Revizuire: insula de câini grooming produse pentru câini

Ca proprietari de câini, întotdeauna căutăm în siguranță și produse eficiente pentru animalele noastre de companie. De la jucării la tratate, poate fi dificil să găsești produse de cea mai bună calitate realizate cu ingrediente sigure. În această săptămână am revizuit câteva produse de îngrijire de la insula câinilor care se încadrează în categoria sigură și eficientă.

S-ar putea să vă gândiți că este ușor de găsit Produse de îngrijire a câinelui sigur Doar căutând partea din față a etichetei. Probabil căutăm produsele etichetate cu fraze precum & # 8220; toate-naturale, & # 8221; & # 8220; Organic & # 8221; Și poate chiar și # 8220; în condiții de siguranță pentru animale de companie.& # 8221; Din păcate, industria animalelor de companie este foarte nereglementată și fraze precum acestea pot fi folosite pe produse, chiar dacă nu sunt 100% adevărate.

În loc să privești partea din față a etichetei, flip la spate. Uită-te la lista ingredientelor, pentru că este singura modalitate de a spune sigur dacă produsul pe care îl selectați este sigur sau nu. Dacă ingredientele nu sunt enumerate, puneți-l înapoi pe raft.

Găsirea produselor care sunt libere de sulfați, parabeni și culori artificiale și conservanți sunt esențiale. Uită-te la șampon. Dacă este galben, verde, albastru, roz sau orice altă culoare nenaturală decât nu va fi sănătoasă pentru animalul dvs. de companie. De asemenea, ar trebui să-i dați un test de miros. Dacă miroși parfumuri florale sau mirosuri chimice, nu o cumpărați.

Vedeți mai multe videoclipuri: Cele mai bune consumabile de câine Recenzii și videoclipuri

Insula de câini Grooming Produse pentru câini Review

Insula de câini Grooming Produse pentru câini Review

Șampon de ovaz de ovaz și balsam

Ambele produse sunt sulfate și paraben liber. În mod obișnuit, aceste substanțe chimice sunt folosite pentru a crea o spumă bogată în produsele îngrijite, dar după cum puteți vedea în videoclipul meu, șamponul încă se întoarce foarte bine.

O spumă bogată face mai ușor să lucrați prin haina câinelui dvs. și nu trebuie să vă sacrificați că pentru a găsi produse de îngrijire sigură.

De îndată ce lucrați la acest șampon sau balsam în haina câinelui dvs., veți observa parfumul subtil. Aceste produse sunt făcute cu fulgi de ovăz, lavendar și iasomie. Când sunt combinate, aceste ingrediente dau un miros moale care va lăsa câinele dvs. mirositoare proaspătă fără toate substanțele chimice dure și parfumurile artificiale.

Șampon de ovaz de ovaz și balsamCompania spune, de asemenea, că aceste produse conțin neutralizatori de miros natural. Nu cred că l-au lăsat pe Saddie, laboratorul nostru de ciocolată, mirosind mai bine decât alte șampoane pe care le-am încercat, dar au lăsat-o definitiv mirositoare pentru câteva zile. Parfumul a murit după aceea, dar a mirosit încă curată.

Produsele de la câini sunt, de asemenea, făcute în u.S.A, care este întotdeauna ceva pe care îl caut în produsele pe care le cumpăr pentru câinii mei. Unul dintre cele mai bune lucruri despre aceste produse este că acestea sunt potrivite pentru a fi utilizate cu orice tip de rasă sau de strat. Acest lucru este minunat pentru gospodăriile multi-câine, cum ar fi ale noastre.

Am încercat atât șamponul, cât și balsamul de la Isle de câini pe toți cei trei câini (un boxer, un labrador și un amestec de beagle). Deși niciunul dintre câinii noștri nu are nevoie de balsamul pentru a detașa probleme, combinația celor doi le-a lăsat pe toți cu o strat strălucitoare și netedă.

Am fost, de asemenea, cu adevărat impresionat de modul în care a părăsit sentimentul de laborator cu dublă acoperire. Blana ei groasă mirosea grozavă și se simțea curată și moale până la subactul ei. Este dificil să obțineți niște produse îngrijite pentru a pătrunde în jos pe pielea ei, chiar și cu o mulțime de spălare.

Site-ul companiei a declarat că aceste condițione de ovăz matasoase ar ajuta la vărsarea părului liber. Nu am observat mai mult părul decât în ​​mod normal de la laboratorul nostru în timpul scăldei, și am fost încă capabil să perie o afacere bună din ea după baie. Acest lucru este tipic cu cele mai multe produse de îngrijire pe care le-am încercat, dar speram că acest balsam ar putea compara cu ceilalți care sunt special concepuți pentru a ajuta câinii.

Puteți achiziționa o sticlă de 16 uncii de șampon de ovaz de mătase pe Amazon pentru $ 9.99 și balsamul de 16 uncii pentru 7 dolari.99. Aceste produse sunt comparabile cu alte șampoane libere de sulfat și paraben, dar sunt mult mai ieftine. Cu toate acestea, în cazul în care câinele dvs. are nevoi speciale (cum ar fi desding-ul, desenarea sau un tip specific de acoperire hard-to-groom), este posibil să doriți să găsiți produse de îngrijire care sunt formulate în mod specific pentru a satisface aceste nevoi, deoarece acestea sunt doar produse generale pentru toate rasele și Tipuri de acoperire.

LEGATE DE: Cum să faci șampon de câine la domiciliu - Ghid și sfaturi

Insula de câini Grooming Produse pentru câini Review

Beriaje roșii și spray-ul de neutralizare a mirosului de șampanie

Parfumul lăsat în urmă de șampoane și balsamuri a dispărut după câteva zile. Deci, cum păstrați mirosul câinelui proaspăt între băi? Sprayul de neutralizare a mirosului este modul perfect de a scăpa de mirosul de câine pe animalul dvs. de companie și în jurul casei dvs.

Beriaje roșii și spray-ul de neutralizare a mirosului de șampanieNu știam ce să mă aștept de la boabele roșii și de parfumul de șampanie, dar este de fapt foarte plăcut. Este moale și puțin dulce. La fel ca și șamponul și balsamul de mai sus, acest spray este, de asemenea, sigur pentru dvs. și câinele dvs.

Isle de câini nu folosește substanțe chimice toxice, parabeni sau petrochimie în realizarea acestui spray. În schimb, aceștia folosesc parfumuri naturale, care sunt 100% sigure pentru a fi aplicate direct pe piele.

Singurul lucru pe care nu-mi place acest produs este că duza de pulverizare este puțin subțire. Cel de pe sticla mea sa rupt când am folosit doar aproximativ jumătate din produs. Am verificat recenzii Amazon și nimeni altcineva nu a menționat acest lucru, deci poate că a fost doar sticla mea.

Îndepărtează mirosurile de la paturile lor de câine și lucrează excelent pe tapițeria mașinii noastre, mai ales când trebuie să le aducem acasă de la înot și vehiculul miroase ca câinele umed.

La început, am fost sceptic cu privire la cât de mult aș folosi acest produs. M-am înscris câinii noștri în mod regulat, dar nu folosim tipic niciunul "Extra & # 8221; Ca și spray-ul de neutralizare a mirosului. Cu toate acestea, iubesc folosind acest lucru pe paturile câinelui nostru și în mașină după ce le iau pentru o plimbare.

Am observat cât de tulpină a fost de îndată ce am folosit-o prima dată și am fost un pic sceptic despre ruperea lui. Tocmai am aruncat spray-ul rămas într-o altă sticlă goală pe care am avut-o la îndemână. Nu a fost o afacere mare, doar un pic de neplăcere.

Puteți cumpăra o sticlă de 8 uncii din acest spray de neutralizare a mirosului pentru doar 7 USD.99 pe Amazon. Asta este destul de comparabil cu alte spray-uri similare care au aceeași calitate. La prețuri accesibile pe orice buget, acest spray este o modalitate excelentă de a vă menține casa, mașina și câinele mirositoare proaspătă fără toate substanțele chimice și parfumurile excesive care vin cu produse mai mici de calitate.

CITIT: Pro Groomor`s Dog Favorite Produse pentru îngrijirea la domiciliu Grooming

Întrebându-se cum să se îmbăiească un câine?

Dacă sunteți nou la îngrijirea la domiciliu, nu vă faceți griji. Nu este la fel de scray cum s-ar putea gândi. Mai jos, puteți viziona tutorialul video pe care l-am demonstrat în mod corespunzător modalitatea de a vă scălda câinele. Acesta discută pașii simpli pentru scăldat și cum să găsiți cele mai bune produse de îngrijire pentru a satisface nevoile dvs. de companie.

Ghid complet: Cum de a scălda un câine 101 - un ghid video pas cu pas

Rezumatul lui Insula de câini Grooming Produse pentru câini Review

Pro:

  • Sulfat și paraben liber
  • Produs in SUA
  • Făcute cu parfumuri naturale pe bază de naturale
  • Formulate pentru a fi sigure și eficiente pe toate rasele și fiecare tip de strat
  • Accesibile la orice buget

Contra:

  • Șamponul și balsamul nu sunt formulate în mod specific, deci dacă câinele dvs. are nevoi specifice (cum ar fi un tip unic de strat, nevoile de detansare sau probems) aceste produse nu pot fi cea mai bună alegere
  • Duza de pe sticla de pulverizare a mirosului neutralizant este subțire. Mina sa rupt după ce a folosit doar jumătate din produs

Acum este rândul tău să revizuiască insule de câini de îngrijire a produselor

Ați încercat aceste produse îngrijite cu câinele dvs? Au funcționat bine cu pielea și tipul de strat? Ce părere ai despre parfum - a fost prea puternic? Suntem interesați să auzim despre mâinile dvs. despre experiența cu aceste produse. Împărtășiți-vă opinia în comentariile de mai jos sau postați propriile dvs. opinii de fotografie și video pe Pagina noastră de Facebook.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: insula de câini grooming produse pentru câini