Nu veți crede că descoperirea epică a acestor oameni de știință au făcut

Nu veți crede că descoperirea epică a acestor oameni de știință au făcut

Un câine a fost găsit intact cu dinți și blănuri în permafrost de la 12.460 de ani în urmă! Aceasta este cu adevărat o poveste incredibilă. Acest câine a fost înghețat după o alunecare de teren în timpul epocii de gheață.

Testarea ADN a confirmat că acest câine este ruda unui alt câine găsit în aceeași regiune cu aproximativ 4 ani în urmă. Această descoperire confirmă acest lucru câinii au lucrat cu oamenii De la vremea oamenilor de peșteră.

Oamenii de știință arătați în videoclipul care prezintă în munți au fost surprinși să găsească câinele atât de bine conservat. Blana lui era încă vizibilă și puteți vedea labele și capul lui. Câinele îi ajută pe oamenii de știință să Înțelegeți rolul pe care câinii au jucat În viața oamenilor din acea vreme.

Acest lucru sa întors în timpul în care oamenii au vânat mamut-uri de mâncare pentru mâncare, iar oamenii de știință au confirmat acum folosind testele lor special concepute că aceasta era de fapt un câine de vânătoare.

Nu veți crede că descoperirea epică a acestor oameni de știință au făcut

Este atât de cool să știți că câinii au făcut o parte din viața omului atât de mult timp. Ne reamintește că suntem înclinați genetic să le avem ca parte a familiei noastre. De asemenea, arată cum câinii sunt folosiți pentru a ajuta oamenii și ne amintește dați locurilor de muncă pentru a canaliza excesul de energie.

Acest câine a fost găsit în permafrost în Rusia. Vă puteți imagina trekking în mijlocul nicăieri și găsirea unui lucru care va schimba istoria? Acești oameni de știință trebuie să fie mândri de descoperirea lor. Săparea în jurul murdăriei pentru atât de mult timp plătite în cele din urmă!

LEGATE DE: Op-Ed: Genetică Canine - Cum să faci un câine

După cum vedeți în acest videoclip, vă duce înapoi în timp, când oamenii au alergat și au urmărit mâncarea lor. Ne ajută să ne dăm seama că câinii ajută oamenii să supraviețuiască. Cred că puteți spune că le datorăm foarte mult, pentru că câinii ne-au ajutat cu siguranță pe calea noastră evolutivă!

Ei numesc cei doi câini care au fost găsiți în permafrost la diferite momente Câini TURMAT pentru că sunt în apropierea satului Turmat. Acesta este un mic sat pe care majoritatea oamenilor nu au auzit niciodată, dar această descoperire a acordat mai multă atenție. Oamenii de știință au descoperit că mamuturile arse rămân de către câini, și asta a confirmat că câinii erau o parte din vânătoare.

Nu veți crede că descoperirea epică a acestor oameni de știință au făcut

Să nu fie prea goală, dar cred că este incredibil că organele și stomacul câinelui au fost chiar intacte. Au avut încă lucrurile pe care le-au mâncat în stomacul lor. Descoperirea originală a catelului a fost făcută de vânătorii de tusk care au contactat apoi Muzeul Local Mammoth Wooly. Ei se așteaptă cu adevărat că această constatare a fi revoluționară (intenționată) pentru înțelegerea istoriei câinilor.

Când nasul catelus a fost găsit lipind din permafrost, ei nu știau cât de mare de o descoperire a fost de fapt. Apoi, odată ce rămășițele mamut au fost găsite arse și tăiate, restul a fost istorie. Urmăriți acest videoclip, care arată oamenii de știință care studiază rămășițele acestui catelus.

Aceasta este cu adevărat o descoperire rară, deoarece, de obicei, oasele unui catel nu ar fi suficient de puternic pentru a rezista la timp. Din fericire, temperaturile au fost destul de scăzute pentru a le muma.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Nu veți crede că descoperirea epică a acestor oameni de știință au făcut