • prurits
  • Pyoderma
  • mirosul recurent

Așa cum veți vedea în recenzia mea video, am folosit acest șampon pe câinii de mai multe ori. În timp ce nu pot garanta capacitatea de a clarifica infecțiile, pot spune că întotdeauna își lasă stratul strălucitor și moale. Am fost surprins că un șampon medicat era atât de bun pentru haina lor!

În videoclipul meu veți observa, de asemenea, cât de bine acest șampon șinei. Se clătește curat și ușor. În general, am fost extrem de impresionat de rezultatele utilizării șamponului de câine Vetrimax pentru întreținerea regulată îngrijire.

Acesta este un șampon antimicrobian care nu conține parfumuri sau coloranți. Aceasta face o mare opțiune pentru câinii cu piele sensibilă, de asemenea. Urăsc șampoanele care lasă un miros puternic de parfum, așa că am fost mulțumit de mirosul ușor al acestui produs.

RECOMANDAT: Cum de a scălda un câine 101

Vetrimax Șampon de câine

Vetrimax ATOPICREAM Lotiuni de lotare

Aceste loțiuni sunt bogate în ceramide, o familie de molecule de lipide ceară. Lucrează ca o barieră esențială de acid gras pentru a repara și vindeca pielea. Această loțiune este disponibilă într-o formulă cortico-steroizi sau anti-histamină.

Ambele formule sunt realizate cu o bază care conține acizi grași esențiali, vitamina E, acidul linoleic conjugat de aloe vera și un complex de ceramide. Ceramides sunt o componentă cheie în această formulă, deoarece păstrează lucruri precum alergeni, bacterii și drojdie, păstrând în același timp în lucruri benefice cum ar fi apa.

Vetrimax Șampon și loțiuneAceste loțiuni pot fi eficiente în tratarea:

  • Reacții cutanate alergice
  • iritatie de piele
  • Simptomele pruritei
  • piele uscata
  • puncte fierbinți
  • Peeling de piele auto-indusă și iritație

ATOPICREAM HC conține 1% hidrocortizon. Funcționează ca o loțiune redirecționată cu proprietăți antiinflamatorii unice. De asemenea, conține un complex de ceramide care ajută la regenerarea pielii sănătoase.

În recenzia mea video în partea de sus a acestei pagini, veți vedea că am folosit această loțiune într-un punct fierbinte că labradorul meu a avut lângă ureche. După doar două zile de la utilizarea loțiunii conform recomandărilor, roșeața și iritarea au dispărut. Am continuat să folosesc loțiunea timp de încă zile, iar locul a fost complet plecat. Părul chiar a început să crească înapoi!

Similar: 6 condiții de piele de câine și ce să facă cu ei

Vetrimax Șampon de câineAceste produse sunt cu siguranță eficiente, dar sunt, de asemenea, mai scumpe decât produsele de îngrijire a câinelui de calitate inferioară pe care le puteți găsi în magazinele mari. La momentul acestei revizuiri, samponul de câine Vetrimax poate fi achiziționat într-o sticlă de 4 uncii sau 12 uncii pe Amazon. Ei vinde pentru 12 dolari.55 și 23 de dolari.96 respectiv.

Vetrimax ATOPICREAM Loțiune Lotion-on este disponibilă într-o sticlă de 8 uncii pentru $ 17.20. Lotiunea de lasare ATOPICREAM HC vine, de asemenea, într-o sticlă de 8 uncii și se relansează 29 de dolari.90 pe Amazon.

După cum am spus, știu că aceste prețuri par scumpe. Dar, atunci când le comparați cu prețurile tratamentelor de prescripție, cred că aceste prețuri sunt destul de rezonabile. Este dificil să le comparați cu produse similare, deoarece Șamponul de câine Vetrimax și loțiunile sunt realizate cu o formulă unică.

Citiți următorul: Etichete de piele pe câini - 8 moduri de a preveni și trata

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: șampon de câine vetrimax și loțiune pentru condiții de piele