Revizuire: vet produse recomandate de îngrijire a câinelui (2018)

Găsirea îngrijirii sigure și eficiente Produsele pot fi o luptă. Majoritatea produselor de îngrijire disponibile conțin substanțe chimice toxice și ingrediente artificiale. De-a lungul timpului, substanțele chimice pot leech în corpul câinelui dvs. și multe dintre aceste ingrediente vor face de fapt Fido și Simțiți-vă mai rău. VET Produse recomandate de îngrijire a câinelui se presupune că are în vedere sănătatea animalelor de companie și am vrut să văd dacă această afirmație era adevărată prin testarea lor cu propriul câini.

Cumpărăturile pentru consumabilele de îngrijire a câinelui este extrem de frustrant pentru mine. Este copleșitor. Există mii de produse diferite de îngrijire disponibile, deci cum ar trebui să alegeți cele care sunt potrivite pentru câinele dvs?

VET Produse recomandate de îngrijire a câineluiToți câinii sunt diferiți. De fapt, ele sunt una dintre cele mai diverse specii pe planeta. Din acest motiv, același produs de îngrijire poate funcționa bine pentru un câine în timp ce provoacă un altul la mâncărime și zgârieturi.

Când alegeți consumabilele de îngrijire pentru animalul dvs., trebuie să vă asigurați că sunt făcute cu ingrediente de înaltă calitate, sigure. De asemenea, trebuie să alegeți produse care sunt formulate pentru haina câinelui și tipul de piele.

Deci, sunt veterinul de produse recomandate de îngrijire a câinelui în siguranță pentru animalul dvs. de companie? Sunt formulate pentru toate rasele? Am testat Făpătător de respirație pe Vet Recomandat și șampon fără apă cu fetele mele și explic toate avantajele și dezavantajele din această revizuire.

Vedeți mai multe recenzii video: Cele mai bune consumabile de câine Recenzii și videoclipuri

VET Recomandat câine Grooming Products Review

VET Recomandat produse de îngrijire a animalelor de companie

VET Aditiv de apă

Această forțătorizare de respirație este 100% chimică liberă și făcută cu ingrediente naturale. În timp ce este comercializat față de câini, acest produs este sigur pentru toate animalele de companie (inclusiv pisici). Este minunat pentru casele cu mai multe animale cu un fel de mâncare de apă comunală. În videoclipul meu veți vedea una dintre pisicile noastre, luând o băutură de apă cu acest aditiv în el.

Făcut în SUA cu ingrediente bazate pe plante, aceste produse de îngrijire a câinelui veterinar nu au culori artificiale sau coloranți care ar putea fi toxice pentru puii dvs.

Acest produs este formulat pentru a reduce acumularea tartarului și a plăcii, care va ajuta la eliminarea respirației urâte în animalele de companie. Lista completă a ingredientelor este: apă distilată, extract de mentă, scorțișoară, miere naturală, cuișoare și aloe vera.

Unul dintre cele mai frecvente ingrediente din produse similare este Stevia, un înlocuitor de zahăr bazat pe plante. Experții spun că Stevia este sigură pentru animalele de companie, dar a fost legată de diarre. Din acest motiv, VET recomandat a lăsat acest ingredient din odorizant de respirație.

Veterinar recomandat, conform Site-ul companiei, este de asemenea, preocupat de impactul amprentei lor de carbon. Ei folosesc materiale reciclate în ambalajul produselor de îngrijire a câinelui. De asemenea, ei nu promovează testarea pe animale. Acesta este un lucru important pentru mine și întotdeauna caut aceste informații despre eticheta oricărui produs pe care îl cumpăr pentru membrii familiei mele umane sau blande.

Ghidul de distribuire a acestor produse de îngrijire a câinelui veterinar este de 2 linguri pentru fiecare 16 uncii de apă. În recenzia mea video veți vedea că fântâna de apă a câinelui deține aproximativ 32 de uncii de apă, așa că adaug 4 linguri de lichid în castron.

Deși am adăugat doar timid de 1/4 dintr-o ceașcă de acest forțător de respirație, nu schimbă culoarea sau claritatea apei. Pentru că este așa de diluat, puteți să miroși abia odorizantul de respirație odată ce este adăugat la apă. Câinii noștri (și pisicile) nu au fost dezactivate de către aditiv. Ei beau la fel de nerăbdător și la fel de multă apă așa cum au făcut-o înainte de a începe să folosim veterinar recomandat.

Puteți achiziționa o sticlă de 16 uncii de acest izvor de respirație pe Amazon pentru $ 15.97. Pentru referință, există aproximativ 2 linguri de lichid în 1 uncie. Prin urmare, există aproximativ 32 de linguri într-o singură sticlă de acestorizator de respirație.

LEGATE DE: Cum de a alege cele mai bune produse de îngrijire a câinelui

VET Recomandat produse de îngrijire a animalelor de companie

VET a recomandat șampon fără apă

Lasă-mă să încep doar spunând că șampoanele fără apă nu sunt menite să fie un înlocuitor mai ușor pentru băile tradiționale. Produsele ca acestea sunt doar menite să vă ajute să vă mențineți câinele să priviți curat și mirosind proaspăt între băi.

Șampoanele fără apă cum ar fi aceasta sunt foarte ușor de utilizat. Doar aplicați-le în haina animalelor de companie, frecați-le și apoi ștergeți-le cu un prosop curat. VET a recomandat șamponul fără apă, vine într-o sticlă convenabilă de pulverizare, deci este foarte ușor de aplicat. Puteți vedea exact cât de ușor este să aplicați în revizuirea mea video în partea de sus a paginii.

VET a recomandat șampon fără apă pentru câiniCa și în cazul tuturor produselor îngrijite, este important să cunoașteți ingredientele din șamponul fără apă pe care îl alegeți. Ingredientele din acest medicament recomandat pentru îngrijirea câinilor sunt apă deionizată, un amestec ușor de surfacant, care este extract de detergent și extract de mere.

În timp ce nu folosesc puricele topice și că bifați tratamentele pe câinii mei, compania spune că acest șampon fără apă este compatibil cu aceste tratamente.

În timp ce nu se face cu ingrediente naturale, este detergent și alcool liber. Este, de asemenea, hipoalergenic și nu conține parabeni, laurii sulfat de sodiu (SLS) sau coloranți artificiali. Veterinarul a recomandat șamponul fără apă este, de asemenea, făcut în SUA și este echilibrat pentru câini.

Ca și odorizantul de respirație de mai sus, acest șampon fără apă este un pic mai scump decât produse similare. Cu toate acestea, este de asemenea realizat cu ingrediente de calitate superioară și lasă o mulțime de ingrediente periculoase găsite în șampoane fără apă de la alte mărci. Puteți achiziționa o sticlă de 16 uncii de acest produs de îngrijire a câinelui recomandat pentru $ 15.95 pe Amazon.

Citiți următorul: De ce să folosiți șamponul uman pe câini este periculos

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: vet produse recomandate de îngrijire a câinelui (2018)