Cum să vă păstrați câinele activă în timpul pandemiei covid19

Păstrarea câinilor activi în timpul covid-19

În timp ce câinii și proprietarii se adaptează la a fi cooped în timpul pandemie de coronavirus, Există multe modalități de a rămâne împreună împreună.

Exercitarea este importantă atât pentru sănătatea lor mentală, cât și pentru cea fizică. Păstrarea câinilor distrați în acest timp pot lua unele creativitate. Mai jos, vom explica cum să păstrăm prietenii cu patru picioare stimulați mental și fizic fără a pleca acasă.

Păstrarea câinelui dvs. activ în timpul crizei COVID-19: Takeway-uri cheie

  • Nu există dovezi că câinii pot transmite coronavirusul oamenilor, deci este sigur să interacționați cu ei ca de obicei.
  • Introducerea de noi jocuri și activități va păstra câinii stimulați mental și fizic.
  • Tratează, alimentatoare lente și jocuri senzoriale distrag câinii.

De ce este important să păstrați câinii activi?

Câinii activi sunt mult mai probabil să arate un comportament bun, deoarece ard excesul de energie. Asta înseamnă mai puține pantofi distruși, mai puțin Mobilier zgâriat, și nu atât de mult galopând în jurul casei.

Când câinii sunt angajați fizic, ei sunt, de asemenea, mai puțin probabil să ceară atenție, egalând mai puține distragere a proprietarilor.

https: // instagram.COM / P / B-CFNBROHO /

Moduri diferite de a distra pe câini, în timp ce distanțarea socială

Este mai ușor ca niciodată să păstrezi puii ocupați în timp ce ești blocat înăuntru împreună. Acum este momentul perfect pentru a vă încuraja câinele să-și exercite și să se joace.

1. Învățați un câine vechi un nou truc

Nu există timp mai bun pentru a crește inteligența câinelui dvs. prin învățarea de noi trucuri.

Instruiți-i să învețe toc, Agitați mâinile, rotiți-vă, zâmbet, sau chiar spune te iubesc." Ei vor iubi având o nouă abilitate pentru a arăta!

Sau, luați în considerare înscrierea dvs. și câinele dvs. într-un curs de formare online. Al nostru 30 de lucruri pentru a vă învăța câinele în cursul de formare a câinilor online de 30 de zile este un început minunat!

2. Creați o vânătoare de scânteie DIY

Ascundeți tratează în jurul casei dvs. sau a curții împrejmuite, în timp ce câinele dvs. așteaptă într-o altă cameră. Canina ta își va pune nasul la pământ, în timp ce cursele în jur, vânătoarea bună.

3. Construi un câine den

Cu oamenii la domiciliu, câinii nu pot fi capabili să se pui ca de obicei în mijlocul activității constante și nesalte.

Dar puteți da un loc de patru subsoluri un loc pentru a amâna prin construirea unui Dog Den! Draperii pături în jurul valorii de scaune sau perne de grămadă pentru a crea un colț confortabil pentru că puii dvs. să se ascundă în.

4. Juca remorcher

Tot ce ai nevoie este o jucărie de frânghie pentru acest joc clasic. Dacă nu aveți unul, tăiat și împletit un tricou vechi pentru a face cu ușurință una. Un prosop vechi sau un prosop va funcționa, de asemenea, într-un vârf.

https: // instagram.com / p / b-cfopqhmiy /

5. Jucam v-ati ascunselea

Acest joc simplu este ușor de jucat atât cu câinii, cât și cu copiii. Spuneți câinelui dvs. să "stați" și să șeziți ", apoi să vă ascundeți (sau să vă ascundeți copiii) și să vă sunați câinele.

6. Joacă un joc mai complicat de preluare

Dacă doriți să creați un joc mai interactiv de preluare, încercați un joc ridicat de preluare și recuperare.

Dacă aveți o scară, aruncați o minge pe scări pentru a vă face ca câinele să călătorească în sus și în jos (doar aveți grijă și nu doriți ca Fido să sufere un prejudiciu, dar asta este deosebit de important acum).

Dacă aveți un hol, mai întâi închideți orice ușă. Apoi aruncați mingea pe pereți pentru a crea o săriți imprevizibilă și pentru a vă deplasa câinele!

7. Învățați câinii să sară cu cursuri de agilitate

Faceți cu ușurință mișcarea câinelui prin învățarea lor pentru a naviga într-o serie de obstacole. Poti face un curs de agilitate DIY În mai multe moduri.

Ați putea, de exemplu, să creați un obstacol cu ​​articole de uz casnic, plasând un rând de hârtie igienică (sau ceva stivuibil, cum ar fi cutii sau cupe) în mijlocul unui hol sau a ușii.

Învățați câinele dvs. să sară un rând la un moment dat. Ridicați treptat rândurile ca câini maestru să-i sarute. O altă opțiune ușoară este să puneți o mătură în două grămezi de cărți pentru a crea un bar pentru a sări peste.

8. Introduceți câinele dvs. la locul de muncă

Câinii de toate vârstele explorează lumea prin nasul lor. Introducerea muncii de miros ascunzând un tratament într-o tigaie de brioșă cu bile de tenis care acoperă fiecare ceașcă.

Căutați ceva mai avansat? Ascundeți mai multe tratamente în casete diferite (în timp ce câinele dvs. este într-o altă cameră) și apoi le-ați aruncat pentru tratarea lor.

9. Hand-hrăniți câinele dvs. mici cantități de alimente

Hrănirea mâinilor Micii mici de mâncare este o modalitate distractivă de a lega împreună. Acest lucru îi încurajează, de asemenea, să se supună comenzilor dvs.

Majoritatea timpului preferat al câinilor este dintime. Îmbunătățiți experiența lor prin forțarea lor să mănânce încet. Acest lucru oferă proprietarilor mai mult timp fără câine în timp ce ajută la prevenirea perfectă a problemelor și a altor probleme gastro-intestinale.

https: // instagram.COM / P / BVUUL3BB8YP /

10. Flip peste un castron regulat de câine

Pur și simplu răsturnarea unui castron al unui câine cu susul în jos în interiorul unui alt fel de mâncare sau castron va crea un improvizat Un alimentator lent. Așezați kibul în inelul creat între cele două boluri.

11. Tratați alimentatoarele lente

Popular Jucăriile de puzzle cu bilă lentă Dispensează Kibble ca câine, remorcile și le bate în jur. Câinii iubesc o provocare bună, iar aceste dozatoare le fac să vâneze pentru mâncarea lor într-un mod interesant.

12. DIY Snuffle Mat pentru gustări sau mese

Proprietarii de câini pot face cu ușurință timpul de hrănire Snuffle Mat (o jucărie puzzle cu multe fire proiectate pentru a imita iarba). Acest lucru va forța câinii să furajeze pentru mâncarea lor ca și ei în sălbăticie.

Toți proprietarii de câini trebuie să facă este să se răspândească Kibble prin partea de sus a covorului.

14. DIY Puzzle alimentare

Este ușor să puneți împreună a DIY Jucărie puzzle de alimente Prin plasarea tratează în partea de jos a obiectelor neîngrădite (cum ar fi cupele sau cutiile). Lăsați câinii să-și folosească labele și boii să pescuiască alimentele!

O altă opțiune este de a umple un os de câine gol cu ​​unt de arahide.

***

Păstrarea câinelui dvs. activă și văzând bluziile de plictiseală poate fi o provocare în acest moment, dar există o mulțime de modalități de a juca în jur și de a juca cu Poooch & # 8212; Trebuie doar să utilizați o mică creativitate și să păstrați o atitudine pozitivă.

Ce ați făcut pentru a vă menține Dogggoul ocupat în timpul acestui timp provocator? Distribuiți-vă gândurile și ideile cu noi în comentariile de mai jos!

Oh, și dacă sunteți în căutarea unor oportunități de angajare cu siguranță Check out această listă a celor mai bune concerte pentru a prelua în timpul covidei!

Autor Bio: Kaitlyn Arford este un jurnalist independent, scriitor de conținut și coordonator social media, cu sediul în Louisville, Kentucky.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă păstrați câinele activă în timpul pandemiei covid19