Controlul nașterii pentru câini - definiție, opțiuni disponibile, cost & faq

Controlul nașterii pentru câini - Definiție, Opțiuni disponibile, cost & FAQ

Similar cu sistemul de reproducere umană, fără interferențe, Ciclul de reproducere va continua. Crescătorii de câini au adesea o modalitate de a se asigura că sarcini nedorite nu au loc, prin urmare, adesea folosesc Controlul nașterii pentru câini.

Frecvența de reproducere și sarcină pot fi în detrimentul cățea dvs. și descendenții produse, de aceea crescătorii pot decide să amâne ciclul de reproducere la prevenirea sarcinilor nedorite. Crescătorii nu vor dori să își castrat bărbatul deoarece aceasta este o procedură ireversibilă și nu vor putea folosi acest lucru Stud din nou. Controlul nașterii câinilor este ușor de reversibil și ușor de gestionat.

Ce este controlul la naștere pentru câini?

Controlul nașterii pentru câini este un ajutor medical folosit pentru a preveni sarcina. Poate opri temporar sau permanent ciclul de reproducere la bărbați sau femei. Acest lucru face ca câinele dvs. să nu poată impregna sau să devină gravidă în timp ce la controlul nașterii sau să minimizeze capacitatea de a face acest lucru, împiedicând astfel sarcini nedorite.

Adesea, veți dori totuși că cățea dvs. să mențină capacitatea de a rămâne gravidă alături de sănătate și energie pentru a purta o sarcină la naștere și apoi îngrijirea puiilor. Așa cum este recomandat de AKC (Clubul American Kennel), o femeie ar trebui să aibă doar o gunoi la fiecare optsprezece luni până la doi ani. Prea multe gunoi duc la efecte dăunătoare. Puii pot fi rătăciți, născuți încă în casatorie sau cu un handicap sever. Chiar și mama poate suferi riscuri de sănătate fizică din excesul de așternut, cum ar fi oboseala. Controlul nașterii poate gestiona numărul de sarcini de sex feminin în fiecare an.

De asemenea, trebuie să luați în considerare sănătatea studului dvs. Masculii care se împerechează de mai multe ori pe zi, în mod regulat, se vor plictisi și pot provoca dureri de șold. Excesul de reproducere va reduce numărul de spermatozoizi în știfturi. Controlul nașterii va împiedica împerecherea de succes și va menține a Numărul de spermatozoizi și fertilitatea bărbatului. Prin urmare, dintr-o perspectivă de afaceri, controlul nașterii va beneficia de proprietarii de știri. De asemenea, poate scădea acționarea sexuală, reducând astfel numerele de montare și prevenirea durerii articulare.

Tipuri de control al nașterii caninei

Tipurile de control al nașterii disponibile pentru câini disponibile nu sunt limitate la o pastilă. Puteți să vă oferiți știftul cu un implant sau o pastilă sau un medicament lichid pentru cățea dvs. În plus, există metode temporare de control al nașterii și permanente. Intervențiile chirurgicale pot împiedica în întregime ca un câine de sex feminin sau de sex masculin să devină gravidă sau fertiliza. Fiecare metodă are argumente pro și contra, inclusiv costurile, disponibilitatea (din cauza locației și a legilor), ușurința administrației și a riscurilor. Trebuie să știți fiecare tip de control al nașterilor, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză despre care este cea mai bună pentru câinele dvs. și pentru circumstanțele dvs.

Chirurgical

Procedurile chirurgicale ale controlului nașterilor sunt ireversibile și cea mai reușită metodă de prevenire a sarcinii și a fertilizării. La bărbați, acest lucru este de obicei realizat de Scoaterea testiculelor (neutering), împiedicând astfel crearea de material seminal, astfel încât ejacularea nu are posibilitatea de a conduce la fertilizare. La femele (Spaying), ambii ovare și, prin urmare, toate ouăle ei sunt îndepărtate alături de uterul ei. Acest lucru ia atât ouăle care urmează să fie fertilizate, cât și cu uterul pentru a susține o sarcină de succes. Aceste metode garantează o sarcină prevenită ca organele care nu sunt prezente.

Pilule

Cunoscut ca Megestrol pentru câini. Va trebui să administrați pilula contraceptivă la femeia dvs. la începutul ciclului de căldură timp de opt zile. Acest lucru va împiedica ca restul ciclului să aibă loc, oprindu-o astfel de a fi fertilizate. Pastilele pot fi zdrobite și puse în alimentele ei sau se administrează într-un întreg din carne, dar întreaga pilula trebuie luată.

Mai mult, pilula trebuie administrată în același timp în fiecare zi, în caz contrar, Ciclul femeii va începe din nou. Dați numai aceste pastile atunci când sunt prescrise de veterinarul dvs. Ele vor funcționa numai dacă instrucțiunile sunt urmate corect, deoarece aceasta este o metodă non-permanentă.

Există o dimineață după pilule pentru câini
Megestrol este pilula de dimineață după câini.

Implanturi

Cunoscut ca Suprelorin®, Contraceptivul implantului pentru câinii de sex masculin. Implantul este administrat doar sub piele. Implantul minimizează libidoul lor și împiedică fertilizarea de succes. Acest lucru se face prin implant eliberează un hormon care împiedică producerea de testosteron și, prin urmare, oprește ciclul hormonului masculin. Producția de spermă este astfel împiedicată. Această metodă contraceptivă durează de la șase luni la un an și este dată câinelui dvs. printr-o injecție rapidă. În prezent, nu există o versiune a implantului care poate fi acordată câinilor de sex feminin. Ciclul lor hormonal este compus din mai mulți hormoni eliberați în momente diferite, prin urmare, această metodă nu ar funcționa.

Injecții

Există două forme de injecții contraceptive, hormon regulat și injecții anti-hormonale. Injecțiile regulate de hormoni sunt administrate aproximativ la fiecare cinci luni (adresați-vă medicului dumneavoastră pentru date specifice individuale). Shot va fi injectat prin betch-ul dvs. de către veterinar. Ea nu va avea un ciclu de căldură atâta timp cât fotografia este administrată la data corectă și va înceta să funcționeze imediat ce unul este ratat. O lovitură anti-hormonală poate fi administrată în timpul sarcinii terminați până la patruzeci și cinci de zile în. Există o posibilitate foarte mică ca așternutul să supraviețuiască, dar să fie conștienți că este posibil.

Contraceptive lichide

Picăturile medicale sunt o formă de contraceptiv lichid. Administrați acest lucru la târfa dvs. cu treizeci de zile înainte de începerea ciclului ei. Aplicați acest lucru în gura lor sau direct pe alimentele lor. Treizeci de zile este timpul de aplicare minim și, deși mulți proprietari dau mai mult tratament pentru a se asigura că acesta a fost dat cu cel puțin treizeci de zile înainte, ceea ce este adesea dificil de judecat.

Care este prețul controlului de naștere pentru un câine?

Controlul nașterii câinilor prețurile pot varia din cauza locației, a personalului, a factorilor de risc al individului, a rasei și a dozei. Aici vom explica de ce acești factori cresc prețul și prezintă o comparație a ghidului de prețuri dur în tabelul de mai jos.

  • Locație: Dacă locația dvs. este în mijlocul nicăieri sau aveți nevoie de un veterinar pentru a vă vizita datorită câinelui dvs. având anxietate VET, acest lucru poate crește costurile. În mod similar, diferite clinici au propriile lor rate și cele care sunt mai populare sunt adesea mai scumpe.
  • Personal: O asistentă medicală, Vet sau Echipa VET poate trebui să efectueze procedura. În funcție de formarea personalului și a disponibilității la clinica respectivă, personalul instruit mai mare poate solicita mai mulți participanți, cu atât costurile sunt mai mari.
  • Factori de risc individuali: Fiecare câine va avea propriile trăsături și caracteristici care le pot afecta negativ atunci când sunt date contraceptive. Acest lucru poate fi vârsta, în calitate de participant mai în vârstă, cu atât este mai mare riscurile, prin urmare, procedura poate fi mai costisitoare. De asemenea, poate include diferențe fizice, cum ar fi dacă un câine este supraponderal. Un câine supraponderal va fi mai nesănătoasă, având mai multe probleme de respirație și poate fi afectată de efectele secundare mai profund.
  • Rasă: În funcție de o rasă, aceștia pot avea, ambii factori de risc mai mari din cauza sănătății (în special în timpul intervenției chirurgicale) și dimensiunea. Costul crește cu dimensiunea rasei. Procedurile pot dura mai mult din cauza dimensiunii acestora.
  • Dozare: O dozare mai mare a mediului contraceptiv necesită mai multe ingrediente, iar în unele cazuri, mai mult timp petrecut pe procedură și mai mulți personal. Acești factori cresc costurile potențiale.
Tipul controlului nașteriiGama de prețuri brute
Spaying$ 50- $ 300
Neutering$ 50- $ 300
Pilulă contraceptivăNu este disponibil în SUA
Implant (Suprelorin®)$ 140- $ 240
Injectarea hormonală$ 55
Injectarea anti-hormonală$ 105
Picături medicale$ 50

Care sunt riscurile și pericolele controlului la naștere la câini?

Fiecare tip de contraceptiv vine cu avantajele și Contra, este important să găsiți ceea ce este potrivit pentru câinele dvs. și pentru dvs. ca proprietar.

MetodăPROSContra
Chirurgical- Permanent: Nici o șansă de
Sarcina nedorită
- Ireversibil
- scump
- riscant
Pilule- Cel mai puțin invaziv
- Poate administra acasă
- Nu sunt disponibile în SUA încă
- Acestea trebuie să fie date la
același timp în fiecare zi
Implanturi- Pot fi administrate la
Studul tău spre deosebire de
toate cățelele tale
- Costisitoare
Injecții- Puțini sunt necesari fiecare
an
- Poate fi invazivă
Lichid- Cele mai ieftine- Dificil de estimat
Administrarea perioadei de timp

Chirurgical

Utilizați această metodă la in permanenta Asigurați-vă că câinele dvs. va fi infertil. Care este adesea utilă pentru proprietarii care nu intenționează să-și reproducă câinii. Această procedură durează o operațiune și apoi nu mai trebuie să vă faceți griji. Cu toate acestea, câinele dvs. nu poate fi un candidat potrivit datorită nivelului lor de risc, procedura în sine poate fi cea mai costisitoare a metodelor contraceptive și există un necesar Timp de vindecare. Atât bărbații, cât și femelele vor avea cusături, astfel încât nu vor putea să meargă pe plimbări, să sară și vor trebui să fie monitorizate în cazul în care își linge rănile.

Pilule

Pilulele sunt adesea considerate a fi cel mai puțin invaziv Metoda de contracepție. Câinele dvs. nu va observa adesea că există pastile în alimentele lor.

În plus, aceasta este una dintre puținele metode care pot fi administrate acasă. Prin urmare, puteți evita călătoriile obișnuite către veterinarii care pot fi costisitoare. Din păcate, pastile contraceptive de câine sunt nu sunt încă disponibile în SUA. Trebuie să-ți dai câine pilula în același timp în fiecare zi. Prin urmare, mulți preferă alte metode de contracepție a câinilor. Acest lucru poate fi dificil dacă un câine are un stomac deranjat sau dacă lucrați la locul de muncă.

De asemenea, rețineți că pilulele de control al nașterii au fost găsite pentru a crește probabilitatea unui a fantomă sau pseudopregnagență.

Implanturi

Implanturile au cel mai costisitor preț minim și este singura metodă de lucru în special pe bărbați. Beneficiul acestui lucru este că, dacă sunteți un crescător, veți avea adesea mai multe femei decât bărbații, așa că pe termen lung, este mult mai puțin metodă consumatoare de timp și mai puțin costisitoare. O dezavantaj al acestei metode este că implanturile vor dura până la un an și vor avea nevoie de înlocuire. Acest lucru mărește metodele costurile totale, iar procedura poate fi stresantă și ușor inconfortabilă pentru câinele dvs.

Injecții

De obicei, hormonul injectează numai pentru a fi administrate numai la fiecare cinci luni. Aceasta înseamnă că maximum trei injecții vor fi date în fiecare an, ceea ce reprezintă un nivel regulat de costuri contraceptive. Prețurile pe benzină și consultările VET vor adăuga la prețul general la vizitele VET. Din păcate, acestea pot fi luate în considerare intruziv Pe măsură ce acele pot fi destul de mari, chiar și pentru câinii mai mici.

Contraceptive lichide

Probabil cea mai ușoară metodă de administrare este un contraceptiv lichid. Puteți pune acest lucru în alimentele câinelui fără detectare. Un dezavantaj major al acestei metode este timpul de administrare. Odată cu cerința de administrare fiind de cel puțin treizeci de zile înainte de ciclul de căldură, poate fi aproape imposibil să prezicăți dacă nu aveți mai multe cicluri multiple în prealabil. Prin urmare, nu îl puteți folosi drept după cumpărare, deoarece acest lucru mărește rata de eșec.

Întrebări frecvente despre controlul nașterii pentru câini

Chiar și cu evaluările anterioare și comparațiile noastre, puteți avea în continuare întrebări contracepția câine care nu au fost răspunsate. Prin urmare, am compus câteva dintre cele mai frecvent rugate să răspund aici.

Dog Avortul
Avortul câinelui este mai mult o confort pentru proprietar decât o nevoie de câine în sine.

Poate câinele meu să folosească pilulele de control al nașterii umane?

Nu, aceste pastile nu numai că nu funcționează pentru câinele dvs., dar pot, de asemenea, dar în detrimentul sănătății câinelui tău. Pastilele au avut suma și ingredientele concepute pentru o femeie umană, aceste cicluri sunt diferite. Oamenii au ciclul lor de durată de 21 de zile în comparație cu câinii care au două cicluri pe an. Pastile contraceptive umane nu vor oferi hormonul corect, nici rația corectă a hormonului pentru un corp de câine. De aceea, dezechilibrul hormonal al organismului va fi întrerupt și nu va fi împiedicată nici o etapă a ciclului hormonal. Când câinii ingerăm aceste pastile, s-au găsit că au măduva osoasă care se deteriorează ca rezultat al acestora.

Sunt pilule contraceptive umane periculoase pentru câini?

Câinii sunt cunoscuți să mănânce ceea ce au găsit, din păcate, este posibil ca ei să mănânce pilula contraceptivă. Ei nu numai că fac ca câinele tău să fie bolnav, dar poate fi letal pentru câinele tău. Cu toate acestea, acesta este doar cazul în doze foarte mari ale pilulei sau un nivel imens de consum. Dacă este administrat treptat, nu va exista nici o schimbare notabilă în exterior, dar Pe plan intern pilula va avea efecte secundare. Împreună cu pilula care nu împiedică sarcini nedorite, poate provoca, de asemenea, măduvă osoasă slăbită în timp și chiar afectează numărul de celule din sânge în câinele dvs.

Există vreun efect secundar la omul luând pilulele de control al câinilor?

Efectele secundare ale omului care iau controlul câinilor nu sunt bine cunoscute. Pe măsură ce testarea este încă în vigoare, acest element nu a fost încă dezvăluit, de aceea nu sunt încă de vânzare fără un avertisment aprofundat. Deși este important să se țină seama de faptul că aceste pastile vor fi proiectate pentru un ciclu pe termen lung pe care câinii îl posedă, pilulele vor conține diferite niveluri hormonale și să fie ingerate de noi, acestea pot afecta organismele noastre negative.

Care este durata injecției caninei pentru controlul nașterii?

A Controlul controlului caninului va împiedica o cățea să devină gravidă pentru un întreg ciclu, de obicei durează cinci luni. Injecția va fi administrată în timpul începerii ciclului și va menține controlul hormonului pentru a preveni eliberarea ouălor și, prin urmare, opriți sarcina. Prin urmare, injecțiile hormonale ar trebui să fie necesare doar de două ori pe an pe cățea.

Ce tip de control al nașterii poate folosi câinele meu de sex masculin?

În SUA, cel mai cunoscut control al nașterii reversibile este implantul. Aceasta este Barbat-specific și necesită modificarea la fiecare șase luni la un an. Ea suprimă eliberarea de testosteron și, prin urmare, inhibă o producție / eliberare / eliberare de spermatozoizi. Rețineți că acest control al nașterii va necesita o perioadă de timp pentru a lucra și nu va fi eficient imediat, vă rugăm să consultați medicul veterinar.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Controlul nașterii pentru câini - definiție, opțiuni disponibile, cost & faq