Ajutor! Câinele meu joacă prea dur cu mine!

Câinele joacă prea dur

Jocul este o modalitate excelentă pentru ca câinele dvs. să se relaxeze și poate fi o mare activitate socială pe care amândoi vă puteți bucura. Jocul cu Puppper-ul dvs. poate, de asemenea, să vă ajute pe cei doi obligați.

Acest lucru ar putea fi un joc de preluare, ar putea juca remorcher, sau chiar unele jocuri care necesită o stimulare mentală mai mică, cum ar fi ascunderea și-căutarea sau altul Jocuri cerebrale.

Dar ce se întâmplă când jocul devine prea dur?

Unii câini pot fi destul de gură, iar nivelurile de excitare pot crește în timpul unei sesiuni de joc.

Am lucrat odată cu un corso de trestie de 1 an, care a fost foarte bun și jumpy, și a devenit destul de ușor. El era încă tânăr și nu a învățat nici un maniere sau interacțiuni de joc adecvate cu oamenii.

Este suficient să spunem că a fost incredibil de neplăcut să ai 200 de kilograme de câine de gură care încearcă să se rupe cu mine!

Astăzi vom explora tot ce trebuie să știți despre jocul dur dur, inclusiv când să vă faceți griji și cum să o opriți.

De ce câinele meu joacă lupta cu mine? Îi place să joace dur?

Când câinii se joacă, adesea imită anumite comportamente de luptă, cum ar fi gunoi, mușcături, vocalizați, săriți și abordarea.

Acest lucru este valabil pentru jocul cu alți câini, dar este adevărat atunci când câinele tău joacă cu tine.

Cu toate acestea, există două diferențe principale între joc și combatere:

  1. Redarea implică meta-semnale. Semnalele meta-semnalele corpului câinii folosesc pentru a-și spune partenerului lor de joc că tot ce sa întâmplat și tot ce se întâmplă, este totul în distracție. Acestea includ arcul de joacă (Bum în aer și coate pe podea), întorcându-și banii spre partenerul ei de joc, mișcări bouncy, maxilar relaxat și deschis.
  2. Comportamentele care mimice luptă (mușcătoare, gunoi, salt, vocalizare) sunt inhibate. Câinii nu vor folosi întreaga forță a maxilarului, chiar dacă ar putea cu ușurință. Uneori își dau partenerului, avantajul de către Auto-Handicapping. Acest lucru ar putea să se așeze pe spate sau să permită unui alt câine să o prindă într-un joc de Chase.

Câinii se joacă uneori destul de dur unul cu celălalt și Acest tip de joc de câine este adecvat și normal. Câinii sunt animale sociale, iar joacă este o mare parte a ființei sociale și de învățare a abilităților de care au nevoie pentru a interacționa într-un mod adecvat.

Jocul ajută, de asemenea, cățelușii să se dezvolte în adulții sociali adecvați, să dezvolte abilități motorii și să asigure dezvoltarea adecvată a creierului. Joacă, de asemenea, servește ca o formă de exercițiu și este probabil destul de plăcută.

De asemenea, este important să aveți o interacțiune de joacă pentru câini umani. Acest tip de joc vă va ajuta câinele să vă legați cu dvs. și să aflați ce comportamente sunt potrivite atunci când jucați cu prietenii umani în general. De asemenea, dacă jucați jocuri cu structură, acesta va ajuta Pooch să învețe câteva indicii utile și reguli de viață.

Câine Agresiune vs dur redare: Care este diferența?

Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le aud de la clienți este dacă un câine este "doar joc" sau dacă comportamentul ei este mai sinistru.

Acest lucru este deosebit de comun cu puii noi, deoarece învață încă ceea ce este potrivit, Cum să citiți indicii sociale și cum să inhibezi mușcătura și gunoiul lor.

Agresiune și joc rar merge mână în mână.

Agresiunea este, în general, datorată conflictului sau este un răspuns la frică sau anxietate. in orice caz, Jocul poate deveni prea dur ca niveluri de excitare cresc, ceea ce duce la răspunsuri agresive, ceea ce este, evident, nu este ideal. Deci, veți dori să fiți observați și opriți sau Redirecționați pooch-ul dvs. dacă vedeți semne de avertizare care prezintă că jocul ei se transformă în agresiune.

Joacă dragă roșie

Iată câteva steaguri roșii pentru a căuta:

  • Semnale de stres. Acestea sunt semne subtile de stres pe care câinii le folosesc pentru a comunica. Stresul poate escalada rapid și poate duce la o reacție agresivă sau o mușcătură. Mușcăturile foarte rar se vor întâmpla "din albastru", dar proprietarii pierd adesea semnele de avertizare timpurie (vezi Articolul nostru privind semnalele calmetice - AKA semnale de stres - pentru a înțelege ce arată aceste semne de avertizare). Când un câine devine copleșit de frică sau stres, sau avertismentele ei sunt ignorate, ea poate atunci mârâi, Snap, sau chiar musca amenințarea sau agresorul perceput.
  • Corp rigid. Când un câine se joacă și se relaxează, ea va fi wiggly pe tot corpul ei. Dar dacă un câine este incert sau nervos, corpul ei poate deveni rigid, puteți vedea că hackle-urile ei vin (un comportament care este numit tehnic piloerecție) sau pot începe să se miște în mișcare lentă.
  • Starea tare. Privind este o amenințare directă. Mă uit rar la câinii din ochi pentru mai mult de 1-2 secunde, fără a-mi mișca privirea. Dacă câinele dvs. vă oferă sau un alt animal este o stare tare, dacă ea se învârte și începe să se miște într-o poziție de urmărire cu corpul său scăzut, se mișcă încet și în mod stealth, este adesea un semn al unei urmăriri iminente și o posibilă mușcătură.
  • Mârâind. Mârâul poate fi o parte normală de joc, dar în afara contextului sau în absența meta-semnale, poate fi un avertisment pentru a renunța. Majitarea este, în general, ultimul și cel mai evident avertisment înainte de o lovitură sau o mușcătură și este perfect acceptabilă pentru a permite câinelui dvs. să comunice în acest mod. Dacă nu, ea poate mușca fără nici un avertisment evident deloc.
  • Jucării de pază. Unii câini sunt îngrijorați de faptul că au fost luate obiecte luate de la ei. Acest lucru ar putea fi alimente, paturi sau chiar jucării. Dacă câinele dvs. este Păstrarea agresivă a jucăriilor, jucând remorcherea sau luarea unei jucări de la ea se poate încheia într-o mușcătură și îi va face anxietatea mai rău în timp. În schimb, puteți alege jocuri care nu implică faptul că sunteți aproape de elementul pe care îl păzim.
Cantină de agresiune
Grafic de la DVM 360.

De asemenea, utilizați îngrijirea pentru a urmări comportamentele normale de redare, cum ar fi gunoi, sărituri și mușcături, care se pot transforma în plăți inadecvate foarte repede.

Puppicul meu, o cruce terrier de 7 luni, numită Juno, poate deveni cu ușurință prea mult peste stimulată. Are probleme cu controlul impulsului atunci când vine vorba de nipping și să mănânce. Ea nu este agresivă, dar este încă inadecvată.

Este bine să jucați dur cu câinele meu?

Răspunsul meu la astfel de întrebări este aproape întotdeauna: Depinde!

sugerez Evitarea cușorăi cu puii tineri cu totul, pe măsură ce îi învață că mușcătorul și mâncarea noastră este ok. Dacă am rugat uneori, ea va dezvolta obiceiul de a-și folosi gura când vrea să joace. Dacă nu ne-am dus niciodată și ne arătăm întotdeauna modalități mai acceptabile de a interacționa cu noi și le vom stabili pentru succes.

Cu toate acestea, un pic de joc dur poate fi ok pentru câțiva câini mai în vârstă.

De exemplu, Juno îl va iubi dacă am jucat dur cu ea, dar ar fi fost îndepărtată prea repede. Asa de, rămânem la jocuri de remorcher, aduc, ascunde-și-caută și chiar chase. Într-adevăr, orice joc pe care îl pot păstra un control și asta nu implică mâinile mele.

Pe de altă parte, vechea mea stewie de câine, un pitbull lăsat, cu adevărat sa bucurat de jocul dur. El a avut excelent Inhibarea mușcăturii și se va opri de îndată ce i sa oferit Cue că am fost făcuți cu jocul. Pur și simplu nu poate fi niciodată prudent pentru a permite lui Juno să joace în acest fel.

Configurați regulile și îndrumările pentru jocul dur

Dacă nu sunteți sigur, vă sugerez să vă eroare pe partea de prudență și să jucați jocuri care sunt destul de blânde. De asemenea, este înțelept să folosiți reguli și îndrumări pentru câinele dvs.

De exemplu, este o idee bună Învățați-vă câinelui dvs. o puternică "cădere" pentru a juca Fetch sau Tug. Alternativ, ai putea să-ți înveți câțiva distrezi trucuri ca "Fă-mi o bere."

Aceste tipuri de interacțiuni sunt adesea opțiuni mai bune pentru câinii cu niveluri ridicate de excitare. Sunt niște minunați Cărți și DVD-uri disponibile pentru predarea și jocul cu câinele dvs.

câine în timpul jocului

Este acceptabilă câine în timpul jocului?

Cel mai comun Motivul pentru a gunoi este joacă, dar cu siguranță nu este ceva ce vreau ca câinii mei să facă atunci când interacționează cu mine. Cum știm dacă este jocul sau altceva?

Intreaba-te pe tine insuti: Se întâmplă doar atunci când câinele dvs. este fericit și încântat sau dorește să joace? Cât de blând este ea?

MOUTHING s-ar putea întâmpla pentru un alt motiv decât să se joace.

De exemplu, Poate că se întâmplă să se întâmple când se simte anxios. Sau, ea se găsește pe oameni atunci când se mișcă în jurul casei (acest lucru este deosebit de obișnuit printre rasele de hrănire).

Dacă își plasează dinții pe tine cu o anumită presiune, Ea ar putea să vă dau un avertisment despre ceva care o face inconfortabil.

Va trebui să vă uitați la contextul comportamentului. Ce se întâmplă înainte de acest lucru se întâmplă și imediat după? Dacă încearcă să joace în timp ce vă gunoi, puteți face o presupunere destul de corectă că comportamentul este legat de jocul dur.

Prefer cainii mei sa nu ma gura la mine, indiferent de cât de blând folosesc dinții.

Jocul se oprește de îndată ce mă simt dinții lui Juno în orice parte a corpului meu. Apoi o redirecționează la ceva adecvat. După ce a fost în concordanță cu acest proces, Juno merge acum automat și găsește o jucărie de îndată ce simte nevoia de a remorca pe degetele mele.

Câinele meu mă mușcă pentru că este nebună?

Răspunsul la acesta este un nope definit! Nu există absolut nicio dovadă științifică că câinii acționează din plin.

Redați muscularea începe, deoarece este un comportament normal instinctiv pentru toți puii. Fiecare catelus își explorează lumea cu gura lor.

Atunci vine treaba ta. Trebuie să învățăm ca alternativele noastre de pui la mușcături.

If le oferim atenția pe care o caută atunci când puiul nostru mușcă, consolidând acest comportament. Pentru mulți câini, aceasta include interacțiunea negativă, precum și darea de a juca.

Ar putea fi la fel de puțin ca contactul cu ochii, spunând că nu, și cu siguranță împingându-i sau în mișcare cu mâinile. Veți adăuga combustibil la foc.

Deci, când începeți să simțiți dinții căpriorului tău, încercați să le redirecționați atenția la o jucărie sau altceva.

Ce este Blocarea agresiunii câinilor?

Dacă câinele dvs. este nu Jocul când te muște - de exemplu, ea își păzește jucăriile sau încearcă să te muște când o petieră - încă nu înseamnă că e supărată pe tine.

In schimb, Ea îți spune că este speriată, stresată, inconfortabilă, în durere sau pur și simplu nu-i place ceea ce faci. Trebuie să-i respectați "vocea" în aceste situații..

Dacă aveți un câine care musca pentru oricare dintre aceste motive, este recomandabil să contactați un consultant profesionist de comportament bazat pe frică sau un antrenor pentru a vă ajuta să vă ocupați de cauza principală a acestui comportament.

Jocul de câine adecvat

Ce ar trebui să fac dacă câinele meu joacă prea dur?

În mod ideal, ar trebui să începeți întotdeauna să învățați manierele dvs. de câine în timp ce este tânăr. Acest lucru nu este întotdeauna posibil ca câțiva câini vin la noi atunci când sunt mai în vârstă, iar stilul lor dur a fost încurajat sau recompensat pentru o perioadă mai lungă.

Cu cât este mai mult ceva (gunoi, mușcătură, joc dur), cu atât mai bine va fi la ea. Înseamnă, de asemenea, poate dura ceva mai mult pentru a-și schimba comportamentul decât un catelus.

O altă greșeală comună este din greșeală (sau intenționată) plină de redare dur. Jocul dur poate fi destul de drăguț când plutura este mică, dar nu va fi atât de drăguță odată ce a crescut și mai puternică.

Poate fi dificil să știi cum să oprească un câine de la nipping când e încântată și # 8212; Este mult mai ușor să împiedicați comportamentul nedorit să se întâmple în primul rând decât să încerce să schimbe comportamentele învățate mai târziu când vor deveni o problemă.

Cu toate acestea, există câteva strategii pe care le puteți implementa pentru a aborda jocul necorespunzător:

Ce ar trebui să faceți când câinele dvs. joacă prea aproape?

  1. Stop. Opriți interacțiunea cu câinele dvs. când încearcă să sară pe tine, mușcă sau gură. Acest lucru ar putea fi îndepărtat fizic, traversând brațele și nu spun nimic. Vrei să fii cât mai plictisitor posibil. Ar putea însemna să vă îndepărtați de cameră sau să vă blocați de la cățelușul dvs. folosind porți sau stilouri.
  2. Împiedica. Dacă vă jucați cu catelul dvs. și puteți vedea că nivelurile de excitare începe să se escaladeze, să vă îndepărteze sau să-i dai altceva înainte de a ajunge prea departe. Nu o lăsa să ajungă la punctul de a trebui să "corecteze" ceva ce nu vrem. Dacă ea este de așteptat să se țină seama, are nevoie de ceva de făcut. Aveți niște jucării puzzle, Kongs umplute, jucării interactive și articole de mestecat la îndemână.
  3. Redirecţiona. Acest lucru ar putea redirecționa atenția ei la o jucărie, un articol de mestecat sau alt element adecvat pe care i se permite să se joace și să mestece. Acest lucru este ideal pentru acele situații în care ați pierdut fereastra dvs. de prevenire sau ea este prea ridenă pentru tine să o ignore complet.
  4. Alternative. Dați-vă Doggo un comportament alternativ pentru a face în loc de mușcătură și de a găti. Când Juno începe să devină prea încântați și să vrea să se joace cu mine, am așezat-o pe covorașul ei. Ea este recompensată pentru acest comportament cu tratamentele preferate. Nu numai că nu poate să meargă peste tot atunci când se culcă, dar câștigă tratează și învățând să fie calm când se simte în mod covârșit. Bonusul este, acum se implică acum la acest comportament atunci când se simte emoționat și începe să se calmeze automat.
  5. Fii consistent. Asigurați-vă că urmați întotdeauna un rezultat previzibil. Dacă începe mușcătura, jocul se oprește imediat.

Ce ar trebui să evitați să faceți dacă câinele dvs. joacă prea aproape?

Aceasta este destul de ușoară: nu vă pedepsiți pooch-ul când ea joacă prea mult.

Adesea când spun acest lucru unui client, ei îmi spun imediat că nu vor folosi niciodată pedeapsa.

Dar când urmăresc interacțiunile cu câinele lor, adesea revin la lucruri precum:

  • Strigăt
  • Genunchi
  • Fixându-și câinele în jos când este prea tare
  • Împingându-i sau smulge-o pe nas când este gura

Este natura umană! Este important sa Antrenează-te pentru a reacționa și în mod corespunzător.

Tehnic, Pedeapsa este tot ceea ce conducătorii dvs. găsesc suficient de neplăcut pentru a opri un comportament nedorit. Pentru câțiva câini, acest lucru este la fel de simplu ca și ridicarea vocii.

Cel mai bun la, pedeapsa Riles Pupa mai mult și nu face nimic pentru a schimba comportamentul. Ea va continua să continue la gură, să muște și să joace dur.

În general, când se întâmplă acest lucru, oamenii încep să crească intensitatea pedepsei furnizate. Acest lucru poate însemna creșterea vocii sau fixarea câinelui în jos pentru perioade mai lungi de timp sau atingerea puilor pe nas cu o forță mai mică decât înainte.

Cred că vedeți unde mă duc cu asta.

În mod mai rău, pedeapsa poate provoca daune emoționale. Acest lucru vă poate face ca câinele să se înspăimântă de tine și să-ți slăbească și legătura.

Nimeni nu vrea ca acest lucru să se întâmple. Și, în cele din urmă, comportamentul se poate întâmpla pentru că nu a învățat altceva decât că sunteți înfricoșător.

Jucând dur cu câinele dvs .: cât de dur este prea dur?

Ceea ce este prea dur pentru câțiva câini nu poate fi prea dur pentru alții.

O regulă bună de degetul mare: Dacă nu sunteți în stare să-i spuneți câinelui când se face jocul și să-și regleze comportamentul, și dacă nu are un indiciu puternic pentru a renunța la un articol, cel mai bine nu este la rubou.

Câinii au diferite stiluri de joc, deci găsiți un joc care funcționează cel mai bine pentru câinele dvs.

Știind cât de dur este prea dur poate depinde de mărimea și exuberanța câinelui dvs. individual. De asemenea, depinde de stilul dvs. de viață. Dacă aveți copii, este posibil să doriți să fiți atenți la modul în care poate să încerce capercul dvs. să se joace cu copiii dvs. și ce ar fi prea dur pentru puțini oameni.

Dacă mușcătura devine neobișnuită, excesivă sau dureroasă, dacă se întâmplă să vă solicitați atenția, dacă nu sunteți în stare să opriți jocul în orice moment, atunci este recomandabil să evitați orice joc dur. În schimb, încercați să urmați unele dintre sfaturile sugerate mai sus.

Este important să vă învățați câinele atunci când jocul este în regulă și când este prea dur. Pentru a face acest lucru:

  • Opriți redarea complet dacă devine prea dură.
  • Evitați să jucați dur cu pooch-ul dvs. în primul rând dacă știți că tinde să se îndepărteze.
  • Învățați câteva reguli de redare fiabile: "Drop-l" și "Totul făcut" sunt opțiuni minunate. Face aceste indicii mult mai interesante decât jocul în sine. Pentru câțiva câini, ca Juno, este ușor. Ea este puternic motivată. Deci, de îndată ce ea aude oricare dintre cele două indicii, ea respectă imediat pentru că ea știe că o voi plăti cu brânză sau ficat dehidratat trated.
  • Încercați altceva Tipuri de jocuri de formare cu câinele dvs. în schimb!
Câinii care joacă prea dur cu copii

Copiii au nevoie de o precauție suplimentară: copilul meu este prea dur cu câinele nostru?

Copiii sunt mult mai probabil decât adulții să fie mușcați de un câine.

Un studiu recent a arătat că copiii sub vârsta de 5 ani au fost cei mai susceptibili la mușcături, iar majoritatea acestor mușcături sunt provocate de câini familiari.

Copiii nu sunt la fel de buni la citirea limbii corpului câinilor ca adulți, care poate duce la interacțiuni periculoase și la avertismente neintenționate. Copiii se joacă adesea prea dur cu animale de companie și pot supăra, irita, surprinde sau răni câinii.

În consecinţă, Niciun copil nu ar trebui să fie lăsat niciodată nesupravegheat cu un câine, Indiferent cât de tolerant și bine comportat, Doggo este.

Statistic, majoritatea mușcăturilor de câini la copii apar la fața lor, iar rezultatele pot fi destul de dăunătoare. Cel mai tânăr copil, cu atât mai probabil vor necesita spitalizare.

Vom discuta despre alte preocupări comune de joc de câine și copil de mai jos:

Ce faci dacă catelul tău joacă prea dur cu un copil?

Am lucrat cu o mulțime de clienți care au decis să obțină un nou catelus când copiii lor sunt tineri. Dar, în timp ce comun, acest lucru nu este ceva de făcut ușor.

Puii sunt notoriu dur când se joacă. Dinții și unghiile lor sunt ascuțite și pot fi destul de supărătoare pentru copiii mici. Copiii sunt, de asemenea, probabil să plângă, să țipă și să alerge când se întâmplă acest lucru, ceea ce poate să-ți sperie în mod neatenționat pooch-ul sau să-i întărească dorința de a juca aproximativ. .

Deci este Întotdeauna important să supravegheați puii și copii. De fapt, în loc să vă jucați copilul cu catelul dvs., ar trebui să încercați să vă învățați cățelușul pentru a câștiga recompense atunci când copilul dvs. este în apropiere.

Acest lucru poate implica învățarea ei Răciți pe covor sau într-un stilou când se apropie copilul dvs.

De asemenea, este util să vă învățați strategiile pentru copii care să ajute la prevenirea NEPS și rănile, cum ar fi "fi un copac."

Dacă copiii mei sunt prea dur cu câinele?

Copiii iubesc să urce, trageți blana și cozile, poke și prod. Acest lucru poate fi într-adevăr neliniștit pentru câinele tău și poate să o facă să reacționeze într-un mod mai puțin decât de dorit.

Asa de, Asigurați-vă că ați învățat copiii dvs. cum să interacționeze în mod corespunzător cu câinele dvs. Este posibil să trebuiască să le împiedicați să interacționeze cu animalul de companie până când au învățat să facă acest lucru.

Din fericire, majoritatea copiilor vor învăța DOS și nu au o interacțiune destul de repede. Există un joc de cărți excelent de la un câine bun într-o cutie numită 0 # 8220; câine Smart Card Game & # 8221; concepute pentru a preda copiilor cum să recunoască semnalele de avertizare canine pentru a preveni mușcăturile.

Cum opriți un cățeluș de la a mușca fața unui copil?

din pacate, Puppies adesea musca la fetele copiilor in timpul jocului.

Copiii sunt mici și joase până la pământ, iar fețele lor fac zgomote distractive, deci este ușor să vedem de ce dinții cățelușului par a fi atrasi adesea magnetic de fețele copiilor tăi.

Dacă catelul dvs. este vinovat de comportament cu suport față, încercați să-i învățați un comportament alternativ adecvat. De exemplu, învățându-i să stea, să se culce sau să meargă în pat, sunt alternative excelente la comportamentul dur de joc.

În caz contrar, împiedicați interacțiunea jocului dur prin utilizarea pixurilor pentru ca catelul dvs. sau pentru copilul dvs. (sau ambele).

Opriți catelul de la mușcătură

Cum rămâne cu puii? Este un joc dur diferit pentru câinii tineri?

Puii sunt noi la acest lucru de joc și Biting este o parte imensă a jocului de catelus. Deci, de obicei le ia un timp pentru a învăța cum să se comporte corespunzător.

Vârsta și rata pe care câinii învață să-i împiedice mușcătura se bazează în mare măsură pe personalitatea lor individuală, cât de motivați trebuie să joace și cât de consistenți sunteți cu pregătirea dvs.

Pe măsură ce puii învață ceea ce este acceptabil, este posibil să puteți integra mai multe tipuri de jocuri mai dure și de tambur. De fapt, puteți observa că stilul de joc al câinelui dvs. se poate schimba în timp ce învață și se maturizează.

Unii câini devin mai mult sau mai puțin vocali pe măsură ce îmbătrânesc. Unele pui prudenți devin mai încrezători în timp. Unele pui de încredere învață mai bine maniere. Dar în toate cazurile, vor începe (sperăm) să le folosească mai puțin gura și să se manifeste mai mari Controlarea impulsurilor.

Ce fac daca mea Puppy-ul păstrează plămânul la fața mea?

Puppies iubesc fetele. Îi place să mănânce barba și nasul. Ar putea fi drăguț când sunt de 5 kg și au acea respirație minunată a catepului. Dar, pe măsură ce ei devin mai mari, acest lucru nu va mai fi distractiv. Se ridică, întoarce-te și redirecționați.

Care sunt unele dintre ele Semnele timpurii de agresiune la pui?

Puppies Nip și GUTH & # 8212; Este exact ceea ce fac. Ei pot, de asemenea, să vocalizeze în timpul jocului. Acest lucru este complet normal.

Dar ia notă de oricare dintre următoarele steaguri roșii:

  • Mârguind și baring dinți atunci când nu jucați
  • Lipsa de meta-semnale
  • Poziția corpului rigid
  • Înghețarea când vii lângă ei
  • Păstrați jucăriile sau alimentele
  • Gunoi sau ținându-ți mâinile sau degetele

Avem un articol complet Cum să recunoaștem semnele de agresiune a catelusului, Deci, asigurați-vă că ați citit dacă sunteți în cauză că puiul dvs. tânăr ar putea avea unele tendințe agresive.

Cum te poți opri Micșitor excesiv în puii?

Cu cât este mai mult un comportament, cu atât mai mult câinele dvs. va face acest comportament în viitor. De fapt, ei vor deveni mai rapizi, mai bine și mai puternici la comportament.

Deci, dacă mușcătura Pupapelui dvs. devine excesivă, întrebați-vă:

  • Ce cauzează mușcătura? Ceea ce îl precede?
  • Ce se întâmplă când te muște? Care este reacția dvs?
  • Ce faci pentru a preveni?
  • Ce ai prefera să o faci? Cum veți lucra pentru a obține rezultatul dorit?

Cum poți corecta mușcătura de catelus agresiv?

Dacă catelul dvs. este mușcat în afara unui scenariu de joc, este important să înțelegem cauza principală a agresiunii ei. Și pentru majoritatea proprietarilor "# 8212; în special proprietarii de primăvară "# 8212; Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este solicitarea serviciilor unui antrenor profesionist sau a unui comportament canin.

Un consultant de comportament câinilor nu numai că vă poate ajuta să vă dați seama de ce se întâmplă acest lucru, dar pot crea și un plan de modificare a comportamentului specific pentru ao ajuta. Doar asigurați-vă că evitați să o pedepsiți între timp, deoarece acest lucru va exacerba probabil problema.

Câine de joc de joc

Sunt unele rase mai probabil să fie dur decât altele?

Câinii sunt indivizi. Chiar și puii din același gunoi pot avea o varietate de personalități și stiluri de joacă. Dar există câteva trăsături de rasă care pot predispune ca catelul dvs. fie la un stil dur sau mai blând de joc.

De exemplu:

  • Labradorii, auriu și alte tipuri de retrieveri sunt de obicei pui de energie mare care sunt foarte wiggly. Ele pot fi purtate cu ușurință la joc.
  • Deși de obicei foarte blând, Câini de tip Pitbull sunt puternice și au tendința de a-și folosi labele mult când se joacă. Ei pot răsturna cu ușurință adulții (ca a ta cu adevărat!) Cu entuziasmul lor.
  • Shih Tzus și Bichon Frisde sunt, în general, mult mai blând și pot prefera cuddlele sau jocurile creierului peste dur și tumble. Deci, rareori devin groaznici la joc. 
  • Rase de răsturnare pot avea niveluri ridicate de energie, dar când au o direcție adecvată și stimulare mentală, nu sunt de obicei jucători super-dur. Ei pot fi, totuși,.
  • Terrieri și spanioli sunt rase de mare energie, care tind să fie jumpoase și excitabile. Ei au, de asemenea, o acționare puternică de pradă, deci jocurile de urmărire sau de preluare pot determina să devină supraîncărcate. 

***

Jocul cu câinele dvs. poate fi recompensat și distractiv pentru amândoi. Vă poate ajuta să construiți o legătură puternică cu câinele dvs. și îi învață câteva abilități importante. Cu toate acestea, jocul dur poate escalada cu ușurință, deci este înțelept să se stabilească reguli.

Care sunt modalitățile dvs. preferate de a juca dur cu puii voștri? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ajutor! Câinele meu joacă prea dur cu mine!