Revizuire: insula de câini cococlean grooming products

Uleiul de cocos are o mulțime de beneficii pentru sănătate pentru câini, în special pentru pielea și haina lor. Nu este de mirare că mulți producători de produse de îngrijire adaugă acest ingredient la șampoanele și balsamurile lor. Isle de câini a creat o întreagă linie în jurul acestui super ingredient și am vrut să văd dacă merită într-adevăr hype.

Lista pielii și a stratului beneficiază de utilizarea uleiului de nucă de cocos este de necrezut. Câteva avantaje cheie ale utilizării produselor de îngrijire care includ acest ulei sunt:

  • Minimizează mirosul câinilor
  • ajută la eliminarea alergiilor pielii, pielea mâncărimă și stratul uscat
  • reduce probabilitatea reacțiilor alergice
  • SIDA în sănătatea stratului și o face să pară lucioasă
  • promovează vindecarea rănilor

Nu e de mirare că tot mai multe companii includ ulei de cocos în șampoane și balsamuri! Cu toate aceste beneficii adăugate vine o etichetă de preț mai mare, totuși. Amintiți-vă că atunci când vine vorba de consumabilele de îngrijire a câinilor, cele mai ieftine produse sunt de obicei periculoase.

Isle de câini CococleanMulte ingrediente comune găsite în cele mai ieftine șampoane de câine și balsamuri sunt toxice pentru animalele de companie. Știu ce te gândești - & # 8220; asta nu poate fi adevărat! Companiile nu au voie să utilizeze substanțe chimice toxice în produsele lor, corect?& # 8221;

Din păcate, reglementările din industria animalelor de companie sunt extrem de largi. Acest lucru lasă o lacune pe care companiile le pot găsi ingrediente ieftine pentru a-și face produsele. Cu cât este mai ieftin costul pentru ei, cu atât mai ieftin produsul este destinat consumatorilor. Și, cu toții știm că mulți cumpărători se bazează pe prețul numai.

Nu fi unul dintre acei consumatori!

Am fost inițial atras de produsele lui Isle of Dogs din cauza șampoanelor și a balsamurilor care sunt fără săpun, fără sulfați și fără paraben. Din păcate, după verificarea îndeaproape a ingredientelor după primirea produselor, am găsit câteva ingrediente despre care eram preocupat.

Linia de jos este că aceste produse sunt mai sigure decât multe pe piață, dar nu sunt cele de top-of-the-line. Desigur, fiecare proprietar de câine este pe un buget, deci dacă nu vă puteți permite opțiunile naturale de 100% acolo, aceste produse sunt o alternativă mult mai sigură decât partea de jos a produselor cu baril pe care le puteți achiziționa la magazinele Big Box pentru $ 2 A sticla.

Acum, să vorbim despre detalii și # 8230;

Vedeți mai multe videoclipuri: Cele mai bune consumabile de câine Recenzii și videoclipuri

Isle de câini Cococlean Grooming Products

Isle de câini Cococlean

Aceste produse funcționează?

Șampon de cococleda! Ei fac absolut și am fost impresionat de modul în care au curățat haina câinelui meu. Este ușor să lucrați la șampon spre piele pentru a îndepărta toată murdăria și resturile blocate în blana de pui.

Balsamul a lăsat stratul de câine strălucitor și neted, iar mirosul nu este învins.

Șamponul oferă un spumat frumos și se clătește ușor. Nu-mi plac șampoanele de companie care sunt groase și ceară. Ei se agață de haină și iau mult timp să se clătească. Nu numai că înseamnă că trebuie să utilizați mai multă apă, este, de asemenea, un hassle dacă aveți un câine care nu se bucură în special de luarea de băi.

Sprayul de perie a lăsat labradorul meu mirosind frumos timp de aproximativ 3 zile. În ceea ce privește un produs de tip parfum de câine, este destul de bun.

Am fost, de asemenea, mulțumit de cantitatea de șampon și de balsam necesar pentru a acoperi labradorul meu. Are o haină dublă și trebuie să folosesc o cantitate mare de șampoane pentru a-și curăța întregul corp. Aceste produse de la Insula de câini lucrează cu ușurință în haină și se răspândesc frumos, ceea ce înseamnă că puteți utiliza mai puțin produs pentru a face treaba.

RECOMANDAT: 8 produse de câine cauzând cancer și cum să le eviți

Sunt în siguranță?

Cococlean balsamAcum, să vorbim despre ingrediente. Dacă ați vizionat revizuirea video de mai sus, știți că există câteva produse listate pe eticheta ingredientului care mi-a atras atenția.

Sunt pretentios despre produsele de îngrijire pe care le folosesc cu câinii mei, iar de-a lungul anilor am descoperit că există anumite ingrediente pe care ar trebui să le stați departe de când cumpărături pentru șampoane și climatoare.

În primul rând, permiteți-mi să vă spun despre ingredientele sănătoase, benefice din aceste produse. Toate sunt făcute cu ulei de cocos, așa cum am menționat la începutul acestui articol.

Acestea conțin, de asemenea, alte ingrediente care sunt cunoscute pentru a ajuta la sănătatea pielii și a hainei, cum ar fi:

  • unt de shea
  • Aloe vera
  • ulei de migdale
  • Adăugat vitaminele

Dar, nu toate ingredientele sunt benefice. În timp ce cercetarea este încă neclară, unii Ingrediente comune găsite în produsele de îngrijire a câinelui (inclusiv linia cococleană) poate fi periculoasă pentru animale de companie.

Țineți minte, acest lucru nu este singurul șampon care conține ingrediente discutabile. De fapt, aproape fiecare șampon de câine de pe piață conține unul sau mai multe dintre aceste ingrediente.

Cococlean Perie de pulverizareDeci, care ingrediente s-au scosut la mine? Primul este DMDM HydantoinEste un conservator de eliberare a formaldehidă antimicrobiană. Când formaldehida a început să dezvolte o reputație slabă, a fost reformulată în alți compuși care ar putea fi utilizați în produse fără a fi nevoie să listeze formaldehidă ca ingredient.

Aceste produse conțin, de asemenea, artificiale parfumuri. Unele animale de companie sunt alergice la aceste parfumuri și vor dezvolta o erupție cutanată sau vor suferi pielea uscată din cauza lor. Unii experți consideră că pot duce, de asemenea, la probleme cu sistemele de reproducere și endocrin, însă nici o cercetare nu a fost finalizată pentru a dovedi această ipoteză.

În cele din urmă, aceste produse de îngrijire a câinelui conțin Polisorbat 20Începe ca un compus natural, sorbitol, care este un alcool de zahăr care este derivat din sirop de porumb. Apoi este tratat cu etilneen oxid, un cancerigen cunoscut.

Linia de jos

Așa cum am spus înainte, linia de jos este că aceste produse de la Isle de câini sunt mai sigure decât multe pe piață, dar nu sunt 100% sănătoase sau naturale. Cu toate acestea, sunt, de asemenea, mai ieftin decât 100% produse naturale de îngrijire. Șamponul și balsamul vinde doar 8 USD.99 pentru 8 ani.4 uncii sticla.

Suntem cu toții pe un buget, deci dacă nu vă puteți permite opțiunile naturale de 100% acolo, aceste produse sunt o alternativă mult mai sigură decât partea de jos a produselor cu baril pe care le puteți achiziționa la magazinele Big Box pentru 2 $ o sticlă.

Produsele de la câini sunt, de asemenea, făcut în u.S.A și 100% biodegradabil.Aceste produse de îngrijire se încadrează în mijlocul ambalajului în ceea ce privește șampoanele și balsamurile. Ele sunt accesibile și făcute cu unele ingrediente care sunt extrem de benefice pentru pielea și haina animalului dvs.

Sfatul meu ar fi să vă educați pe toate ingredientele din orice produsul pe care îl cumpărați pentru FIDO. Aceasta este singura modalitate de a avea pacea minții în știind că folosiți un produs care nu vă va face rău însoțitorului dvs. de canin.

Citiți următorul: 48 moduri de a economisi bani pe îngrijirea câinilor, instruirea și consumabilele

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: insula de câini cococlean grooming products