Giveaway: dakpets deshding tool & eco dog doging grooming pack (36 $ + valoare)

Este greu să găsești consumabilele potrivite pentru câinele tău. Nu știți ce produse vor funcționa bine și care vor fi o risipă de bani. Iată șansa dvs. de a încerca câteva produse de îngrijire a câinelui GRATUIT!

Dakpets și Eco Dog Care GiveawayInstrumentul Dakpets deshding este făcut pentru toți câinii și pisicile, indiferent cât de mult este haina lor. Câștigătorul norocos al acestui Giveaway va primi o versiune roz a instrumentului deshidding asociat cu un kit de pornire de la îngrijirea câinilor ecologice. Kitul include firma pur și simplu curată șampon de câine și pur și simplu spray de câine proaspăt.

Pentru a intra în Givedaway gratuit tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentați, cum ar fi sau împărtășiți.

Veți fi introdus automat în Giveaway și vă vom contacta pe Facebook dacă sunteți câștigătorul. Fi rapid - se termină 12 august! Dacă nu câștigi, stai mai departe pentru mai multe daways în curând (verificați-ne anterior Givediaways pentru părinții de companie).

Amintiți-vă că înainte de a-ți pierde câinele, ar trebui să-i dai o baie potrivită. Când este complet uscat, este timpul să scapi de toate părțile nedorite! Acest Giveaway vă oferă o șansă de a încerca un șampon natural și unul dintre instrumentele de top care apar pe piață fără a cheltui bani.

REVIZUIRE: Dakpets Dog deshidding Review Tool

Dakpets deshedding Instrument și Eco Dog Growing Pack Giveaway

Dakpets și Eco Dog Care Givaway

Despre produsele pe care le veți primi

Instrumentul Dakpets deshding este unul dintre cele mai populare produse de îngrijire a câinelui de pe piață. Este deosebit de popular cu proprietarii de animale de companie multiple. Spre deosebire de cele mai multe instrumente de deshidiere, acesta este un tip de perie de o singură dimensiune.

Poate fi folosit pe câini de toate dimensiunile cu toate lungimile straturilor de acoperire. Alte produse similare sunt făcute pentru câinii cu o anumită dimensiune, fie cu blană lunga sau scurtă. Acest instrument de la Dakpets ușor și are un cap detașabil pentru curățarea ușoară și depozitarea în condiții de siguranță.

Capul din oțel inoxidabil de 4 inci este durabil, iar dinții sunt special concepuți pentru a îndepărta părul și resturile libere din haina câinelui. Dakpets susține că acest instrument va reduce vărsarea câinelui cu până la 90% dacă este utilizată corespunzător.

COMPARAŢIE: Furminator vs. Dakpets vs. Magic Pro Pet deshidding Instrumente

Dakspets și Eco Dog Care Giveaway

Șamponul curat simplu este un produs natural care este formulat în mod specific pentru câini. Se face cu un detergent bazat pe plante care este echilibrat pentru canini. Acest șampon de companie este infuzat cu uleiuri esențiale, cum ar fi Bergamot, Lemongrass, Lavendar, Ylang-Ylang, mentă și smirnă.

Acest kit de pornire de la Îngrijirea câinilor ecologice include, de asemenea, pulverizare pur și simplu proaspătă. Basil, bergamot, Ylang-Ylang și Sage Essential Ules sunt folosite pentru a hidrata pielea și haina câinelui dvs., oferind, de asemenea, un miros ușor, proaspăt. Roșu cimbru și vanilie sunt incluse pentru a menține haina curată și mirositoare proaspete între băi.

Unele dintre uleiurile esențiale din aceste produse chiar acționează ca un purtător natural. Atât spray-ul de șampon, cât și prin împrăștieri sunt compatibile cu tratamentele topice de purici.

Poti Citește-mi-o Revizuire aprofundată și urmăriți detaliile Revizuirea video Dintre aceste produse de la îngrijirea câinilor ecologice pentru mai multe informații.

Dakpets și Eco Dog Care Giveaway

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentați, cum ar fi sau împărtășiți

Veți fi înscris automat în Givedaway și vom contacta câștigătorul prin Facebook. Ne puteți urmări Stare de nervozitate și Google+ Pentru mai multe actualizări privind viitoarele noastre Givedaways.

Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 12 august 2016. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: dakpets deshding tool & eco dog doging grooming pack (36 $ + valoare)