Revizuire: miu pet multi-funcțional duș pentru animale de companie

Îngrijirea câinelui dvs. la domiciliu poate salva voi mulți bani și există sute de produse pe piață pentru a face mai ușoară. Puteți găsi peri perii, șampoane anti-itch și mănuși speciale care vă permit să vă îndepărtați în haina câinelui și să eliminați toate murdăria și resturile.

Dușul de companie multifuncțional MIU PET este un instrument de baie all-in-one, pe care nu îl veți putea trăi fără odată ce încercați.

S-ar putea să trebuiască să lucrați un pic cu câinele dvs. pentru a-l face să se simtă confortabil cu a te lăsa Groom-l, dar va plăti mare pe termen lung. Deși este un pic de hassle, mai ales dacă aveți un câine care încântă peste tot cada, îngrijirea acasă este, de asemenea, o mare experiență de legare pentru dvs. și pentru animalele de companie.

MIU PET multifuncțional de vânzare cu animale de companie

MIU PET multifuncțional de vânzare cu animale de companie

Ziua de îmbăiere a câinelui nu a fost niciodată una pe care am așteptat-o. Este întotdeauna un proces pentru a obține câinele în cadă, să o scoată, Uscați-o și apoi o spălați-o - și avem doi câini, așa că atunci când am terminat cu unul, trebuie să repet procesul cu celălalt!

Am fost trimis MIU PET multi-funcțional duș pentru animale de companie în schimbul revizuirii mele cinstite. Nu este fără defectele sale, dar acest produs face cu siguranță o baie mai ușoară cu fetele noastre. După cum puteți vedea în videoclipul meu, avem o baie de rezervă și folosim în primul rând dușul acolo pentru scăldat de câine, dacă nu avem oaspeți peste noapte.

Eu folosesc dușul de companie multifuncțional Miu PET acolo și l-am lăsat să se conecteze la capul de duș tot timpul. Este mai ușor decât luați-o și dezactivați de fiecare dată când trebuie să vă scot unul dintre câinii noștri. Puteți atașa acest dispozitiv într-o chiuvetă de bucătărie (dacă aveți o rasă mică) sau la furtunul dvs. în exterior. O vom folosi în afara acestei vară, dar din moment ce trăim în Maine și ianuarie, ne scălim câinii în această perioadă a anului.

LEGATE DE: Pas cu pas: cum să scălim un Dag la domiciliu corect

Dușul MIU PET multifuncțional pentru animale de companie este proiectat ergonomic pentru a se potrivi confortabil în mână. Este, de asemenea, echipat cu un recipient de stocare șampon, care vă permite cu ușurință să efectuați toate acțiunile de îmbăiere cu o singură mână, astfel încât să vă puteți ține sau să vă păstrați câinele cu cealaltă mână.

Puteți utiliza orice tip de șampon de câine pe care îl alegeți. Există o mică deschidere pe partea capului de duș, care vă permite să o umpleți cu ușurință Șampon de câine, și există un buton rotund pe partea frontală a dispozitivului care pompează șamponul când îl împingeți.

Există, de asemenea, un buton pe partea capului de duș, care vă permite să porniți și opriți fluxul de apă. Atât butonul de flux de apă, cât și pompa de șampon pot fi rulați cu ușurință cu degetul mare. Nu va trebui să vă luptați să vă țineți câinele în timp ce încercați să deschideți o sticlă de șampon sau o mizerie cu robinetul în același timp.

MIU PET multifuncțional de vânzare cu animale de companie

Lucrul meu preferat despre dușul MIU PET multifuncțional cu animale de companie este că are nuburi de cauciuc care funcționează în haina câinelui tău pentru a răspândi șamponul în mod egal prin ea, iar masajul îl în același timp. Boxerul nostru are o anxietate de timp de baie, iar acțiunea de masaj părea să o calmeze puțin.

Utilizarea acestui duș de companie este economică și vă va economisi bani. Știu că sună nebun, dar mă auzi. Deoarece pot închide cu ușurință apa și oprit cu doar apăsarea unui buton, folosesc mult mai puțină apă când îmi îmbătrânesc câinii cu acest instrument de îngrijire. De asemenea, folosesc mult mai puțin șampon.

MIU PET multifuncțional de vânzare cu animale de companie

Am tendința de a folosi șampon suplimentar atunci când îmi îmbătrânesc câinele cu mâinile. Este mai ușor să o faci prin hainele lor dacă folosesc mai mult.

Deoarece acest dispozitiv face masarea pentru dvs. și pompează șamponul pe dvs Coagul câinelui Pentru tine, ajungi folosind mult mai puțin șampon. Folosesc aproximativ 50% mai puțin șampon acum că avem dușul MIU PET multifuncțional pentru animale de companie.

Acest produs vine, de asemenea, cu un conector universal care este potrivit atât pentru utilizarea interioară și în aer liber. Care face foarte ușor să schimbi locația dușului de animale de companie. O folosim acum în interior, dar așa cum am menționat, vom folosi în aer liber în această vară. Se deconectează și se conectează atât de simplu încât va dura doar câteva minute pentru a le comuta de la un robinet la celălalt.

LEGATE DE: 2016 Top 5 cele mai bune băi de câini pentru goomers acasă

Puteți comanda acest produs de pe site-ul companiei pentru 18 dolari.99. Pentru avantajul îngrijirii pe care îl oferă, care merită bine! Cu toate acestea, ca orice alt produs de pe piață, dușul PET multifuncțional MIU nu este fără defectele sale. Am doar două sugestii.

În primul rând, după cum puteți vedea în videoclipul meu, folosesc acest produs în dușul nostru de rezervă și este mult mai ușor să-l lăsați atașat și să-l scoateți numai când trebuie să folosim un cap de duș diferit. Ar fi frumos dacă a venit cu un fel de unitate de deținere care atașată la peretele de duș, astfel încât nu a atârnat doar acolo. Știu că nu este o problemă cu produsul în sine - este mai mult ca o sugestie pentru producător - dar am crezut că o voi include oricum.

De asemenea, dacă aveți a Rasa mare câine Acest cap de duș va funcționa bine pentru a ajunge pe tot corpul dacă îl utilizați dintr-o conexiune furtunului, dar în cadă este doar un pic scurt. Datorită lungimii care este preluată pentru a ajunge de la atașarea capului de duș până la câinele dvs., ajungeți să pierdeți mai mult de jumătate din furtunul de 48 de inci.

Furtunul se întinde, așa că este un plus. Va ajunge la cea mai mare parte a câinelui tău, dar trebuie să fac ca câinii noștri să se întoarcă când este timpul să-și spele spatele. Nu este un întrerupător de lucru, dar încă 6 inci adăugați la furtun ar fi perfect.

Rezumatul MIU PET multi-funcțional de revizuire a dușului animalelor de companie

Pro: Acest duș pentru animale de companie vă permite să porniți și opriți apa și să aplicați șamponul câinelui dvs. cu apăsarea simplă a unui buton. Este proiectat ergonomic pentru a se potrivi într-o mână confortabil, astfel încât să vă puteți scălda animalul complet cu o singură mână și să aveți celălalt liber să vă păstrați sau să vă țineți câinele. Conectorul universal îl permite să cuplu cu ușurință la un robinet de chiuvetă, atașament cu capul de duș sau un spigot în aer liber. La doar 18 dolari.99 MIU PET Multifuncțional Pet Dus este la preț pentru a se potrivi și bugetului părinților de companie, de asemenea.

Contra: Furtunul ar putea fi un pic mai lung pentru a fi utilizat într-o cadă, dar este ideal pentru utilizare într-o chiuvetă (dacă aveți o rasă mică) sau în afara. Majoritatea oamenilor vor lua dușul de animale de companie din cada lor atunci când se fac folosind-o, deoarece probabil vor trebui să folosească dușul în sine. Cu toate acestea, dacă aveți oa doua cadă (cum ar fi familia noastră), ar fi frumos să aveți un anumit tip de unitate de deținere care atașată peretelui de duș, astfel încât dușul de animale de companie nu a atârnat acolo când nu se utilizează.


Acum e rândul tău

Ați folosit MIU PET multi-funcțional duș pentru animale de companie deja? Ați avut succes cu el sau a eșuat? Simțiți-vă liber să vă lăsați propria recenzie și evaluarea pentru dușul Miu PET multi-funcțional de mai jos și să ne anunțați ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: miu pet multi-funcțional duș pentru animale de companie